32 ayrı dolandırıcılık dosyasından aranıyorlardı: Yakalandılar!

18 Ekim 2026 Pazar   08:54

İzmir'in Bornova ilçesinde 32 ayrı dolandırıcılık dosyasından aranan ve haklarında kesinleşmiş hapis cezası bulunan 2 kişi yakalandı.

İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş ve İstihbarat Şube müdürlükleri ekipleri, aranan kişilerin yakalanmasına yönelik koordineli çalışma yürüttü.

Çalışmalar kapsamında, 32 dolandırıcılık dosyasından haklarında 28 yıl 7 ay 10'ar gün hapis ile 97'şer bin lira idari para cezası bulunan B.L. ile eski eşi S.T'nin Bornova ilçesinde bir adreste saklandığı belirlendi.

Yaklaşık 9 yıl 18 gündür arandıkarı anlaşılan hükümlüler, polislerce düzenlenen operasyonla yakalandı.(AA)



Sayfa Adresi: http://www.gercekizmir.com/haber/32-ayri-dolandiricilik-dosyasindan-araniyorlardi-Yakalandilar/200821