İYİ Parti'de eski başkan yardımcısı üyelikten istifa etti, başkanı hedef aldı!

16 Ağustos 2018 Perşembe   09:02

GERÇEKİZMİR -  Geçtiğimiz hafta sonu olağanüstü büyük kurultayını yapan İYİ Parti’de çeşitli kentlerden istifa haberleri gelirken, İzmir’de de flaş bir gelişme yaşandı.

Geçtiğimiz günlerde İYİ Parti İzmir İl Başkan Yardımcılığı görevinden istifa ettiğini duyuran Seda Özçelik, kurucu parti üyeliği ve kurucu il yönetim kurulu üyeliğinden de istifa ettiğini açıkladı.



Özçelik istifa açıklamasında İl Başkanı Koray Ükünç’ü sorumlu gösterdi. Özçelik sosyal medya hesabından şu ifadeleri paylaştı: Kendi hür irademle ve haklı gerekçelerimle aldığım 23 Temmuz 2018 tarihli istifa kararımı, genel merkezin ricası ile tutmama rağmen, beni yönetim kurulundan aldığı yetkiyle “görevden alma” gibi bir duruma sokan Koray Ükünç’ü kınıyorum. İYİ Parti İzmir İl Başkanlığının; Gayri ahlaki uygulamaları ve İYİ Parti’ye verdikleri zarar nedeniyle; İYİ Parti üyeliğimden ve Kurucu İl Yönetim Kurulu üyeliğimden istifa ediyorum.”

Öte yandan Özçelik’in yerine İletişim ve Teknoloji İl Başkan Yardımcılığını görevine Fatih Özen atandı.



Sayfa Adresi: http://www.gercekizmir.com/haber/IYI-Parti-de-eski-baskan-yardimcisi-uyelikten-istifa-etti-baskani-hedef-aldi/50241