POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER GÜNCEL SPOR KÜLTÜR-SANAT DÜNYADAN EKONOMİ TÜMÜ
CHP Lideri, 16 genel başkanla bayramlaştı
CHP Lideri, 16 genel başkanla bayramlaştı
Erdoğan’dan Bahçeli’ye bayram tebriği
Erdoğan’dan Bahçeli’ye bayram tebriği
Sokağa atanın cezası 10 kat artacak
Sokağa atanın cezası 10 kat artacak
'Ayasofya gibi Harem-i Şerif’in de açılışı nasip olsun'
'Ayasofya gibi Harem-i Şerif’in de açılışı nasip olsun'
23 Kasım 2018 Cuma - 15:08

AK Parti İzmir'de Delican'dan Zeybekci yorumu: İzmir'de ciddi karşılığı var!

AK Parti’den adı İzmir Büyükşehir Belediye Başkanlığına geçen eski bakan Nihat Zeybekçi’ye il eski başkanı Bülent Delican’dan destek geldi. “Ege’nin Efesini heyecanla bekliyoruz “ diyen eski başkan Delican, "İsabetli bir karar olur, İzmir’de ciddi karşılığı var” yorumunda bulundu.

AK Parti İzmir de Delican dan Zeybekci yorumu: İzmir de ciddi karşılığı var!

AK Parti İzmir'de uzun süre il başkanlığı koltuğunda oturduktan sonra görevi Aydın Şengül'e emanet eden İl eski Başkanı Bülent Delican, AK Parti’den adı İzmir Büyükşehir Belediye Başkanlığına geçen eski bakan Nihat  Zeybekçi’ye destek açıklamasında bulundu.

Delican, Zeybekci'nin İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adaylığı için isminin öne çıkmasına yönelik yaptığı yazılı açıklamada, 4 yıla yakın bir süre il başkanlığı yapığını,  o dönemde İzmir’e en çok gelen, projelerine katkı sunan,  vatandaşlarla doğrudan ilişki kuran ve bu anlamda ciddi karşılık oluşturan partililerin başında eski  bakan  Nihat Zeybekçi’ nin geldiğini belirterek “ Çok isabetli bir karar olur. Teşkilatımız heyecan içinde, Zeybekçi pozitif bir rüzgâr estirdi” ifadesini kullandı.

AK Parti İzmir İl eski Başkanı Bülent Delican açıklamasında şu ifadeleri kullandı:

"Farklı kaynaklardan bize ulaşan bilgilere göre sayın Nihat Zeybekçi ’nin  İzmir Büyükşehir Belediye Başkanlığına  aday gösterilmesi yönünde  bir çalışma var.  Siyaset hayatımın yaklaşık 4 yılını İzmir İl Başkanlığını yaparak, diğer bölümlerini partimin farklı kademelerinde çalışarak sürdürdüm. Bu süre zarfında İzmir’e en çok gelen, teşkilatımızla her türlü projelere, önerilere anında destek veren, programlarımıza katılan Sayın Zeybekçi’dır.

İzmir teşkilatını çok yakından bilir. İşadamı, sanayici kimliği buradan edindiği deneyimin sahada da yansımalarını hep yaşadık.  Bakanlığı dönemde yaşanan ekonomik sorunlara,  diplomatik  sıkıntılara çok hızlı çözümler üretti. Bunu Katar krizinde çok daha net gördük. Bugün İzmir Aliağa’daki bir çok yatırım başta olmak üzere, İzmir’de bilmediği, dokunmadığı mesele yok.

EGE’NİN EFESİ İZMİR’İN SEVDALISI

Sayın Zeybekçi tam bir İzmir sevdalısı.  Konak meydanında binlerce partilinin Zeybek oynayacağı 31 Mart gecesini hayal etmek artık mümkün.  Ben Ak Parti teşkilatının bu sürece çok değerli katkılar sunacağını düşünüyorum. Zaten tarafımıza ulaşan bilgilerde bu yönde.   Ak Parti’nin hizmetlerini, yaptıklarını, yapacaklarını meydanlarda anlatabilecek, bu konulara çok vakıf,  toplumun bütün kesimleriyle anında diyalog kurabilen bir siyaset adamı.  Ben onun projelerinin, ufkunun, vizyonunun İzmir’de ciddi karşılık bulacağını düşünüyorum.  Kendisi zaten Ege’nin değerleriyle yoğrulmuş, gerçek bir gönül adamı.  İzmir siyasetine, yeni bir heyecan ve kalite katmakla kalmaz sinerji oluşturur. Hayırlısı inşallah.” Şeklinde konuştu.

İZMİR’DE YATIRIMLARI VAR...SÜREKLİ BURADA!

Ekonomi Eski Bakanı Nihat Zeybekçi’nin aynı zamanda İzmir’de yatırımları olduğunu Belirten Ak  Parti İzmir İl eski Başkanı Bülent Delican “  Sayın bakanımız aynı zamanda İzmir’de yatırımları olan bir sanayici kentin sosyal, ekonomik, kültürel hayatına fazlasıyla hakim ve onun içinde yaşayan birisi” yorumunda bulundu.

 
CHP İl Başkanı Yücel'den 24 Kasım mesajı!
 
Atatürk'e benzemeyen heykel yeniden yapıldı
YORUMLAR
Toplam 1 yorum var, 1 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
Yurttaş 24 Kasım 2018 Cumartesi 00:57

İzmirli olarak bırakın taşrayı, metropolde bulunan Balatçık''tan, Örnekköy''den, Doğanlar''dan, Gediz''den, Sarnıç''tan, Eski İzmir''den, Gültepe''den, 2. İnönü''den yola çıksa tek başına Konak''a gelemeyecek adama OY VERMEM, hiç bir İzmirli de vermez.

Yorumu oyla      0      0  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
CHP İl Başkanı Yücel'den 24 Kasım mesajı!
CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel, 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle ...
İYİ Parti Urla Gençlik Teşkilatı İstifa etti
İYİ Parti Urla Gençlik Kolları teşkilatı istifa etti. İlçe gençlik teşkilatının ...
CHP'li Balcı'dan AK Parti'nin İzmir raporuna tepki
Adalet ve Kalkınma Partisi İzmir İl Kadın Kollarının düzenlediği çalıştay ...
 
CHP İzmir'de aday adaylarına 'afiş, pankart, banner' uyarısı
CHP İzmir İl Başkanlığı, aday adaylarının afiş, pankart, banner gibi çalışmalarının ...
Zeybekci polemiği: AK Partili Dağ'dan CHP'li Özkan'a 'tokat' kontrası!
Adı AK Parti’den İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adaylığı için geçen ...
AK Parti’nin il adaylıklarında karar kıldığı isimler
Habertürk yazarı Sevilay Yılman, bazı büyükşehirlerin de aralarında olduğu ...
 
KİT Komisyonu’nda İzmir tartışması: Hiç şansınız yok!
Kamu İktisadi Teşebbüsleri Üst Komisyon toplantısında TCDD eski Genel ...
Başak'tan Göztepeli İş Adamları'na ziyaret
CHP Karabağlar Belediye Başkan Aday Adayı Mehmet Şakir Başak, Göztepeli ...
Serter çiftinden Büyükelçilik turu!
İzmir Milletvekili Bedri Serter ve eşi Huriye Serter, Ankara’daki büyükelçiliklere ...
 
RÖPORTAJLAR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA GERÇEK İZMİR
TWITTER'DA GERÇEK İZMİR
YAZARLAR
Sercan Avcı
Cemil Tugay’la A’dan Z’ye siyaset… Çarpıcı mesajlar!
ÇOK YORUMLANANLAR
Gerçek İzmir
KünyeKünye Ä°letiÅŸimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri