POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER GÜNCEL SPOR KÜLTÜR-SANAT DÜNYADAN EKONOMİ TÜMÜ
Nisan'da Haziran sıcağı geliyor!
Nisan'da Haziran sıcağı geliyor!
Bakanlık açıkladı: Okullara seçim tatili
Bakanlık açıkladı: Okullara seçim tatili
Emekli maaşı açıklaması: Temmuzda masaya yatacak!
Emekli maaşı açıklaması: Temmuzda masaya yatacak!
HPV ve HIV iddiaları: Karabük'te gözaltılar!
HPV ve HIV iddiaları: Karabük'te gözaltılar!
25 Eylül 2020 Cuma - 12:50

AK Parti Selçuk'tan imar değişikliği tepkisi!

AK Parti Selçuk İlçe Başkanı Selim Girbiyanoğlu, Belevi Mahallesi Cibe mevkiinde, CHP Milletvekili Özcan Purçu'ya ait tarım arazisinin imar değişikliğine yönelik çıkış yaptı.

AK Parti Selçuk tan imar değişikliği tepkisi!

AK Parti Selçuk İlçe Başkanı Selim Girbiyanoğlu, Belevi Mahallesi Cibe mevkiinde, CHP Milletvekili Özcan Purçu'ya ait tarım arazisinin imar değişikliğine yönelik çıkış yaptı. Başkan Girbiyanoğlu, ‘’100 binlik imar planları Büyükşehirin yetkisinde ve 10 yıldır bu planlarla ilgili ilk defa bakanlığa planlar gönderiliyor, görüş soruluyor. Bir yandan şark kurnazlığı yapılırken diğer yandan yasal ve etik olmayan bir yol deneniyor’’ dedi. Başkan Filiz Ceritoğlu Sengel’in Belevi’nde çadırların mühürlenmesi konusunda geç kaldığını belirten Girbiyanoğlu, ‘’Sayın Başkan çadırlarla ilgili yasaların emrettiği diğer işlemleri hemen yapmalı ve ilçemizi siyasi hesaplarına kurban etmemeli. Çok mu iyi niyetlisiniz? İsabey Mahallemizdeki roman vatandaşlarımızın yaşadığı yerde en az 30-40 tane şartları çok kötü, iyileştirilmesi gereken evler var, buyurun buralara el atın. Roman eylem planına biz de destek verelim’’ dedi.

AK Parti Selçuk İlçe Başkanı Selim Girbiyanoğlu, Selçuk Belevi’ndeki, tarım arazisi üzerinde imar değişikliği ile ilgili açıklama yaptı. Yerel yönetimlerin en temel sorumluluğunun vatandaşlara hizmet etmek olduğunun atlını çizen Başkan Girbiyanoğlu, ‘’Hizmeti sekteye uğratan yerel yöneticiler milletin hafızasına yazıldığı gibi, çektirdikleri eziyet kendi isimlerinin ön ekine de yapışacaktır. Dünya’nın En Güzel Mirası Selçuk İlçemizin Mirasyedi Başkanı Filiz Ceritoğlu Sengel örneğinde olduğu gibi... Peki Sayın Başkan ne yapıyor? Yapmak fiili, inşa etmek anlamını da taşır. Sayın Başkan ne inşa ediyor? Kendilerine ödül koleksiyonu! Yine “asli işlerini unutan” belediye başkanının temelinde yer aldığı bir sorun ile karşı karşıyayız. Selçuk’umuzun gözbebeği Belevi Mahallemizde tarım arazisine yapılması planlanan konutlar için imar değişikliği yine belli kesimlerce manipüle edilmek isteniyor.  Tek işi çözümsüzlük üretmek olan yerel yöneticilerimiz, Roman Eylem Planını ve Valiliğin kamu yararı kararını bahane edip bizi kendilerince sıkıştırdıklarını zannediyorlar. Oysa Hükümetimiz milletine rağmen hiçbir karar almamıştır ve almayacaktır. 19 yıllık iktidarımız bunun en büyük ispatıdır’’ dedi.

Başkan Sengel ilçemizi siyasi hesaplarına kurban etmemeli
100 binlik imar planlarının Büyükşehirin yetkisinde olduğunu ve 10 yıldır bu planlarla ilgili ilk defa bakanlığa planların gönderildiğini ve görüş sorulduğunu hatırlatan AK Parti Selçuk İlçe Başkanı Selim Girbiyanoğlu, ‘’Bir yandan şark kurnazlığı yapılırken diğer yandan yasal ve etik olmayan bir yol deneniyor. İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, ilçemizden kendisiyle görüşmeye giden gruplara Selçuk’un zararına olabilecek bir şeye müsade etmeyeceğini söylemesine rağmen konuyu sürekli gündemde tuttu. Şimdi de topu bakanlığa atıyor.  Sayın Başkan Filiz Ceritoğlu Sengel Belevi’de çadırların mühürlenmesi konusunda maalesef ki geç kaldı. Kurulduğu günün ertesinde çadırları mühürlemiş olsaydı şu an belki de bu çadırlar yıkılmış olacaktı. Sayın Başkan çadırlarla ilgili yasaların emrettiği diğer işlemleri hemen yapmalı ve ilçemizi siyasi hesaplarına kurban etmemeli. Her konuda olduğu gibi bu konuda da sorumsuz davranmayı bir kenara bırakmalı. Zira Selçuklu hemşehrilerim bu anlayışsız yönetimi hak etmiyor’’ dedi.

İyi niyeti biz de destekleriz
İyi niyete her zaman destek olacaklarını ifade eden Başkan Girbiyanoğlu, ‘’Fethiye’den, Söke’den, Çanakkale’den, Örnekköy’den buraya getirilen insanlar var, bunun akla uygun hiçbir tarafı yok. Çok mu iyi niyetlisiniz? İsabey Mahallemizdeki roman vatandaşlarımızın yaşadığı yerde en az 30-40 tane şartları çok kötü, iyileştirilmesi gereken evler var, buyurun buralara el atın. Roman eylem planına biz de destek verelim. Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığımızın katkı sunması noktasında gerekeni yapalım, bu insanlara yardımcı olalım.  Buradan Sayın Özcan Purçu’ya da seslenmek istiyorum. Yerinizi bağışlamayın, zira böyle bir bağış istemiyor Selçuk halkı. Ne yapıyorsanız yapın. Satacaksanız  parasını da Selçuk Belediyesine verin, sosyal konutları çoğaltsın, mahalledeki kardeşlerimizin  şartlarını iyileştirsin. Malum her defasında kaynak yok diye yakınıyor Sayın Başkan. İlçemiz için iyi bir proje üretti de biz mi destek vermedik?’’ dedi.

İlçemizin zararına olacak hiçbir şeye müsaade etmeyeceğiz
‘’Kimsenin kuşkusu olmasın. Her bir hemşehrimizin sorunu bizim sorunumuzdur ve o sorunları çözmek için ne yapılması gerekiyorsa da sonuna kadar gereğini yapacağız.’ diye sözlerine devam eden Başkan Girbiyanoğlu, ‘’AK Parti Selçuk İlçe Başkanlığı olarak, bu konu sosyal medyada patlak verdiği ilk günden bu yana teşkilatımızla, Meclis grubumuzla Selçuklu hemşehrilerimizin istemediği hiçbir şeye müsaade etmeyeceğimizi her yerde dile getirdik. Ki bu konu gündeme düşmeseydi belki de oldu bittiye getirecektiniz. Buradan tekrar ifade etmek istiyorum. Herkes müsterih olsun. Bu şehrin bir evladı olarak söylüyorum. İlçemizin zararına olacak, Selçuklu hemşehrilerimizin istemediği hiçbir şeye müsaade etmeyeceğiz ve bu konunun takipçisi olacağız. Selçuklu, Belevili bir birinden değerli hemşehrilerim! Sizin rızanız olmayan hiçbir şeyi kimse size dikte edemez. Sorunların yakında çözüldüğünü hep birlikte görmüş olacağız. Partimizin tüm kadrosu, Vekillerimiz, İl Başkanımız konunun takipçisidir. Her daim sizin yanınızdayız, emrinizdeyiz.’’

 
CHP’de o ilçede ‘yemek’ krizi, ilçe başkanından flaş açıklama!
 
Başkan Soyer: BM’nin 17 hedefi turnusol kağıdımızdır!
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
CHP’de o ilçede ‘yemek’ krizi, ilçe başkanından flaş açıklama!
CHP Karabağlar’da meclis üyelerinin Belediye Başkanı Selvitopu’nun da ...
İYİ Partili Çıray: Partiyi operasyonla bölmeye çalışıyorlar!
İyi Parti’nin 2. Kongresi’nde liste dışı kalan İzmir Milletvekili Aytun ...
CHP'li Sertel: YHT projesi kaplumbağa hızında!
Sertel, iki yıl önce de soru önergesi verdiğini ve o tarihte projenin ...
 
Menemen suyuna sahip çıkıyor!
CHP Menemen İlçe Başkanlığı, Gediz Havzası’nın her geçen gün kirlenmesi, ...
İYİ Parti'de 'çizik operasyonu' için İzmirli kuruculardan Lider'e uyarı ve çağrı!
İYİ Parti’nin İzmir’deki kurucu 20 ilçe başkanı tarafından yapılan açıklamada, ...
Milli Güvenlik Kurulu'ndan Doğu Akdeniz vurgusu
Milli Güvenlik Kurulu (MGK) Bildirisi'nde, Doğu Akdeniz'deki gelişmelere ...
 
İl yönetimi o seçimi 'veto' etti, yönetimi görevden aldı, yeni başkan atadı!
CHP İzmir İl Gençlik Kolların Kongresi'nde yaşananlar nedeniyle partiden ...
AK Parti'de kongre mesaisi: 2 erteleme, o ilçe için gözler Genel Merkez'de!
AK Parti İzmir’de kongre maratonu sürüyor. Narlıdere’de mevcut başkan ...
CHP'li Beko'dan Bayındır çağrısı!
I?zmir’in Bayındır ilçesinde iktisadi ve yaban hayatını katledecek maden ...
 
RÖPORTAJLAR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA GERÇEK İZMİR
TWITTER'DA GERÇEK İZMİR
YAZARLAR
Sercan Avcı
2019-2024’te CHP’li başkanların verdiği siyasi dersler
İlker Ağın
Atatürk ve tarım
Seray Akın
Otomobilin neyi eksik? Onun da tarihi var...
Fikret İlkiz
Yargıç dertlenmesi ve etik
Dr. Tuncay Filiz
Hipertansiyon
ÇOK YORUMLANANLAR
Gerçek İzmir
KünyeKünye Ä°letiÅŸimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri