POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER GÜNCEL SPOR KÜLTÜR-SANAT DÜNYADAN EKONOMİ TÜMÜ
CHP: 1 Mayıs Taksim’dir, taksim 1 Mayıs’tır
CHP: 1 Mayıs Taksim’dir, taksim 1 Mayıs’tır
Brezilya efsanesi 58 yaşında sahalara dönüyor
Brezilya efsanesi 58 yaşında sahalara dönüyor
Emniyet ve MİT'ten DHKP-C operasyonu
Emniyet ve MİT'ten DHKP-C operasyonu
Olay anını görüntüledi: Yolcu otobüsünde taciz!
Olay anını görüntüledi: Yolcu otobüsünde taciz!
2 Temmuz 2020 Perşembe - 18:40

Bergama'da pandemi sonrası ilk meclis

Bergama Belediye Meclisi, salgın önlemleriyle ara verdiği toplantılarının ilkini Temmuz ayı oturumu ile başlattı. Başkan Hakan Koştu, Bergama’nın dört bir yanında projelerin hayata geçeceği bir döneme girdiklerini söyledi.

Bergama da pandemi sonrası ilk meclis

Bergama Belediyesi Temmuz ayı meclis toplantısı alınan Koronavirüs önlemleri çerçevesinde, maskeli ve sosyal mesafeye dikkat edilerek gerçekleştirildi. Bergama Belediye Başkanı Hakan Koştu’nun yönetimindeki toplantı, Koronavirüs salgını sürecinde verilen aradan sonra yapılan ilk olağan meclis toplantısı oldu. Toplantıya girişte ateş ölücümü yapılırken, maske kullanımı ve sosyal mesafeye göre oturma düzeni de ihmal edilmedi. Bergama Belediye Başkanı Hakan Koştu’nun konuşması ile başlayan oturumda, encümen üyeleri ile ihtisas komisyonları üye seçimleri yapıldı. Meclis toplantısında parti grupları ve belediye bürokratlarının yanı sıra Ak Parti İlçe Başkanı Sebahattin Güzel, İyi Parti İlçe Başkanı Nuri Çiftçi’de hazır bulundu.

BAŞKAN KOŞTU “PANDEMİ SÜRECİNDE PROJELERİMİZ İÇİN HAZIRLIK YAPTIK”

Bergama Belediye Başkanlığı görevinde bir yılı geride bırakan Hakan Koştu, pandemi sürecinde boş durmadıklarını söyleyerek Bergama’ya sözünü verdikleri projelerin hazırlığını yaptıklarına dikkat çekti. Şimdi bu projelerin yaşama geçirilme vakti olduğuna işaret eden Başkan Koştu, “Geçtiğimiz bir yılda ilçemiz için önem arz eden projelerimizi hazırladık. Projelerimizin hayata geçme aşamasında yaşanan Koronavirüs süreci ile ara verilen çalışmalarımızı bundan sonraki süreçte gerçekleştireceğiz. Daha verimli olacağımız, projelerimizi hayata geçireceğimiz bir sürece girdik” dedi.

“DEVLETİMİZ, BELEDİYEMİZ, SAĞLIK KURUMLARIMIZ VE KAMU KURUMLARIMIZ PANDEMİ’Yİ UYUM VE İŞBİRLİĞİ İLE GEÇİRDİ”

Bergama Belediye Meclisi’nin Temmuz ayı olağan toplantısında bir yıllık faaliyet raporu değerlendirildi. 2019 yılı faaliyet raporu oy çokluğu ile kabul edilirken, yeni encümen üyeleri ve komisyonlar da yer alacak olan meclis üyeleri yapılan oylamalar ile belirlendi. Toplantıda Koronavirüs sürecinde belediyenin yaptığı çalışmalarla ilgili bilgi veren Başkan Koştu, “Salgın önlemlerinin en yoğun uygulandığı dönemde Bergama Belediyesi’nin tüm birim ve ekipleri ile koordineli iyi bir çalışma düzeni sergilediğini söyledi. Belediye ekiplerinin ellerinden gelen her çalışmayı titizlikle yaptıklarını söyleyen Başkan Koştu, “Bir taraftan devletimiz, bir taraftan belediyemiz dayanışma içinde çalışarak bu zor günleri geride bıraktık. Bu salgını umarım ki en kısa zamanda atlatırız. Normale döneriz. Bu süreçte Türkiye Cumhuriyeti Devletimizin, hükümetimizin ne derece başarılı bir süreç geçirmiş olduğunu gördük. Belediyemiz üç aylık süreçte Kaymakamlığımız, Emniyet Müdürlüğümüz, Jandarmamız, Sağlık çalışanlarımız ve bütün kamu kurumları ile tam bir uyum içerisinde çalıştı. Özellikle 65 yaş üstü hemşehrilerimizi yalnız bırakmadık. Hedeflerimizi pandemi sürecinde küçültmedik. Daha da büyüttük. Bergama’mız için çalışmaya üretmeye devam edeceğiz. Toplantımızın ve alacağımız kararların hayırlara vesile olmasını diliyorum” diye konuştu.

“YATIRIMLARIMIZI BİRER BİRER YAŞAMA GEÇİRECEĞİZ”

1 Haziran’da başlayan normalleşme süreci ile birlikte, önlemleri de elden bırakmayarak, Bergama’da yatırımları birer birer hayata geçirecekleri bir döneme girdiklerini vurgulayan Başkan Koştu, “Önümüzdeki süreç Bergama için yatırım yılları olacak” dedi. Meclis oturumu daha sonra komisyonlardan, başlıktan gelen evrakların görüşülmesi, dilek ve temenniler bölümü ile son buldu. 

 

 
Yücel ve Soyer'den 'başkanlar' zirvesi: Neler konuşuldu, kim/ne mesaj verdi?
 
CHP’nin Ege İl Başkanlarından sürpriz İzmir ziyareti
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Çeşme'nin yeni pazarı: Tarladan sofraya!
Üreticiyi doğrudan tüketici ile buluşturmayı hedefleyen Çeşme Belediyesi ...
Engin'den Lider'e ziyaret ve 'proje' raporu!
Narlıdere Belediye Başkanı Ali Engin, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu ...
Karabağlar Madımak'ı unutmadı!
Sivas Madımak Oteli’nde 27 yıl önce yakılarak katledilen 35 kişi, Karabağlar ...
 
Belediyeden teknik liseye Ar-Ge desteği
Mopak Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nde öğretmen ve öğrencileri tarafından ...
Karşıyaka Meclisi’nde seçim mesaisi
Karşıyaka Belediye Meclisi Temmuz Ayı Olağan Toplantısı Birinci Birleşimi, ...
CHP'li Başkan Meclis'te konuştu: Beni bu koltuktan kimse kaldıramaz!
Pandemi nedeniyle 3 aydır toplanamayan Gaziemir Belediye Meclisi gerçekleştirildi. ...
 
Bergama Zabıtası'ndan dedektif gibi iyilik mesaisi
Bergama Kapalı Pazaryeri’nde içi nakit para ve ziynet eşyası dolu olan ...
Masterşef Narlıdere’de yerel lezzetler yarıştı!
Narlıdere Belediyesi’nin, Slow Food etkinlikleri kapsamında düzenlediği ...
'Biz Varız dayanışması' gururu: O hedef aşıldı
İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’in çağrısıyla başlatılan ...
 
RÖPORTAJLAR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA GERÇEK İZMİR
TWITTER'DA GERÇEK İZMİR
YAZARLAR
Sercan Avcı
31 Mart’ın İzmir fotoğrafı!
İlker Ağın
Atatürk ve tarım
Seray Akın
Otomobilin neyi eksik? Onun da tarihi var...
Fikret İlkiz
Yargıç dertlenmesi ve etik
Dr. Tuncay Filiz
Hipertansiyon
ÇOK YORUMLANANLAR
Gerçek İzmir
KünyeKünye Ä°letiÅŸimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri