POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER GÜNCEL SPOR KÜLTÜR-SANAT DÜNYADAN EKONOMİ TÜMÜ
Biden duyurdu: İsrail'den Hamas'a yeni teklif
Biden duyurdu: İsrail'den Hamas'a yeni teklif
AK Parti'den yeni 'uyutma' açıklaması!
AK Parti'den yeni 'uyutma' açıklaması!
Fenerbahçe’de İsmail Kartal dönemi sona erdi
Fenerbahçe’de İsmail Kartal dönemi sona erdi
Fenomen muhtar adayı dolandırıldı!
Fenomen muhtar adayı dolandırıldı!
1 Eylül 2023 Cuma - 12:57

CHP Bayraklı tek yürek!

CHP Bayraklı ilçe örgütü tek yürek oldu! Dayanışma yemeğinde bir araya gelen mahalle delegeleri ve örgüt temsilcileri birlik ve beraberlik mesajları verdi.

CHP Bayraklı tek yürek!

CHP Bayraklı ilçe örgütü tek yürek oldu! Dayanışma yemeğinde bir araya gelen mahalle delegeleri ve örgüt temsilcileri birlik ve beraberlik mesajları verdi. Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal, “Bizim yol haritamız belli. Toplumun her kesimini ayrım yapmadan kucaklayan ve herkesi Halil İbrahim sofrasında buluşturan genel başkanımızın arkasında durmaya devam edeceğiz. Birlik ve dayanışmamızı sürdüreceğiz” dedi. CHP İzmir İl Başkanı Şenol Aslanoğlu da, “Genel seçimde olduğu gibi yerel seçimde de Bayraklı’da çok yüksek oy alacağız. Birlikte çalışıp, birlikte başaracağız” dedi. İlçe Başkanı Didem Gültekin ise, “Örgütüme emekleri için teşekkür ederim. Daha fazla çalışacağız ve kazanmak için her zaman bir arada olacağız” diye belirtti.

CHP Bayraklı ilçe örgütü, Bayraklı Havuz Kafe’de dayanışma yemeğinde bir araya geldi. Programa CHP İzmir İl Başkanı Şenol Aslanoğlu, Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal, CHP Bayraklı İlçe Başkanı Didem Gültekin ve ilçe yöneticileri ile mahalle ve il delegeleri katıldı. Dayanışma yemeğinde birlik ve beraberlik mesajları verildi.

“KILIÇDAROĞLU’NUN ARKASINDAYIZ”
Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal, “CHP Bayraklı örgütü dosta düşmana örnek olacak işler yapıyor. Bayraklı artık siyasi özgürlüğünü ilan etti. Hiçbir ilçenin gölgesinde değiliz. Bunun mimarları ilçe örgütümüz. Dayanışma nedir, kol kola girmek ne demek, herkesi kucaklamak ne demek, kardeşlik nedir, örgüt olmak ne demek herkese gösterdiniz… Gece gündüz sokakta çalışan 400 arkadaşımıza şükranlarımızı sunuyorum. Bizim yol haritamız belli. Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’nun arkasında durmaya devam edeceğiz. Toplumu hiçbir sebeple ayrıştırmadan birleştiren ve Halil İbrahim sofrasında buluşturan, herkesi kucaklayan genel başkanımızın arkasında toplanmak ilk önceliğimizdir” diye konuştu.

"İYİ Kİ VARSINIZ…"
CHP İzmir İl Başkanı Şenol Aslanoğlu; “Hep birlikte aynı sofralarda birlikte oturup konuşuyoruz. İzmir sonuçları sizin sayenizde oldu. Canla başla çalıştık. Bu Zafer bizim hepimizin… Bayraklı’da çok iyi bir sonuç aldık. 28 Mayıs’tan bu yana bizi hep birbirimize düşürmeye çalıştılar ama buna müsaade etmedik. CHP her zaman dimdik ayakta olacaktır. Bu kavga çetin bir kavga… İyi ki; Bayraklı Belediye Başkanımız Serdar Sandal, İlçe Başkanımız Didem Gültekin ve ilçe örgütümüz var.. Biz birlik olmaya, dayanışmamızı büyütmeye devam edeceğiz” dedi. 

ÖRGÜTE TEŞEKKÜR
CHP Bayraklı İlçe Başkanı Didem Gültekin; “Zorlu süreçleri hep beraber atlattık. Birlik, beraberlik için buralara geldik. Birleşerek büyümeye devam edeceğiz. Bize gösterdiğiniz teveccühten dolayı herkese teşekkür ederim. Biz büyük ve güçlü bir örgütüz” dedi.

 
İlber Ortaylı ve Funda Arar Dikili'yi salladı
 
Altınordu'da 3 isim daha yolcu!
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
İlber Ortaylı ve Funda Arar Dikili'yi salladı
37. Dikili Kültür, Demokrasi ve Emek Festivali'nin ikinci gününde 75. Yıl Parkı doldu taştı.
Tarihi Kaleiçi'nde karekod dönemi!
Türkiye’nin ilk sakin şehri Seferihisar’ın, tarihi Kaleiçi bölgesi ile ...
Karşıyaka ‘Süslü Kadınlar’ turuna ev sahibi olacak!
Karşıyaka Belediyesi, Tarih öğretmeni Sema Gür’ün öncülüğünde 2013 yılında ...
 
Çiğli’de Zafer coşkusu Yeni Türkü ile kutlandı
30 Ağustos Zafer Bayramı, Çiğli’de coşkuyla kutlandı. Çiğlili müzikseverler ...
Başkan Arda'dan 'Akçay Caddesi' iddialarına tepki: Algı operasyonu!
Gaziemir Belediye Başkanı Halil Arda, Gaziemir Belediyesi ve İzmir Büyükşehir ...
Menemen'de çifte konserler Zafer coşkusu!
Menemen Belediyesi’nin 30 Ağustos Zafer Bayramı konserleri, dün akşam ...
 
Kıyı Ege'den Ankara'ya çıkarma hazırlığı: Gündem ÖTV ve KDV muafiyeti!
Kıyı Ege Belediyeler Birliği, yüksek enflasyon ve zamlar karşısında giderleri ...
Menderes'te 'can dostu' hizmetler!
Menderes Belediyesi sokak hayvanlarına yönelik çalışmaları kapsamında ...
EFEST ile Selçuk'a yıldız yağacak!
Efes Selçuk’un kültür sanat ve yaşam festivali EFEST 5-6-7-8 Eylül tarihlerinde düzenleniyor.
 
RÖPORTAJLAR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA GERÇEK İZMİR
TWITTER'DA GERÇEK İZMİR
YAZARLAR
Sercan Avcı
CHP İzmir ve Büyükşehir’de görünen o ki…
ÇOK YORUMLANANLAR
Gerçek İzmir
KünyeKünye Ä°letiÅŸimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri