POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER GÜNCEL SPOR KÜLTÜR-SANAT DÜNYADAN EKONOMİ TÜMÜ
TikTok'ta 8 yaşındaki kızıyla tepki çeken yayın!
TikTok'ta 8 yaşındaki kızıyla tepki çeken yayın!
Erdoğan imzaladı: 28 Şubat davası sanıkları affedildi
Erdoğan imzaladı: 28 Şubat davası sanıkları affedildi
Tasarruf tedbirleri Resmi Gazete'de!
Tasarruf tedbirleri Resmi Gazete'de!
Polis memuru, husumetli olduğu komşusunu katletti!
Polis memuru, husumetli olduğu komşusunu katletti!
18 Mart 2018 Pazar - 14:56

CHP İl Başkanı Yücel’den örgüte önemli mesajlar: Artık kimsenin…

Ziyaret turunun üçüncü etabında Gaziemir, Torbalı ve Selçuk örgütleriyle buluşan CHP İl Başkanı Yücel, “Artık kimsenin küsme, kapris yapma, kendi ikbalini düşünme veya parti içi tartışmaya girme lüksü yoktur” dedi.

CHP İl Başkanı Yücel’den örgüte önemli mesajlar: Artık kimsenin…

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İzmir İl Başkanı Deniz Yücel ve yönetimi tüzük kurultayının ardından start verdiği örgüt buluşmalarına hafta sonu arası vermeden devam ediyor.

Ziyaretlerin üçüncü etabına Gaziemir’den başlayan CHP İl Başkanı Yücel ve yönetimi sırasıyla Torbalı ve Selçuk ilçelerinde de örgüt buluşmalarını gerçekleştirdi.

Ziyaretlerde konuşan CHP İl Başkanı Yücel, adaylık süreci ve partideki birliğe ilişkin mesajlar verdi.

Yücel, “Türkiye için böylesine büyük bir kurtuluş ve demokrasi mücadelesi verirken, artık kimsenin küsme, kapris yapma, kendi ikbalini düşünme veya parti içi tartışmaya girme lüksü yoktur” dedi.

ARTIK KİMSENİN ŞAHSİ İKBALİNİ DÜŞÜNME LÜKSÜ YOKTUR
Yücel şunları ifade etti:  Bu ziyaretlerimizle ilçe örgütlerimiz ile kendi ilçelerinde buluşmayı, örgütümüzün öneri ve isteklerini dinlemeyi ve ilçeler bazında çalışmalarımız nasıl yürüyor görmeyi amaçladık. Artık telafisi mümkün olmayacak 2019 seçimlerine giderken, örgütümüzün her kademesiyle sadece 2019 hedefine odaklanmış olması temel hedefimiz. Türkiye’de AKP iktidara geldiğinden beri cumhuriyet değerlerinden, yerleşmiş demokrasimizden ve anayasal düzenimizden çok şey kaybettirdi. Bunun karşısında hep mücadele verdik ama 2019’a giden yolda çok daha fazla çalışmamız lazım. Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu liderliğinde, tıpkı Ulu Önderimiz  ve kurucumuz Mustafa Kemal Atatürk’ün 1919’a giderken başlattığı mücadele gibi, yeni bir kurtuluş ve demokrasi mücadelesini başlattık. Şimdi birlik içinde Kuvayı Milliyecilerin torunlarına yakışacak şekilde mücadele vermeliyiz. Bu büyük mücadeleyi verirken varsa küskünleri, partiden bir sebeple uzaklaşmış olanları da bu mücadeleye dahil etmek zorundayız. Ancak şu da çok iyi bilinmelidir ki, Sayın Genel Başkanımızın da belirttiği gibi, Türkiye’nin tek umudu olan CHP adına halkımız ve cumhuriyet değerlerimiz için, böylesine büyük bir kurtuluş mücadelesi verirken, artık kimsenin küsme, kapris yapma, kendi ikbalini düşünme veya parti içi tartışmaya girme lüksü yoktur. Söz konusu cumhuriyet değerlerimizin, demokrasimizin, toplumsal barışımızın ve milli varlıklarımızın geleceğiyken, bu yolda kendini veya makamlarını düşünenlerle yol alamayız. Bunlarla kaybedecek zamanımız yok.

1919 RUHUNU 2019’ TAŞIYACAĞIZ
Yücel, yaklaşan seçimlerde adaylıklarla ilgili bir ilkeleri olduğunu ve partililiği adaylığına bağlı olan kişilerin bugünden aralarından ayrılabileceklerini belirterek, “Yaklaşan seçimlerde aday olmayı düşünen arkadaşlarımız olabilir. Bunun kuralı da, parti etiğine göre yolu da bellidir. Buradan ifade ediyorum ki, bugün adaylık bekleyen ama aday gösterilmediği takdirde küskünlük, tartışma, istifa gibi parti etiği ve ideolojisiyle bağdaşmayacak düşünceleri olan arkadaşlarımız varsa, bu düşünceden hemen uzaklaşsınlar.  Bir aday belirlenecek ama o makama onlarca aday adayı çıkabilir. Aday adayı olacak her partilimin bu gerçeği unutmaması gerekir. Ben inanıyorum ki, belli makamlara aday adayı olacak ama aday gösterilemeyen gerçek CHP’liler, partinin belirlediği adayın yanında çalışacak ve partisine, CHP üyeliğine yakışan tavrı sergileyeceklerdir. Kimsenin ben demeye hakkı yok, önce Cumhuriyet Halk Partisi olarak biz diyeceğiz, sonra da Cumhuriyet,   demokrasi, temel hak ve özgürlüklerin güvence altında olduğu bir hukuk devleti kaygısı olan her vatandaşımızla birlikte millet olarak biz diyeceği. Cumhuriyet Halk Partisi olarak her şeyden önce önceliğimiz vatanımız, milletimiz ve Cumhuriyetimizdir. Bizim bu ülkeye bir borcumuz var, Cumhuriyeti kurmuş Kuvayı Milliyecilerin torunları olduğumuzu hiçbir zaman unutmayarak, 1919 ruhunu 2019'a taşıyacağız” dedi.

 
Erdoğan: 3 bin 603 terörist etkisiz hale getirildi
 
Urla'da Şehit Osman Türkücü'ye vefa
YORUMLAR
Toplam 3 yorum var, 3 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
8 ilce 19 Mart 2018 Pazartesi 00:04

Kaybedilen sekiz ilcede yeni adaylar desteklenmeli eskilerle olmayacak bu iş. Yeni siyasetcilere destek olunmali meclis uyesi olanlar ilcede deneyimli olanlar belirlenmeli ve aday yapilmalidir ozaman yipranmis eski adaylar yerine yeni siyasetcilerin alacaklari oy oranlarina bakin. Degismeyen teksey degisimdir. Degisimden korkmayin...

Yorumu oyla      0      0  
örgüt emekcisi 18 Mart 2018 Pazar 22:46

sayın il baskanımı görmek istiyodum.ismail gerçekler konuşulmasın diye il başkanını torbalı örgütünden saklama artık yeter.sayın il başkanım yanındaki kişi 25 yıldır o koltukta artık insan içine çıkamıyor herkeste kendisini bitirdi.beldiyeyi onun yüzünden kaybettik.kendine rakip gordugu partılısını akpden daha dusman goruyo.deniz baskanım bu cumleleri ismaile donup soyleseydın keske tam onluk.bide eger haberımız olsadı oraya 500 kısı gelirsik ama ismailin istenmedigini anlrdın deniz baskanım oyuzden habr vermıyolar

Yorumu oyla      0      0  
Torbalı''lı 18 Mart 2018 Pazar 17:21

Telefonlara mesaj atarak her konuyu haber vermeyi bilen ilçe yönetimi, İl Başkanımızın gelişini ne yazık ki haber verme zahmetini göstermedi. İl Başkan''ımız ilk defa ilçemize geliyor, gelişi üyelerimizden ve delegelerimizden saklanıyor. Klasik İsmail Uygur hareketi. Küçük olsun benim olsun. Yok artık öyle. İnadına CHP İnadına Örgüt.

Yorumu oyla      0      0  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Erdoğan: 3 bin 603 terörist etkisiz hale getirildi
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Çanakkale'de konuştu. "Afrin şehir merkezi tümüyle ...
MHP Kurultayı'nda İzmir'e 'MYK' şoku!
Teşkilat 50 otobüsle Ankara’ya çıkarma yaptı. MHP İl Başkanı Karataş ve ...
Akşener elindeki son anketi açıkladı
İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, son yapılan ankete göre İYİ Parti'nin ...
 
Cumhurbaşkanı Erdoğan Afrin'de son durumu açıkladı
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Afrin şehir merkezinin 08.30 itibarıyla tamamen ...
CHP İl Başkanı Yücel'den 18 Mart mesajı
CHP İl Başkanı Yücel, 18 Mart Çanakkale Şehitlerini Anma ve Çanakkale ...
AK Parti'de 2 kongreli Pazar: Bayraklı'da liste sürprizi ve gergin anlar!
30 ilçe başkanını belirleyen AK Parti’de kongre takvimi de işlemeye devam ...
 
MHP'de yeniden Devlet Bahçeli dönemi
MHP'nin 12. Olağan Kurultayı'nda tek aday olan Devlet Bahçeli, yeniden genel başkan seçildi.
DSP'de Karakülçe Genel Başkan Yardımcısı oldu
Demokratik Sol Partide (DSP), Hikmet Sami Türk'ten boşalan Başkanlık Kurulu ...
Erdoğan: Afrin'e girdik, giriyoruz...
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Mardin'de yaptığı konuşmada "Afrin'e ...
 
RÖPORTAJLAR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA GERÇEK İZMİR
TWITTER'DA GERÇEK İZMİR
YAZARLAR
Sercan Avcı
CHP İzmir ve Büyükşehir’de görünen o ki…
ÇOK YORUMLANANLAR
Gerçek İzmir
KünyeKünye Ä°letiÅŸimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri