POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER GÜNCEL SPOR KÜLTÜR-SANAT DÜNYADAN EKONOMİ TÜMÜ
İsrail Başbakanı Netanyahu, savaş kabinesini feshetti
İsrail Başbakanı Netanyahu, savaş kabinesini feshetti
Polis memuru, eşini ve çocuğunu öldürüp intihar etti
Polis memuru, eşini ve çocuğunu öldürüp intihar etti
Benzin ve motorine bu kez ÖTV zammı geliyor
Benzin ve motorine bu kez ÖTV zammı geliyor
CHP’ye göre fark 4 puanı geçti
CHP’ye göre fark 4 puanı geçti
23 Eylül 2017 Cumartesi - 09:07

CHP'de büyük yarışta 3. cumartesi raporu!

CHP İzmir’de sandık mesaisinde üçüncü hafta... Karşıyaka’da tek listeli seçimlerde ilçe yönetimine yakın isimlerin ağırlığı hissedildi. Tershane Mahallesi'nde listeye Alabay ailesi damga vurdu. Baba-oğul-kız birlikte delege seçildi. Dikili'de en büyük mahallede meclis üyesi Adil Kırgöz'ün yer aldığı liste kazandı. Buca Hürriyet'te muhalefetin yer aldığı sarı liste güldü. Çamlık'ta il saymanı Hüseyin Çimenli'nin listesi olan beyaz kazandı. Karabağlar'da kritik mahallede muhalefet kaybetti.

CHP de büyük yarışta 3. cumartesi raporu!

GERÇEKİZMİR - CHP İzmir’de olağan kongre takvimi delege seçimleriyle birlikte işliyor. Seçimlerde metropolde bir çok ilçede sandık mesaisi yarılandı.

Partinin kalesi olarak adlandırılan Karşıyaka’da seçim bugün başladı.  Buca, Karabağlar, Konak gibi büyük ilçelerde de sandık mesaisi üçüncü haftayı geride bıraktı. 

Karşıyaka'da ilk gün heyecanı tek listeli seçimlere sahne oldu. Muhaliflerin liste çıkarmadığı sandıklarda ilçe yönetimine yakın beyaz listede yer alan isimler delege seçildi. 

Konak'ta 8 mahallede sandık kuruldu. Tüm seçimler tek listeyle yapıldı. 

Karabağlar'da gözler Kazım Karabekir Mahallesi'ndeydi. Sema Çuhadaroğlu'nun öncülüğündeki muhalifler sandıkta kaybetti.

Buca'da muhalifler Hürriyet Mahallesi'nde kazandı. Çamlık'ta ise ilçe yönetiminin desteklediği liste kazandı. 

Dikili'nin en büyük mahallesi olan İsmet Paşa'da meclis üyesi Adil Kırgöz'ün yer aldığı liste kazandı.

KARŞIYAKA
Alaybey, Tersane, Tuna, Goncalar ve Bahariye mahallelerinde sandık kuruldu.  Karşıyaka'da ilk gün mesaisinde mahallelerde tek listeli seçim yapıldı. İlçe Başkanı Uğur Yıldırım ve ilçe yönetiminin ağırlığının hissedildiği beyaz listelerde yer alan isimler delege seçildi. İlçede mavi listeyle seçimlere girecek muhalifler ise ilk gün liste çıkarmadı. 

ALAYBEY: İLÇE YÖNETİMİNE YAKIN LİSTE
Karşıyaka’da Alaybey Mahallesi’nde seçime tek listeyle gidildi. İlçe yöneticisi Sedrettin Coşkuner'in ağırlığının hissedildiği beyaz listede Gamze Coşkuner, Sezer Üçgül, Kaplan Alabay, Mehmet Arısoy, Ece Alphan, Umut Elmas, Kalender Kaya, Cemre Karaçam, Kerem Yılmaz ve Mehmet Kalender yer aldı. Bu isimler delege seçildi.

TERSANE: ALABAY DAMGASI! 
Tersane Mahallesi'nde de seçime tek listeyle gidildi. Beyaz listede yer alan Karşıyaka siyasetinin sembol isimlerinden İlçe eski Başkanı Adnan Alabay, Alabay'ın kızı meclis üyesi Gamze Uğurlu, oğlu Muhammed Alabay delege seçildi. Bülent Doğan, Celal Algün, Aynur Zorer, Ahmet Uğurlu, Sibel Güç, Fulya Sivrioğlu delege seçilen diğer isimler oldu.

GONCALAR’DA MECLİS ÜYESİNE ŞOK!
Öte yandan Goncalar Mahallesi’nde tek listeli seçimde Belediye Meclis Üyesi Muammer Gezginci listeye yazılmadı.  Karşıyaka’da geçmişte ilçe milli eğitim müdürlüğü de yapan Gezginci, İl Eski Başkanı Ali Engin’e yakın bir isimdi. Listeyi hazırlayan mahalle koordinatörü Yüksel Bakış’ın Gezginci’yi tepki nedeniyle listeye yazmadığı öğrenildi. Mahallede Yüksel Bakış, Nesrin İnetaş, Ali Can, Yıldız Akkel, Şevki Akyürek, Hatice Çınar, Mustafa Alptekin, Neşe ışıldak, Metin Durak, Sibel Sarı ve Ertuğrul özgür delege seçildi. 

TUNA'DA AYDEMİR DELEGE SEÇİLDİ
Tuna Mahallesi’nde de seçime tek listeyle gidildi. İl Eski Eğitim Sekreteri ve CHP Parti Okulu İzmir İl Koordinatörü  Abdullah Aydemir dışında, Hülya Ortaç, Öncül Kökten, Saliha Palalı, Lütfi Demirağ, Sakine Öğütcen, Mert Pekön, Gülcan Peker delege seçildi.

BAHARİYE DE TEK LİSTE 
Bahariye Mahallesi'nde de seçime tek listeyle gidildi. Listede Hasan Taşkın, Arif Ertürk, Nurten Kahraman, Ateş Karaer, Ezgi Alkılıçgil, Senem Genç, Özenç Kalkan, Beril Çisem Akbal, Cemile Bozan, Mustafa İnan, Gezgin Yeleser, Çağlar Çam, Aycan Füsun Özen, Umut Karataş, Fikri Işık, Hüseyin Odabaş ve Türkan Kaplan delege seçildi. 

BUCA 
Çaldıran, Hürriyet, Akıncılar, Fırat ve Çamlık mahallelerinde sandık kuruldu. 

Buca'da gözler  Hürriyet ve Çamlık mahallelerindeydi. Hürriyet'te İl Eski Başkan Yardımcısı Orhan Karaoğlu ve meclis üyesiİsmail Bekiroğlu'nun desteklediği liste, ilçe başkanı Çağdaş Kaya ve yönetimi ile Süne cephesinin desteklediği listeyle yarıştı.

HÜRRİYET'TE SARI GÜLDÜ 
Hürriyet Mahallesi’nde seçim çift listeli yarışa sahne oldu.

İlçe yönetimi destekli mavi listede Mert Süne, Pınar Gelibolu, Şüheda Tunçer, Bahar Özkan, Burcu Durmaz, Hüseyin kaya, Gülsen Gelirli, Deniz Üçes, Ali Yaman, Metin Bozlu, Ali keskin, Hüsnü Özdemir, Temel kaya ve Asiye Demir yer aldı. 

Muhaliflerin sarı listesinde ise, Meclis Üyesi İsmail Bekiroğlu ve il eski başkan yardımcısı Orhan Karaoğlu dışında Nadir Naliç, Gürkan Terzi, Ahmet Korkmaz, İsmail Sarıtaş, Ramazan Yurtçu, Mehmet Gündoğdu, Zeki kaya, Şadıman Büyükbayraktar, Meriç Gezer, İrem Cinov, Zekine Şendemirci ve Miray Aşkın yer aldı.

Nefes kesen yarışı sarı liste kazandı. Sandıktan sarı listeye 133 oy çıkarken, mavi liste 106'da kaldı. 

ÇAMLIK'TA MAVİ-BEYAZ YARIŞINI BEYAZ KAZANDI
Çamlık Mahallesi'nde de çift listeli seçim yaşanıyor. Beyaz listede Başak Güzel, Hasan Kara, Ülkün Basut, Ejder Acu, İpek Yıldız, Müslüm Kaban, Mehmet Savran ve Hüseyin Demiroğlu; mavi listede ise Volkan Yıldırım, Deniz Gökdoğan, Mesut Demiroğlu, Dilek Halıcı, Özdemir Parimli, Burhanettin Çiçek, Celal Balıkçı ve Hatice Üzer yer aldı. Çamlık'ta ilçe yönetiminin de desteklediği beyaz liste kazandı. İl Saymanı Hüseyin Çimenli ve ilçe yönetiminin desteklediği beyaz liste 134 oy alırken, mavi listeye 111 oy çıktı.

FIRAT'TA 14 DELEGE
Buca Fırat Mahallesi’nde tek listeli seçim oldu. Fırat Mahallesi'nde CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu’nun İzmir’deki etkinliklerde korumalığını da yapan Turgut Yalçın dışında Mualla Erdaş, Emine Uysal, Jale Özdemir, Buse Temel, Meryem Pullukçu, Erhan Özcan, Fehimdar Demir, Feramuz Eroğlu, Hadi özdemir, Salih Tosun, Mevlüt Cihangir, Murat Sarmiş, Nedim Gül delege seçildi.

AKINCILAR DA TEK LİSTE
Akıncılar Mahallesi’nde tek listeli yapılan seçimlerde Ali Arıkan, Hacer Meşekoparan,Hakkı Geyik, İsmail Dallı, Gündüz Koçak, Fadime Arslan, Bayram Bakırtaş, Cihangir Özdemir,Veli Horoz,Sıddık Azap Şehmuz Kartı delege seçildi.

DİKİLİ: KIRGÖZ GÜLDÜ
Dikili’de cumartesi mesaisinde tek mahallede seçim vardı. İlçenin en büyük mahallesi olan İsmet Paşa Mahallesi’nde beyaz ve mavi liste yarıştı.  33 delegenin seçildiği sandıktaki yarışı, ismi 2019 yerel seçimlerinde Belediye Başkan Adaylığı için geçen meclis üyesi Adil Kırgöz’ün ağırlığının hissedildiği beyaz liste kazandı.  Beyaz liste 204 oy alırken, mavi liste 176 oy da kaldı.

KARABAĞLAR
Poligon ve Kazım Karabekir mahallelerinde seçim heyecanı yaşandı.

POLİGON TEK LİSTE
Poligonda ilçe yönetimi ve belediyeye muhalif isimlerin ağırlığını hissedildiği tek listede Ayla Aktepe, Nazan Dinger, Mahinur Yener, Tarık gavas, Sebahattin Yeşilova, Ufuk Birtürk, Ahmet Ece yer aldı.

KAZIM KARABEKİR’DE ÇİFT LİSTE
Kazım Karabekir Mahallesi’nde çift listeli yarış vardı. Partiden milletvekili aday adayı olan Sema Çuhadaroğlu öncülüğündeki muhalefetin listesinde Adil Kaya, Hayrullah Çuhadaroğlu, Cahide Kaçar, Şerife Baktimur, İlhan Ün, Filiz Süne, Tülin Tunçlar, Yeliz Eğrice, Deniz Ardıç ve Selda Özçetin yer alıyor. İlçe yönetimi ve belediye destekli listede ise Berna Kuşçu, Saidin Demirkol, Zülküf Barçın,  Hüseyin Özaskan, Nurettin Özkan, Enver Bayık, Yılmaz Kaya, Belgin Yaşin, Tugay Yıldırım, Asliye Geçimli yer aldı.

Seçimi belediye ilçe destekli liste 65-53 kazandı. Sema Çuhadaroğlu'nun listesi kaybetti.

KONAK 
Altıntaş, Atilla, Çınarlı, Güneşli, Kocakapı, Kocatepe, Mersinli ve Yeşildere mahallelerinde delege seçimi yapıldı.  Tüm mahalelerde tek listeli seçim gerçekleşti.

Ayrıca Aliağa,Tire, Ödemiş, Kemalpaşa,Beydağ, Karaburun, Kiraz ve Çeşme gibi ilçelerde de sandık kuruldu. 

 
Kasap dükkanında dehşet: Yanındaki bıçağı çekti...
 
Bakanlar Kurulu: Vazgeçin ve iptal edin!
YORUMLAR
Toplam 1 yorum var, 1 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
VATNDAŞ 23 Eylül 2017 Cumartesi 17:42

Adnan Alabay umarım bu utanılacak durumu başarı olarak anlatmaya kalkmaz. O mahalledeki bütün partililere hakarettir.

Yorumu oyla      0      0  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
CHP'de disiplin fırtınası: Bir hamle de o ilçede!
CHP İzmir’de parti içi yarış sancılı şekilde gerçekleşiyor. İlçelerde ...
AK Parti'den Topbaş'ın istifası için ilk yorum
AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Erol Kaya ...
İBB Başkanı Kadir Topbaş istifa etti!
İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı görevini 2004 yılından bu yana ...
 
AK Partili Dağ CHP'yi topa tuttu!
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Hamza Dağ CHP'yi ...
Türkiye Güzeli Esen'in tacı geri alındı
Miss Turkey 2017 organizasyon yetkilileri, Miss Turkey World güzeli seçilen ...
Kılıçdaroğlu’ndan İzmir’e taziye telefonu!
CHP’nin sevilen isimlerinden, İl Eski Başkanvekili Zikri Dursun’un vefatı ...
 
AK Parti’de ilginç gelişme: 1.5 yıl sonra döndüğü görevi bıraktı, aday oldu!
AK Parti Çiğli’de yaşanan disiplin krizinden 1.5 yıl sonra teşkilat başkanlığı ...
CHP’de ‘Ataşehir’ krizi
CHP Çiğli’de Ataşehir krizi yaşanıyor. İlçe yönetiminin, desteklediği ...
Ve Irak-Suriye tezkereleri Meclis'te
Irak ve Suriye'ye sınır ötesi operasyon konusunda hükümete verilen yetkinin ...
 
RÖPORTAJLAR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA GERÇEK İZMİR
TWITTER'DA GERÇEK İZMİR
YAZARLAR
Sercan Avcı
Cemil Tugay’la A’dan Z’ye siyaset… Çarpıcı mesajlar!
ÇOK YORUMLANANLAR
Gerçek İzmir
KünyeKünye Ä°letiÅŸimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri