POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER GÜNCEL SPOR KÜLTÜR-SANAT DÜNYADAN EKONOMİ TÜMÜ
Milli takımdan EURO 2024'e 3 golle enfes başlangıç!
Milli takımdan EURO 2024'e 3 golle enfes başlangıç!
Spil Dağı'nda orman yangını çıktı!
Spil Dağı'nda orman yangını çıktı!
Türkiye-Gürcistan maçı öncesi taraftar birbirine girdi
Türkiye-Gürcistan maçı öncesi taraftar birbirine girdi
'Diamond Tema' hakkında yakalama kararı!
"Diamond Tema" hakkında yakalama kararı!
21 Haziran 2018 Perşembe - 10:09

Kocaoğlu'ndan 'kuzey mesaisi'nde çarpıcı mesaj: Türkiye de başarabilir!

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, Kınık ve Dikili'de vatandaşlarla buluştu. Her gittiği yerde halkın sıcak ilgisiyle karşılaşan Başkan Kocaoğlu, "14 senede ülkenin en borçlu belediyesini ekonomisi en güçlü belediye haline getirdiysek, Türkiye de bunu başarabilir" dedi.

Kocaoğlu ndan  kuzey mesaisi nde çarpıcı mesaj: Türkiye de başarabilir!

Zamanının büyük bölümünü şantiye ve yatırımların takibine ayıran İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, diğer taraftan da ilçelere yaptığı ziyaretleri sürdürüyor. Son olarak Kınık ve Dikili'ye giden Başkan Kocaoğlu, esnafla ve bölgede yaşayan halkla buluştu, dertlerini dinledi.

24 Haziran'da yapılacak seçimin siyaseti ülkesi ve milleti için yapanlarla kendileri ve yandaşları için yapanlar arasındaki bir seçim olacağını söyleyen Başkan Kocaoğlu, herkesi oy vermeye ve sandıklara sahip çıkmaya çağırdı.



Başkan Kocaoğlu ayrıca ilçede seçime partisi CHP ile birlikte Millet İttifakı çatısında giren İYİ Parti'nin seçim bürosuna da nezaket ziyaretinde bulundu. 

Başarımız ortada
Türkiye Cumhuriyeti'nin yaşadığı ekonomik krizin altından kalkacak güce sahip olduğunu vurgulayan Başkan Aziz Kocaoğlu, "14 senedir Norveç kadar nüfusu olan İzmir'i yönetiyorum. Türkiye'nin en borçlu belediyesiyken kredibilitesi en yüksek belediye haline geldik. Kentin bütün ihtiyaçlarını karşılamak için geceli gündüzlü çalıştık. Görevimiz olan olmayan her işe koştuk" dedi.

Ülke insanının refah düzeyini ve yaşam standardını yükseltmeyi, karnını doyurmayı düşünen her iktidarın tarım sektörünü büyütmek için çalışması gerektiğini söyleyen Başkan Kocaoğlu, şöyle devam etti: "Biz son 14 yılda İzmir tarımını yüzde 7,5 büyüttük. Bir belediye sınırlı imkanlarıyla ben tarımı büyüteceğim diye yola çıkıp, Türkiye ortalamasının 2,5 katı büyütebiliyorsa, bu iş olabiliyor demektir. 81 vilayette 900 küsur kazada teşkilatı olan Tarım Bakanlığı'nın yaptıkları ortada, bir de bizim başardıklarımız.. Uyguladığımız birçok proje Birleşmiş Milletler tarafından ödüllendiriyor. Şöyle iddia ediyorum: Eskişehir Belediye Başkanımız küçük bir ilin nasıl turizm ve hizmet sektöründe kalkındırılacağını, bozkırda bir vahanın nasıl yaratılacağını gösterdi. Biz de bir metropolde her türlü sektörün olduğu bir kentin nasıl 14 senede kalkındırılabildiğini dünya aleme gösterdik. Bu örnekler Türkiye'de belediyeciliğin nasıl yapılması gerektiğini gösteren somut örneklerdir."

İzmir kitapları geliyor
İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu beraatla sonuçlanan Büyükşehir Belediyesi'ne yönelik kumpas davasındaki, iddianame, mütalaa ve gerekçeli kararı içeren metinleri kitap haline getirerek bastıracaklarını belirterek, "Bütün belediyelere dağıtacağız. Bir belediye başkanı ve bürokrat için ders kitabı gibi faydalı olacağına inanıyoruz. Ayrıca İzmir'in kalkınması için yaptığımız çalışmalar da 20 akademisyen tarafından 5 ayrı kitapta toplandı. Bunların dışında 2 ayrı kitap daha hazırlanıyor. Toplam 7 kitapta 'İzmir Modeli' kapsamında hiçbir belediyenin bu güne kadar uygulamadığı kentin standartlarına ilişkin özgün projelerimizi anlatıyoruz" diye konuştu. 

 
Menemen'de emeğin bayramı: Sendikasız işçi kalmadı!
 
CHP'li Kılıç'tan yoğun mesai: Gündüz karada gece havada!
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Menemen'de emeğin bayramı: Sendikasız işçi kalmadı!
1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nde, Menemen Belediyesi Ailesi’ne son dönemde ...
Bornova'da vatandaşlık görevi için özel hizmet!
Bornova Belediyesi, 24 Haziran tarihinde yapılacak genel seçimlerde, demokratik ...
Konak'ta terleten değil, serinleten kurs!
Konak Belediyesi üç farklı noktada kurduğu prefabrik havuzlarda yüzme ...
 
Bayraklı'da can dostlar emin ellerde!
Bayraklı Belediyesi hayvan sağlığı ve korunma ihtiyaçları konusunda yürüttüğü ...
Bornova'nın 'foto-yarışı'nda ödül heyecanı
Bornova Belediyesi ve Yaşar Üniversitesi işbirliğinde Bornova’yı tanıtmak ...
İzmir'deki büyük dönüşüm üçüncü viteste!
İzmir Büyükşehir Belediyesi, Karabağlar'ın Uzundere bölgesinde başlattığı ...
 
İZSU'dan o ilçeye 'bol su' müjdesi!
İzmir Büyükşehir Belediyesi İZSU Genel Müdürlüğü, özellikle yaz aylarında ...
Menderes'te Yörük şöleni: Başbakan da katılacak
Menderes’te 22 Haziran Cuma günü düzenlenen yörük şenliğine Başbakan Binali Yıldırım katılacak.
Konak'ta çöp konternerleri yenilendi
İzmir’in merkez ilçesi Konak’ta yıpranan plastik çöp konteynerlerinde ...
 
RÖPORTAJLAR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA GERÇEK İZMİR
TWITTER'DA GERÇEK İZMİR
YAZARLAR
Sercan Avcı
Cemil Tugay’la A’dan Z’ye siyaset… Çarpıcı mesajlar!
ÇOK YORUMLANANLAR
Gerçek İzmir
KünyeKünye Ä°letiÅŸimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri