POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER GÜNCEL SPOR KÜLTÜR-SANAT DÜNYADAN EKONOMİ TÜMÜ
Erdoğan: İsrail'in katliamları durdurulmalı
Erdoğan: İsrail'in katliamları durdurulmalı
İsrail Başbakanı Netanyahu, savaş kabinesini feshetti
İsrail Başbakanı Netanyahu, savaş kabinesini feshetti
Polis memuru, eşini ve çocuğunu öldürüp intihar etti
Polis memuru, eşini ve çocuğunu öldürüp intihar etti
Benzin ve motorine bu kez ÖTV zammı geliyor
Benzin ve motorine bu kez ÖTV zammı geliyor
4 Haziran 2018 Pazartesi - 19:43

Konak Meclisi'ne damga vuran 'trafo' çıkışı!

Konak Belediye Meclisi haziran ayı ilk toplantısında konuşan CHP Grup Başkanvekili Ahmet Karadağ, 24 Haziran seçimlerine dair beklentilerinin olduğunu söyledi. Bu seçimlerde trafoya kedilerinin girmemesini temenni ettiklerini söyleyen Karadağ, sandıkların taşınacağına dikkat çekerek bu süreçte şaibe yaşanmamasını istedi. 

Konak Meclisi ne damga vuran  trafo  çıkışı!

CHP'li Karadağ: "Umarız bu seçimlerde kediler trafoya girmez"Konak Belediyesi'nin Haziran ayı ilk meclis toplantısı, Konak Belediye Başkanı Sema Pekdaş'ın başkanlığında gerçekleştirildi. Pekdaş, toplantının açılış konuşmasında ramazan ayının birlik, beraberlik ve yardımlaşma duygularını güçlendirdiğine dikkat çekti. Daha sonra söz alan CHP Grup Başkanvekili Ahmet Karadağ, Gezi olaylarının yıl dönümü olduğunu hatırlattı. Gezi olaylarında, düşüncelerini söylemek isteyen insanların bir araya geldiğini ifade eden Karadağ, "Bu olaylar arasında hepimizi üzüntüye sevk eden gelişmeler yaşandı. Berkin Elvan, ekmek almaya giderken hayatını kaybetti. Hiçbir söz onun acısını hafifletemez. Onun bu şekilde hayatını kaybetmesi, hepimizin utancıdır. Ali İsmail Korkmaz, kimliği belirsiz kişilerce hunharca linç edildi. Bunları lanetliyoruz" dedi.

Daha sonra 24 Haziran'da yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve milletvekilliği seçimlerine sözü getiren Karadağ, seçimlerden beklentilerinin olduğunu söyleyerek temennisini paylaştı. Karadağ, şunları söyledi:

"Bu ay Cumhurbaşkanlığı ve genel seçimler yapılacak. Türk halkı gidecek sandığa, oyunu kullanacak, seçimini yapacak. Bizim bu seçimlerden beklentilerimiz var. Umarım bu seçimlerde şaibe oluşmaz. Trajikomik bir şekilde kediler trafoya girmez. Türkiye Cumhuriyeti'nin ne kadar çağdaş ve devletin güçlü olduğunun göstergesi olacaktır. Olumsuzluklar yaşanmasın. Gerekli tedbirler alınarak sıkıntılar ortadan kaldırılsın."

"MÜSTERİH OLSUN"
AK Parti Grup Başkanvekili Abdullah Siyahkoç da Karadağ'ın sözleri üzerine, "Sayın Cumhurbaşkanımız Erdoğan ile İçişleri Bakanımız seçimlerde hiçbir sıkıntı yaşanmayacağına dair açıklama yaptı. Müsterih olun, devletimiz bu konuyla ilgili gereken her şeyi yapacaktır" diyerek karşılık verdi.

Meclis üyeleri daha sonra gündem maddelerini oyladı. Uzun bir süredir Konak Belediye Meclisi'nin ilgili komisyonlarında bekleyen Eşrefpaşa'daki Cici Park Pazaryeri'nin, Yağhaneler'de taşınacağı alana dair Koruma Amaçlı İmar Planları da, meclisten geçti. Konak Belediye Başkanı Sema Pekdaş, Jandarma Bölge Komutanlığı tarafından kullanılan ve daha önce boşaltılan Yağhaneler'deki alanı TOKİ'den satın aldıklarını ve buradaki kamulaştırma çalışmaları bittikten sonra alanda pazaryeri düzenlemesi için inşaat çalışmalarına başlayacaklarını açıkladı.

 Pazar yerini taşımak için boş alan olmadığını, bu nedenle Yağhaneler'de bulunan alanda pazaryeri yaptıktan sonra, Eşrefpaşa Pazarını taşıyacaklarını söyleyen Pekdaş, "Meclisten planlar geçti ama pazaryerini taşıma işlemimizi inşaatı yaptıktan sonra yapacağız. Vatandaşa ait parselleri kamulaştırma kararlarını almıştık. Kimileriyle uzlaştık kimileriyle uzlaşamadık. Davalar vardı. O davalar da bitti. Biz bu arada o süreçleri yürüttük. Projemiz hazır, inşaata başladıktan sonra o bölgede yeni bir şey yaratacağız" diye konuştu.

Meclis toplantısı, gündem maddelerinin oylanmasının ardından son buldu. (DHA)

 
CHP heyeti Gülen'in iade dosyasını inceledi
 
Çeşmeli CHP'lilerden o paylaşıma suç duyurusu!
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Narlıdere'de Gezi anması!
Narlıdere Belediyesi gazeteci Gökmen Ulu tarafından gerçek görüntüler ...
İzmir'de tüm zamanların asfalt rekoru!
Kurduğu yeni şantiyelerle asfalt ve parke üretim kapasitesini artıran ...
Başkan Kocaoğlu: Ekonomi moral ister!
Ege İhracatçı Birlikleri’nin Jak Eskinazi başkanlığındaki yeni yönetimi, ...
 
Kardeşlik sofrası üçüncü kez kuruldu
Kardeş belediyeler Konak ile Şaphane arasında üç Ramazandır süren kardeşlik ...
Gaziemir’de Ramazan eğlenceleri
Gaziemir Belediyesi’nin düzenlediği iftarlar yemeklerinde birlik beraberlik ...
Pektaş'tan önce açılış sonra iftar
Konak Belediye Başkanı Sema Pekdaş, İsmetpaşa Mahallesi’nde önce CHP’nin ...
 
Yeşilova'da dev dayanışma sofrası!
Bornovalılar, bu yıl da Bornova Belediyesi'nin Türk Kızılayı Bornova Şubesi ...
Karşıyaka'da yaşlı ve engellilere fatura kolaylığı
Sosyal hizmetleriyle Karşıyakalıların yaşamını kolaylaştırmak için çalışan ...
Buca'da çimlerde konser şöleni
Buca Belediyesi’nin genç müzik gruplarını kent sakinleriyle buluşturduğu ...
 
RÖPORTAJLAR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA GERÇEK İZMİR
TWITTER'DA GERÇEK İZMİR
YAZARLAR
Sercan Avcı
Cemil Tugay’la A’dan Z’ye siyaset… Çarpıcı mesajlar!
ÇOK YORUMLANANLAR
Gerçek İzmir
KünyeKünye Ä°letiÅŸimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri