POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER GÜNCEL SPOR KÜLTÜR-SANAT DÜNYADAN EKONOMİ TÜMÜ
Bakanı Yerlikaya'dan seçim güvenliği açıklaması
Bakanı Yerlikaya'dan seçim güvenliği açıklaması
Biden ile görüşmek isteyen 500 bin dolar ödeyecek!
Biden ile görüşmek isteyen 500 bin dolar ödeyecek!
Erdoğan: Sandık hepimizin namusuna emanettir
Erdoğan: Sandık hepimizin namusuna emanettir
Bayraktar açıkladı: Nisan ayında zam yok!
Bayraktar açıkladı: Nisan ayında zam yok!
24 Ekim 2020 Cumartesi - 18:47

Konak'ta kongre mesaisi: Sürekli'den Soyer'e '550' gün salvosu ve iddialı mesaj!

AK Parti’de daha önce ertelenen Konak kongresi gerçekleşti. Tek adaylı yapılan ve mevcut başkan Başdaş'ın yeniden seçildiği kongrede konuşma yapan AK Parti İzmir İl Başkanı Sürekli’nin hedefinde geçtiğimiz gün '550 gün' sunumu yapan İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı CHP’li Soyer vardı. Sürekli konuşmasında iddialı mesaj da verdi, " 2023'de İzmir'de birinci parti çıkacağız, 2024'de ise İzmir'in makus tarihini değiştireceğiz" dedi.

Konak ta kongre mesaisi: Sürekli den Soyer e  550  gün salvosu ve iddialı mesaj!

GERÇEKİZMİR - AK Parti’de daha önce ertelenen Konak kongresi Kültürpark Fuar Açık Hava Tiyatrosu’nda gerçekleşti.

Kongreye ilçe Başkanı Mehmet Sait Başdaş, tek aday olarak girerken, yeniden başkan seçildi.

Divan Başkanlığını il yöneticisi İbrahim Derici’nin yaptığı kongreye AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli, İzmir Milletvekilleri Mahmut Atilla Kaya, Necip Nasır, Cemal Bekle, Ekonomi Eski Bakanı, İzmir Büyükşehir Belediyesi AK Parti adayı Nihat Zeybekci de katıldı.

SÜREKLİ’NİN HEDEFİNDE SOYER

Kongrede konuşma yapan AK Parti İzmir İl Başkanı Sürekli’nin hedefinde geçtiğimiz gün 550 gün sunumu yapan İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı CHP’li Tunç Soyer vardı.

Sürekli konuşmasında  “İzmir istenilen düzeyde değil ancak onlar çıkıyorlar… Bunların işi gücü lay lay lom… Geçen gün çıktık 500 günlük icraatlarını değerlendirdik sonra da onlar 550 günlük icraatlarını açıkladılar. Biz doğru tespit yapmışız. Anca lay lay lom… Bunların çalışmaya üretmeye niyeti yok. 2023'de İzmir'de birinci parti çıkacağız, 2024'de ise İzmir'in makus tarihini değiştireceğiz. ‘Körfez’de  yüzeceğim’ diyor, ya sen nasıl yüzeceksin? Daha yeni kanal suyu ile atık suların birleştiğini tespit etmişler… Günaydın! Israrla diyorlar ki körfez kendi kendine temizlenir. Bunun bilimsel dayanağı var mı? Ulaşım perişan halde… Niye 550 günde 90 dakika ile ilgili yaptığın yanlışı anlatmadın. Niye bize düzeltme fırsatı vermediniz? İzmir'de uzun yıllardır uygulanan düzeni kaldırıp, İzmirlileri mağdur ettiniz" dedi.

ÜYE RAPORU

Üye çalışması ile ilgili bilgi veren AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli, “Gönül seferberliği çalışmalarımız devam ediyor. 66 bin 300 üye yaptık. Konak bu ilçelerin içerisinde ilk etapta 6 bin yaptı. İkinci etapta 2 bin üye hedefi vermiştik. 2 bin 500 yaptılar. AK Parti Türkiye’ çapında 11 milyona ulaşıyor. Dünyada böyle bir rakam yok. Başımızda dünya lideri Recep Tayip Erdoğan var. 3 Kasım muhteşem bir gün olacak. Sakın kimse kaçırmasın” dedi. 

ZEYBEKCİ: ADAMA DERLER Kİ ‘GÜNAYDIN’

Ekonomi Eski Bakanı, İzmir Büyükşehir Belediyesi AK Parti adayı Nihat Zeybekci de İl Başkanı Sürekli gibi Soyer’e yüklendi. Zeybekci, “550 gün icraatlarını anlattılar. Tek bir dişe dokunur icraatları yok. Olmadı olmayacak da. Boşuna beklemeyin. İnşallah bizi mahcup ederler. İnşallah altyapı, ulaşım, Körfez sorununu çözereler. Adam derler ki ‘Günaydın’. Sen Ayda mı yaşıyorsun? Sen yeni mi fark ettin İzmir’in yağmur suyu ve kanalizasyon atıklarının aynı hattan gittiğini? Bizim ilk projemiz buydu bu. Çünkü İzmir’in altyapı problemlerini halletmeden başka şeye başlayamazsınız. İzmir Türkiye’ye lazım Bizim görevimiz İzmir’i Türkiye’ye kazandırmak. İzmir olmazsa Türkiye’de turizm, tarım, lojistiği her şeyi eksik olur. Aklınıza gelen her alanda bir numara olabilecek olan İzmir’in en büyük talihsizliği İzmir’in problemlerini fark etmeyenlerin onun sorumalarına etrafından dolanmasıdır. İzmir’in sorunlarını çözersek biz çözeriz.

Kongrede yeniden ilçe başkanı seçilen Başdaş ise, “Yeni yönetim kurulu üyesi arkadaşlarımla yarından itibaren girilmedik sokak, çalınmadık kapı, sıkılmadık el bırakmayarak önce 2023’te Cumhurbaşkanımızı en yüksek oyla seçtireceğiz daha sonra 2024’te Konak’ı AK Parti belediyeciliği yani hizmet belediyeciliği ile tanıştıracağız inşallah. Belediyeciliğin nasıl yapıldığını herkese göstereceğiz ve göç veren değil göç alan bir ilçe haline geleceğiz. Konak ilçemizi birlik ve beraberlik içerisinde, hep birlikte yine eskisi gibi Ege’nin incisi bir ilçe haline getireceğiz. Bu hedef için gece yok, gündüz yok, sıcak yok, soğuk yok; sözün özü durmak yok. Allah yar ve yardımcımız olsun” dedi. 

 
Erdoğan: Aliyev'le görüştüm, topraklarını geri alıyorlar
 
Bornova Belediyespor ikide iki yaptı
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
AK Parti Bayraklı'dan CHP'li Başkan'a 'halay' göndermeli '550 gün' salvosu
AK Parti Bayraklı İlçe Başkanı Polat, düzenlediği basın toplantısıyla ...
Sındır'dan üretim ekonomisi vurgusu!
Sındır, "Sürdürülebilir istihdam, ali cengiz oyunlarıyla değil, ancak ...
Erdoğan: Toplu mekanlardan kaçınalım
Cumhurbaşkanı Erdoğan, şu anda İstanbul'un salgında en önde gelen illerden ...
 
AK Parti İzmir'de kongresi ertelenen ilçede aday belli oldu!
AK Parti İzmir’de kongresi ertelenen 4 ilçe arasında olan Narlıdere’de ...
İYİ Parti'de Aydın'dan Çıray'a çok sert sözler!
İYİ Parti'deki krizin ortasında bulunan Koray Aydın ilk kez konuştu. Aydın ...
Soyer'in 550 günü!
Anlattıkları, hayal ettirdikleri, sunum gecesinin öne çıkanları...
 
Yücel'den MHP'ye 'askıda ekmek' çıkışı: Ülkede bolluk var diye mi yaptınız?
CHP İl Başkanı Yücel, "MHP’nin askıda ekmek kampanyasına neden ihtiyaç ...
Halay tartışmasında muhtarlardan Başkan Sandal'da destek!
Bayraklı mahalle muhtarları yaptıkları ortak açıklamada, Belediye Başkanı ...
MHP İl Başkanı Şahin'den 'askıda ekmek' eleştirilerine yanıt
MHP İl Başkanı Şahin, “Maalesef bazı eleştirilere gülüyor, bazılarına ...
 
RÖPORTAJLAR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA GERÇEK İZMİR
TWITTER'DA GERÇEK İZMİR
YAZARLAR
Sercan Avcı
2019-2024’te CHP’li başkanların verdiği siyasi dersler
İlker Ağın
Atatürk ve tarım
Seray Akın
Otomobilin neyi eksik? Onun da tarihi var...
Fikret İlkiz
Yargıç dertlenmesi ve etik
Dr. Tuncay Filiz
Hipertansiyon
ÇOK YORUMLANANLAR
Gerçek İzmir
KünyeKünye Ä°letiÅŸimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri