POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER GÜNCEL SPOR KÜLTÜR-SANAT DÜNYADAN EKONOMİ TÜMÜ
'Diamond Tema' hakkında yakalama kararı!
"Diamond Tema" hakkında yakalama kararı!
Eve balkondan girip kabusu yaşattı... 1 yıl ceza aldı!
Eve balkondan girip kabusu yaşattı... 1 yıl ceza aldı!
Havacılığın en büyük gizemi hakkında yeni gelişme!
Havacılığın en büyük gizemi hakkında yeni gelişme!
Hacda hayatını kaybeden Türklerin sayısı açıklandı!
Hacda hayatını kaybeden Türklerin sayısı açıklandı!
8 Haziran 2018 Cuma - 12:47

Kupayı Başkan Tosun'a getirdiler

Ankara’da düzenlenen Hentbol 2.Ligi'ne yükselme grup müsabakaları final maçında Adana temsilcisi Seyhan Belediyespor'u 38-33 yenerek hem Türkiye şampiyonu olan hem de 2. Lige çıkma başarısı gösteren Dikili Güneş Gençlik ve Spor Kulübü sporcuları kulüp başkanı Bekir Argun ve takım antrenörü Mustafa Özkol’un eşliğinde Dikili Belediye Başkanı Mustafa Tosun’a ziyarette bulundu.

Kupayı Başkan Tosun a getirdiler

Başkan Tosun’a kendilerine verdikleri desteklerden dolayı teşekkür eden Dikili Güneş Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Bekir Argun, Güneşin Çocukları’nın 2’nci Lige çıktığını ifade ederek Dikili tarihinde ilk kez elde edilen Türkiye Şampiyonluğu Kupasını her zaman yanlarında olan ve zorlu müsabakalar sırasında hiçbir şeyi esirgemeyen Mustafa Başkana getirdiklerini söyledi.

Dikili Güneş Gençlik ve Spor Kulübü’nün gerçekleştirdiği nezaket ziyaretinden dolayı çok mutlu olduğunu ifade eden Dikili Belediye Başkanı Mustafa Tosun, Kulüp Başkanı Berkir Argun,  takım antrenörü Mustafa Özkol ile hentbolcuları elde edilen şampiyonluk nedeniyle kutlayarak yükseldikleri 2’nci Lig’de de başarılarının devamını diledi.  Belediye olarak ilçe sınırlarında yaşayan çocukların ve gençlerin sporun, sanatın ve kültürün içerisinde olması için büyük gayret gösterdiklerini ve bu yönde projeler ürettiklerini belirten Başkan Tosun, şampiyon hentbolcuları tek tek kutlayarak, alınlarından öptü. Başkan Tosun, “Göreve geldiğimiz günden bu yana hep geleceğimiz dedik, çocuklarımız dedik. Bu yönde projeler ürettik. Kentimizdeki spor dallarında faaliyet gösteren tüm takımlarımızın profesyonel liglerde mücadele etmesi için altyapı atağına geçtik. Erdal İnönü Stadımızı UEFA standartlarına çıkardık. Kentimizin sualtı ve su üstü sporlarında buluşma noktası olması için gemi batırdık, yapay resifler oluşturduk. Çandarlı’da sörf alanı oluşturup, müsabakalar düzenledik. Son olarak salon sporlarında üstün başarılar kazanılmasına katkı sunmak için kentimize Avrupa standartlarında bir spor salonu kazandırmak istedik. Ancak farklı hayaller peşinde koşan meclis üyesi arkadaşlarımız buna engel oldular. Bu engelin, bu istemezukçu  zihniyetin verdiği zararlar işte bugün daha net ortaya çıkıyor. Soruyorum, bu pırıl pırıl şampiyon çocuklar deplasmanlı 2. Lig maçlarını nerede oynayacak? Spor salonu projemizi engelleyen meclis üyesi arkadaşlarımdan buna cevap bekliyorum. Güneşin çocuklarının ve ilçemizde yaşayan diğer çocukların geleceğine darbe vurma hakkını nasıl kendilerinde görüyorlar? Ama şunu üstüne basa basa söylüyorum ben bu pırıl pırıl kardeşlerimi asla salonsuz bırakmayacağım, o salonu mutlaka ve mutlaka kentimize kazandıracağım” diye kaydetti.

 
CHP'li Sındır: Sadece İnce'nin kazanması yetmez!
 
İzmir'de yüz binlerce öğrencinin karne heyecanı!
YORUMLAR
Toplam 2 yorum var, 2 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
Bekir Argun 8 Haziran 2018 Cuma 15:45

Teşekkürler başkan, ilk verdiğiniz sözü tuttunuz; eminim ki bu sözlerinin arkasında da.... Güneş Spor da size söz veriyor; bu güvenle daha da başarılı olacağız! Saygılar...

Yorumu oyla      0      0  
Yolcu Bilginç 8 Haziran 2018 Cuma 13:06

Mustafa Tosun başkanımızı, kulüp yöneticilerini, teknik heyeti ve sporcu kardeşlerimizi kutluyorum, üst ligde başarılar diliyorum. Dikili herşeyin en güzeline layıktır. Mustafa Tosun başkanımız da çok yakışıyor.

Yorumu oyla      0      0  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Gaziemir'de kültür mozaiği şöleni!
Belediyenin düzenlediği halk dansları kurslarına katılan kursiyerler 9. ...
Atık malzemeden ejderha yaptılar!
İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin önderliğinde bir araya gelen 1500 çocuk, ...
Kocaoğlu'ndan Menderes mesajları: Delikanlı adam istiyorum!
Büyükşehir çalışmalarının engellendiği Menderes'e giderek Belediye binasına ...
 
Ata’nın babası Karşıyaka’da ölümsüzleşti!
Atatürk ve Zübeyde Hanım’la özdeşleşen Karşıyaka, ailenin diğer ferdi ...
Buca’da yüzleri güldüren destek!
Ramazan ayının manevi iklimi ve atmosferi Buca Belediyesi’nin meydan ve ...
Konaklı miniklere serinleten hediye!
Konak Belediyesi geçen yaz iki farklı noktada kurduğu prefabrik havuzlarla ...
 
Çevre projeleriyle önce kent Bornova!
5-12 Haziran tarihleri Çevre Haftası olarak değerlendirilirken Bornova ...
Başkan Selvitopu sahada tam gaz!
Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu, yaklaşan 24 Haziran seçimleri ...
Kınık'ta çiftçilere tarım makinesi desteği
Kınık Belediye Başkanlığı, temin ettiği 5 tarım makinesini Çiftçi Malları ...
 
RÖPORTAJLAR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA GERÇEK İZMİR
TWITTER'DA GERÇEK İZMİR
YAZARLAR
Sercan Avcı
Cemil Tugay’la A’dan Z’ye siyaset… Çarpıcı mesajlar!
ÇOK YORUMLANANLAR
Gerçek İzmir
KünyeKünye Ä°letiÅŸimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri