POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER GÜNCEL SPOR KÜLTÜR-SANAT DÜNYADAN EKONOMİ TÜMÜ
AK Parti'de MKYK'nın perde arkası!
AK Parti'de MKYK'nın perde arkası!
İncirlik Üssü ile ilgili yeni karar!
İncirlik Üssü ile ilgili yeni karar!
Fenerbahçe-Beşiktaş derbisinin tarihi belli oldu
Fenerbahçe-Beşiktaş derbisinin tarihi belli oldu
CHP: 1 Mayıs Taksim’dir, taksim 1 Mayıs’tır
CHP: 1 Mayıs Taksim’dir, taksim 1 Mayıs’tır
24 Eylül 2020 Perşembe - 12:16

MHP'li Kalyoncu'dan Baro Başkanı'na sert sözler!

İzmir Milletvekili Kalyoncu, Baro Başkanı Yücel’e sert cevap verirken, “İlk seçildiğinde de enkaz devraldık diyerek kendinden önceki baro başkanlarını ilk konuşmasında suçlama densizliğini de göstermiş, meslektaşlarını itham etmiştir. Kendisi gibilerin ihanete varan tutumlarını ifşa eden Sayın Genel Başkanımız Devlet Bahçeli’nin adının geçtiği hadsiz laflar, kirli ağzından dökülmüştür” dedi.

MHP li Kalyoncu dan Baro Başkanı na sert sözler!

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İzmir Milletvekili Prof. Dr. Hasan Kalyoncu, İzmir Barosu Başkanı Özkan Yücel’in, Genel Başkan Devlet Bahçeli için ‘iktidarın bastonu’ ve ‘Devlet Bahçeli kapatılsın’ sarf ettiği sözlerine cevap verdi.

Vekil Kalyoncu şunları söyledi:  

İzmir Barosunun başkanlığını elinde tutan şahıs, yeni dönemde aday olduğunu duyurmak için yaptığı toplantıda temsil etmesi gereken meslek mensupları yani avukatlar hakkında söyleyecek söz bulamayıp acayip sesler çıkartmış. Zaten ilk seçildiğinde de enkaz devraldık diyerek kendinden önceki baro başkanlarını ilk konuşmasında suçlama densizliğini de göstermiş, meslektaşlarını itham etmiştir. Kendisi gibilerin ihanete varan tutumlarını ifşa eden Sayın Genel Başkanımız Devlet Bahçeli’nin adının geçtiği hadsiz laflar, kirli ağzından dökülmüştür.

Görünen o ki, Avukat Özkan Yücel, meslek sorunları yerine ideolojik tutum sergileyip Türk milliyetçiliği ve liderine saldırarak yeniden seçilme umudunu taşımaktadır. Kendi beyanına bakıldığında bile, “cumhuriyetin değerleri” diyerek başladığı görev döneminde yönetimindeki İzmir Barosunun en önemli etkinliği LGBT himayeciliği olmuştur. Böyle bir başkana razı gelmek, hangi siyasi fikirde olursa olsun, İzmir Barosuna kayıtlı avukatlar açısından yeterli zuldür. Temennim, onurlu meslek mensuplarının bu avukat cübbeli müsveddeyi çöpe atmalarıdır.

Bu densiz, TTB konusunda yaptığı açıklama ile kendisi gibilerin foyasını açığa vurmuş ve boyalarını silivermiş olan Liderimize karşı, iktidarla kurduğumuz ittifak ilişkisinden dolayı yakışıksız sözler söylemeye cüret etmiştir. Öncelikle, çıkartılan bu gürültü ve gürültücülerin ortak özellikleri Liderimiz Devlet Bahçeli’nin bunlarla ilgili düşüncelerinin doğruluğunu göstermektedir. Bir bozkurt yürümüş ve ardından kırk mahluk ürümeye başlamıştır.

Başta Liderimiz olmak üzere Milliyetçi Hareketin bütün mensupları, milletin bekası söz konusu olunca şahsi ve siyasi beklentileri elinin tersiyle itmeyi bir onur ve milli vazife görürler. Böyle bir davranışı, terör örgütlerinin güdümünde patlamaya hazır bekleyen mayınlar anlayamaz. Ancak bu sefer mayın kendi ellerinde patlamış ve kendilerini imha etmişlerdir.

Barolar ve diğer meslek kuruluşları, meslek mensuplarının ortak sorunları ile uğraşmak yerine Türkiye düşmanı siyasal faaliyetler için buralara çöreklenmiş görünmektedir. Yaptıkları yanlışlar açığa çıkarılınca, siyasallaştırıldıklarından dem vurmaktadır. Devlet Bahçeli adına yönelik bu kudurmuş saldırganlık, ortaya çıkartılan gerçeği ağırlığını taşımaya bu densizlerin bile takatinin kalmadığının delilidir. Bu ülkeye, kurumlarına ve değerlerine düşman olup gökkuşağının renklerine sarılıp ele geçirdikleri kamu gücünü, terörün emrinde kamu düzeninin tahribi için kullanmalarına imkan kalmamıştır. Mızrak en renklisinden de olsa özgürlük çuvalına sığmaz hale gelmiştir. Demokrasi perdesinin ardına saklanıp terör örgütleriyle ortaklık halinde bu kurumları paravan olarak kullanmaktadır. Bunu kulaklarında orak-çekiç, ağızlarında devlet ve millet düşmanlığı ile sergilemektedirler.

Avukatlık mesleğinin onurlu mensuplarını, anayasamızda yer alan ülkesi ve milletiyle bölünmez Türkiye Cumhuriyeti’ne sahip çıkarak meslek teşekküllerine sahip çıkmaya davet ediyorum. Sizin sayenizde var olan bu kuruluşlar, siz sahip çıkmazsanız size ve geleceğimize zarar vermek için kullanılan cephe harekatının bir aracı haline gelmektedir. Kendi meslek kuruluşlarınızın yönetimini, meslek şerefine sahip meslektaşlarınıza teslim etme gerekliliği sağduyunuza, basiretinize ve özsaygınıza emanettir.

Son söz olarak Milliyetçi Hareket Partisinin Genel Başkanına karşı densizlik yapan kişi kamu vicdanında ve hukuk nezdinde hak ettiği karşılığı alacaktır.  

 
Soyer'den o ilçede muhtarlarla 3 saatlik zirve!
 
İzmir Valisi Köşger'den ''15 gün daha sabredin'' çağrısı!
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
AK Partili Boztepe'den çağrı: Bu yanlıştan dönün!
İzmir Büyükşehir Belediyesi AK Parti Meclis Üyesi Hüsnü Boztepe imar planlarında ...
CHP Lideri’nden belediye başkanlarına mesaj: Yakından izliyoruz!
Genel Başkan Kılıçdaroğlu, partisindeki belediye başkanlarıyla ilgili ...
Kırkpınar'dan sert çıkış: İzmirli vekili mi hedef aldı?
İYİ Parti’de kurultay geride kalırken, GİK'e seçilemeyen isimler ve 'yazılmayacaklar' ...
 
CHP İzmir İl Başkanı Yücel'den Lider'e ziyaret ve İzmir raporu!
CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel, Ankara'da Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu'nu ziyaret ett.
AK Partili Kaya'dan 'İnciraltı'na kurul müjdesi
AK Partili Kaya bölgede yıllardır çözülemeyen imar sorunu hakkında önemli ...
CHP’li Sındır: Emeklilik haktır, gasp edilemez!
CHP İzmir Milletvekili Kamil Okyay Sındır, İzmir Emeklilikte Yaşa Takılanlar ...
 
CHP'de o ilçede eski başkan adayı hakkında disiplin soruşturması
CHP Gaziemir İlçe Başkanlığı, son ilçe kongresinde başkan adayı olan Ali ...
Cumhurbaşkanı Erdoğan iki kritik görüşme daha yapacak
Cumhurbaşkanı Erdoğan, AB Komisyonu Başkanı Ursula Von Der Leyen ve NATO ...
CHP İzmir'de üye seferberliği!
CHP İzmir İl Başkanlığı, önümüzdeki günlerde üye seferberliği başlatacak, ...
 
RÖPORTAJLAR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA GERÇEK İZMİR
TWITTER'DA GERÇEK İZMİR
YAZARLAR
Sercan Avcı
31 Mart’ın İzmir fotoğrafı!
İlker Ağın
Atatürk ve tarım
Seray Akın
Otomobilin neyi eksik? Onun da tarihi var...
Fikret İlkiz
Yargıç dertlenmesi ve etik
Dr. Tuncay Filiz
Hipertansiyon
ÇOK YORUMLANANLAR
Gerçek İzmir
KünyeKünye Ä°letiÅŸimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri