POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER GÜNCEL SPOR KÜLTÜR-SANAT DÜNYADAN EKONOMİ TÜMÜ
20 ilde FETÖ operasyonu: 70 gözaltı!
20 ilde FETÖ operasyonu: 70 gözaltı!
Kırmızı Bültenle aranan iki kişi İstanbul'da yakalandı
Kırmızı Bültenle aranan iki kişi İstanbul'da yakalandı
'Koca' dehşet: Sokak ortasında öldürdü!
'Koca' dehşet: Sokak ortasında öldürdü!
12 bin şarkı incelendi: Sözler artık daha öfkeli!
12 bin şarkı incelendi: Sözler artık daha öfkeli!
3 Kasım 2019 Pazar - 12:23

Sındır'dan 'rozet eşliği'nde iktidar mesajı!

Sındır, Bergama İlçe Örgütü’nce düzenlenen üye katılım töreninde, yeni üyelere rozet taktı, yaklaşan kongreler öncesi partililerine seslendi.

Sındır dan  rozet eşliği nde iktidar mesajı!

CHP İzmir Milletvekili Kamil Okyay Sındır, Bergama İlçe Örgütü’nce düzenlenen üye katılım töreninde, yeni üyelere rozet taktı, yaklaşan kongreler öncesi partililerine seslendi.

Sındır, “Ailemiz sizlerle büyüyor, partimiz adım adım iktidara yürüyor. Kongre süreçlerinin öncesinde ve sonrasında küskünlüklere, kırgınlıklara asla yer vermeyeceğiz. 31 Mart ve 23 Haziran seçimlerinde Türkiye CHP iktidarının provasını yaptı. Türkiye CHP iktidarına, CHP de iktidara hazır” dedi.

NATO Parlamenter Asamblesi Bilim ve Teknoloji Üyesi olan ve hafta başından bu tarafa Amerika’daki toplantılarda TBMM’yi temsil eden Milletvekili Sındır, Türkiye’ye dönüşüyle birlikte ayağının tozuyla Bergama’daki üye katılım törenine katıldı.  Törende yeni üyelere rozetlerini İzmir Milletvekili Kani Beko ile birlikte takan Sındır, tören sonrasında Bergama’nın Pireveliler Köyünden hemşerileriyle buluştu, vatandaşların taleplerini ve sıkıntılarını dinledi.

“ÇOĞULCU DEMOKRASİ İÇİN OLMAZSA OLMAZDIR!”

Üye katılım töreninde toplumun tüm kesimlerinden, farklı mesleklerden insanların CHP’ye üye olduğunu belirterek sözlerine başlayan Sındır, “Bugün burada çiftçisinden – doktoruna, işçisinden – avukatına, emeklisinden - esnafına toplumun tüm kesimlerinden ve farklı meslek kollarından vatandaşlarımızın olduğu özellikle de gençlerin ağırlıklı bir şekilde yer aldığı üye katılım töreni gerçekleştiriyoruz. Türkiye’nin aydınlık geleceğine inanan insanların yol arkadaşımız olmasından gurur duyuyoruz. Siyaset sadece siyasetçilerin eline bırakılamayacak kadar önemlidir. Toplumun tüm kesimlerinin siyasette temsil edilmesi, siyasette var olması çoğulcu demokrasi için olmazsa olmazdır. Siyaset halka, topluma yapılır. Yeni katılan üyelerimizle birlikte ülkemizin aydınlık geleceğine birlikte yürüyeceğiz. Yeni üyelerimizle birlikte artık daha güçlüyüz. Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu önderliğinde birbiriyle kucaklaşan, kaynaşan, parti kültürünü yaşatan bir anlayışla hedeflerimize kararlılıkla yürümeye devam edeceğiz” dedi.

“KÜSKÜNLÜKLERE KIRGINLIKLARA YER VERMEYECEĞİZ”

CHP’nin parti kültüründe kişilere değil partiye karşı aidiyet duygusun önemli olduğunu ifade ederek sözlerine devam eden Sındır, “CHP’nin bir asırlık parti kültüründe kişilere değil partimize karşı aidiyet duygusu vardır. Tersi bizim için bir felakettir. Bizim rozetimiz, programımız, dünyaya bakışımız, ülkemizin sosyal ve ekonomik gelişmesine bakışımız, Cumhuriyet ilke ve değerlerine bakışımız birdir, aynıdır. Bu değerlere inanmış ve yaşamımızı bu değerlere bağlamış kişileriz. Parti içerisinde yapacağımız seçimler demokrasi gereğidir. Coşkuyla, heyecanla seçimlerimizi gerçekleştireceğiz. Kongre süreçlerinin öncesinde ve sonrasında küskünlüklere, kırgınlıklara asla yer vermeyeceğiz. Bu kongrelerimizde partimizi iktidara taşıyacak kadroları seçecek; demokrasimizde, laik ve sosyal hukuk devletimizde derin yaralar açan siyasal anlayışa son vereceğiz. Tarımı bitiren, esnafın sorunlarını görmezden gelen, emeklinin sıkıntılarını umursamayan, memuru yok sayan, işçinin, emekçinin taleplerine karşı üç maymunu oynayan siyasal anlayışı alaşağı edecek parti kadrolarımızı belirleyeceğiz. Tüm üyelerimiz, yöneticilerimiz bu hassasiyetle davranmalı kongreler sürecinde partimize zarar verecek söylem ve hareketlerden kaçınmalı. Ülkemizin uçurumun kenarında olduğunu unutmamalıyız” dedi. Programına Bergama Pireveliler Köyünde devam eden Sındır, vatandaşlarının taleplerini dinledi, üretimde ve bölüşümde uygar dünyanın gerisinde kalan Türkiye’yi hak ettiği yere CHP iktidarında yeniden taşıyacaklarını söyledi.

 
AK Parti'li Dağ'dan Soyer'e tepki: Böyle bir konuda yalan söylemeye...
 
AK Partili Kaya'dan Karabağlar mesaisinde CHP'ye salvo!
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
AK Parti'li Dağ'dan Soyer'e tepki: Böyle bir konuda yalan söylemeye...
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Hamza Dağ, İzmir ...
CHP'de o başkandan sert 'mavi manifesto' çıkışı: Maskeli balo!
CHP İzmir’de delege seçimleri öncesi ilçelerde ‘değişim’ mesajı veren ...
CHP İzmir'de ilçelere saat, adres ve duyuru uyarısı!
CHP İzmir İl Başkanlığı tarafından ile başkanlıklarına gönderilen yazıda; ...
 
Sözcü Kalın'dan ABD'li heyetle kritik zirve!
Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, ABD Temsilciler Meclisi heyeti ile görüştü.
"Saldırı YPG'ye kol kanat gerenlere ibret olsun"
Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Tel Abyad'daki terör saldırısına ilişkin, ...
Selçuk'taki saldırı olayıyla ilgili CHP düğmeye bastı
Selçuk'ta Başkan Sengel'e eski Başkan Ülgür ve bazı akrabalarının saldırması ...
 
Soyer'in Cumhurbaşkanı'na 'davet' sitemine Sürekli'den kontra!
AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli, İzmir’de gerçekleşen CHP ...
Dağ'dan İzmir'de Ak Nokta mesaisi!
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, "AK noktalarda bulunacak arkadaşlarımız ...
CHP İzmir’de 9 ilçede 'delege seçimi' tarihleri belli oldu
CHP İzmir’de 9 ilçe delege seçim tarihlerini il başkanlığına bildirdi. ...
 
RÖPORTAJLAR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA GERÇEK İZMİR
TWITTER'DA GERÇEK İZMİR
YAZARLAR
Sercan Avcı
2019-2024’te CHP’li başkanların verdiği siyasi dersler
İlker Ağın
Atatürk ve tarım
Seray Akın
Otomobilin neyi eksik? Onun da tarihi var...
Fikret İlkiz
Yargıç dertlenmesi ve etik
Dr. Tuncay Filiz
Hipertansiyon
ÇOK YORUMLANANLAR
Gerçek İzmir
KünyeKünye Ä°letiÅŸimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri