POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER GÜNCEL SPOR KÜLTÜR-SANAT DÜNYADAN EKONOMİ TÜMÜ
Ortaya çıktılar: 'Mars'ın örümcekleri' görüntülendi!
Ortaya çıktılar: 'Mars'ın örümcekleri' görüntülendi!
36 bin sözleşmeli sağlıkçı istihdam edilecek!
36 bin sözleşmeli sağlıkçı istihdam edilecek!
Bakan Şimşek: Türkiye sahalara döndü!
Bakan Şimşek: Türkiye sahalara döndü!
Rutte Türkiye'ye geliyor: Erdoğan'dan destek isteyecek
Rutte Türkiye'ye geliyor: Erdoğan'dan destek isteyecek
14 Şubat 2020 Cuma - 16:38

Soyer ve başkanlardan Yücel'e 'hayırlı olsun' ziyareti: Kim/ne mesaj verdi?

Büyükşehir Belediye Başkanı Soyer ve ilçe belediye başkanları yeniden il başkanı seçilen Deniz Yücel ve yeni il yönetim kurulu üyelerini ziyaret etti. Ziyarete ilişkin açıklamalarda bulunan Yücel, “Parti içi yarışımız sona ermiştir. Bugünden sonra hizmet zamanı, artık projeleri konuşma zamanı” derken Soyer ise “Artık yepyeni bir dönem başlıyorİnşallah hep beraber İzmir için, memleketimiz için çok güzel işlere imza atacağız. Gerçekten çok uyumlu çalışacağımıza inancım tamdır” dedi.

Soyer ve başkanlardan Yücel e  hayırlı olsun  ziyareti: Kim/ne mesaj verdi?

Gizem TABAN/GERÇEKİZMİR - 8 Şubat’ta gerçekleşen Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İzmir İl Kongresinde yeniden CHP İl Başkanı seçilen Deniz Yücel’e yeni dönemde ilk ziyaret İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer ve CHP’li ilçe belediye başkanlarından geldi.

Soyer ve ilçe belediye başkanları İl Başkanı seçilen Deniz Yücel ve yeni seçilen il yönetim kurulu üyelerine ‘hayırlı olsun’ ziyaretinde bulundu.



CHP İzmir İl binasında gerçekleşen programda konuşan Yücel ve Soyer birlik ve beraberlik mesajı verdi. Konuşmaların ardından Başkan Soyer, Yücel'e Bergama'nın hali motiflerinden yola çıkarak tasarlanan tabağı hediye etti.

PARTİ İÇİ YARIŞ SONA ERDİ, ARTIK HİZMET ZAMANI!
İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer ve ilçe belediye başkanlarına ziyaretleri için teşekkür eden Yücel, “Dün yeni seçilen il yönetim kurulu üyelerimiz ile birlikte mazbatalarımızı aldık. Cumartesi günü yaptığımız il kongremizle parti içi yarışımız sona ermiştir. Bugünden sonra hizmet zamanı, artık projeleri konuşma zamanı. Tüm örgütümüzle birlikte, ilçe örgütlerimizle, yöneticilerimizle birlikte, büyükşehir belediye başkanımız, ilçe belediye başkanlarımı ve belediye meclis üyelerimiz ile birlikte İzmir’e daha iyi hizmet etmek için, ülkemize daha iyi hizmet etmek içi start vermiş bulunmaktayız. Büyükşehir belediye başkanımız ve ilçe belediye başkanlarımızın bugünkü ziyareti bizim için çok anlamlı ve çok değerlidir. Büyükşehir Belediye Başkanımız Tunç Soyer’e ve ilçe belediye başkanlarımıza ziyaretlerinden dolayı çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.

UYUMLU ÇALIŞACAĞIMIZA İNANCIM TAMDIR!
Konuşmasında Yücel ve yeni yönetim ile uyumlu çalışacaklarının mesajını veren Büyükşehir Belediye Başkanı Soyer de şunları söyledi: “Değerli il yönetim kurulunun yeni üyeleri, değerli belediye başkanlarım… Bugün böyle beraber olmaktan büyük bir gurur ve mutluluk duyduğumu söylemek istiyorum. İl başkanımızın ifade ettiği gibi artık yepyeni bir dönem başlıyor. Büyük bir heyecanla göreve gelen arkadaşlarımı tek tek kutluyorum, yolları açık olsun. İnşallah hep beraber İzmir için, memleketimiz için çok güzel işlere imza atacağız. Bunu tüm kalbimle diliyorum ve tüm aklımla biliyorum. Bunu yapacağız, bunu yapmaya muktediriz. Gerçekten çok uyumlu çalışacağımıza inancım tamdır. Bir sonraki toplantıyı yeni binada yapalım inşallah diye ümit ediyorum. İnşallah bu binadaki son toplantı olsun. Yeni binamızda, İzmir’e yakışan CHP’ye yakışan binamızda daha huzurlu ve keyifli çalışacağımız bir ortam bulacağız. Başta il başkanımız olmak üzere onunla birlikte çalışmaya başlayacak olan, geçmiş dönemde de çalışmış olan yeni seçilmiş olan tüm il yönetim kurulu üyesi arkadaşlarımı tüm kalbimle tebrik ediyor ve başarılar diliyorum.  İşimiz zor ama evvel allah hep beraber altından kalkacağız.” 

'BURAK OĞUZ DAVASI' AÇIKLAMASI 
Toplantı sonrasında basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Yücel, FETÖ'ye üye olmak suçundan tutuklanan Urla Belediye Başkanı Burak Oğuz' un bugün ilk duruşmasının görüldüğünü hatırlatılması üzerine şu açıklamayı yaptı: Dava şuanda devam ediyor. Takip ediyoruz. Ben davadan buraya geldim, buradan oraya geçeceğim. Tunç başkanımız da programından dolayı katılamadı...

BAŞKANLAR KAMPA GİRDİ 
Soyer ve başkanlar Meclis toplantısının ardından iki gün sürecek koordinasyon kampına katılmak için Menderes'e geçecek.

 
'Sergili FETÖ tartışması': CHP Gençlik'ten AK Parti'ye kontra!
 
Soyer'den Torbalı'ya ulaşım müjdeleri!
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
'Sergili FETÖ tartışması': CHP Gençlik'ten AK Parti'ye kontra!
AK Parti İzmir İl Gençlik Kolları Teşkilatı'nın, 35 fotoğraftan oluşan ...
CHP'de o ilçe başkan adayı pes etmiyor: Bu kez disiplin hamlesi!
Gaziemir’de delege seçimlerinde 2 mahallede hile yapıldığı iddiasıyla ...
"Türkiye'ye yatırım yapan kimse pişman olmamıştır"
Türkiye-Pakistan İş Forumu'nda konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan ''Şimdiye ...
 
CHP'li Beko 'ilaç krizi'ni Meclis'e taşıdı!
CHP'li Beko, sıkıntının kurun erken sabitlenmesi ve sonrasında yaşanan ...
İYİ Parti'de o ilçeye yeni başkan!
İYİ Parti Karşıyaka Teşkilatı koltuğunda görev değişikliği yaşandı. Görevi ...
''Dün Çanakkale bugün Keşmir, hiçbir farkı yok!''
Pakistan Parlamentosu'nda konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, 'Pakistan'da ...
 
'TBMM'ye eşofmanla giriş' düzenlemesi!
TBMM Başkanlık Divanı, Meclis kampüsüne eşofmanla girişin milletvekilinin ...
Meclis'te yüksek tansiyon!
Gece geç saatlere kadar mesainin devam ettiği Meclis Genel Kurulu'nda ...
CHP Lideri Kılıçdaroğlu Muharrem İnce ile görüştü
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, CHP'nin eski milletvekillerinden ...
 
RÖPORTAJLAR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA GERÇEK İZMİR
TWITTER'DA GERÇEK İZMİR
YAZARLAR
Sercan Avcı
31 Mart’ın İzmir fotoğrafı!
İlker Ağın
Atatürk ve tarım
Seray Akın
Otomobilin neyi eksik? Onun da tarihi var...
Dr. Tuncay Filiz
Hipertansiyon
ÇOK YORUMLANANLAR
Gerçek İzmir
KünyeKünye Ä°letiÅŸimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri