POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER GÜNCEL SPOR KÜLTÜR-SANAT DÜNYADAN EKONOMİ TÜMÜ
Bakanı Yerlikaya'dan seçim güvenliği açıklaması
Bakanı Yerlikaya'dan seçim güvenliği açıklaması
Biden ile görüşmek isteyen 500 bin dolar ödeyecek!
Biden ile görüşmek isteyen 500 bin dolar ödeyecek!
Erdoğan: Sandık hepimizin namusuna emanettir
Erdoğan: Sandık hepimizin namusuna emanettir
Bayraktar açıkladı: Nisan ayında zam yok!
Bayraktar açıkladı: Nisan ayında zam yok!
15 Ocak 2022 Cumartesi - 11:10

Sürekli'den yerel idareye salvo, teşkilata net mesaj: Her sokaktaki çukuru bileceğiz!

AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli, online gerçekleştirdiği İlçe Başkanları toplantısında 2022 rotasını belirledi. Sürekli, "İzmir, yerel hizmet alamıyor. Her sokaktaki kapatılmayan çukuru, her kapının önündeki çöpü bileceğiz. Biz olsak ne yapardık anlatacağız" dedi.

Sürekli den yerel idareye salvo, teşkilata net mesaj: Her sokaktaki çukuru bileceğiz!

AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli, online gerçekleştirdiği İlçe Başkanları toplantısında 2022 rotasını belirledi. Tüm teşkilatların, 7-24 sahada olmasını isteyen Başkan Sürekli; “İzmir, yerel hizmet alamıyor. Her sokaktaki kapatılmayan çukuru, her kapının önündeki çöpü bileceğiz. Biz olsak ne yapardık anlatacağız. Bakın, İzmir; çamur deryasına dönen körfezde pelikanlarla turistik tur planlayan hayal peşinde koşanların elinde. Harmandalı’nda beklenen faciayı, Menderes’teki çöp tesisiyle durduracaklarını söyleyerek halkı uyutmaya çalışıyorlar. İzmir’in yolları köstebek yuvası. Çiğli tramvayıyla övünüyorlar, ambulanslar hastaneye girmekte zorlanıyor, sanayiciler isyanda. Veremedikleri her hizmetin, her eksiğin envanterini tutacağız. 2024’e kadar İzmirlilerin sesi olmaya devam edecek, sonra da bu enkazı biz ayağa kaldıracağız" diye konuştu. 

Önce körfezi temizle, sonra tur yap…

CHP’li İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’in “Yüzlerce tekne flamingoları görmek için turlar yapacak.” sözlerine atıfta bulunan Başkan Sürekli, konuşmasında şu ifadelere yer verdi; “Körfezde pelikanlar için turistik turu, çamur deryasında mı yapacaklar? Ciğerleri yerinden söken bu pis kokunun içinde mi yapacaklar? Çiğli Atık Su Arıtma Tesisi’nden geceleri pis suları körfeze deşarj yaparak mı olacak? Körfez temizliğini yapmadan bu mümkün değil. Bunun için de alt yapıda yağmur suları ile kanalizasyonu ayrıştırmak ve dere ıslahlarını gerçekleştirmek zorundalar. Ancak durmadan öteliyorlar. 5 bin kilometre ayrıştırma hattına ihtiyaç varken, şimdiye kadar yaklaşık yüzde 13 yapabildiler. Dere ıslahlarını yapmadan, sorunu köklü biçimde çözmek imkânsız. İşlerliğini kaybeden büyük kanal projesini ayağa kaldırmak yerine geçici ve pansuman tedbirlerle sorun daha da büyüyor. Hâl böyleyken, turistik tur yapma hayali kurmaları gerçekten çok ilginç!”

Yapılan iş sonuç odaklı olmalı, herkesi mutlu etmeli…

İlçe Başkanları’nın 2023 ve 2024 hedefleri doğrultusunda yaptıkları planlamaların da tartışıldığı toplantıda, saha çalışmalarına ilişkin veriler de paylaşıldı. İlçe Başkanlarından ‘sahaya tam hakimiyet’ isteyen İl Başkanı Kerem Ali Sürekli; “Bir yandan, yerel sıkıntıları tespit edecek, diğer yandan da İzmir’e yaptığımız yatırımları anlatacağız. Açıp kapatmadıkları çukurlara kadar tüm sorunları tek tek bileceğiz. Çiğli’ye gitmişler. Tramvay ile övünüyorlar. İyi güzel de çalışmaları, ambulansların devlet hastanesine giriş yapmasını zorlaştırıyor. Tek yapacakları kavşak düzenlemesi; oralı olan yok! Atatürk Organize Sanayi Bölgesi’ndeki firmalar, büyük fabrikalar ayağa kalktı. Kimse onlara kulak vermiyor. Günde ortalama her bir firma için 10 tırın giriş yaptığı bölge, tramvay güzergahından dolayı kitlenmiş olacak. Bu kadar hayati sorunu görmezden gelerek yatırım yapılmaz. Bir iş yapılıyorsa, sonuç odaklı yapılmalı ve herkesi mutlu etmeli.” diye konuştu.

2021’de, yeni yılın öncü çalışmalarına imza attık…

Başkan Kerem Ali Sürekli, 2021’de il ve ilçe teşkilatlarının pandemi koşulları elverdiğince yoğun bir performansla çalıştığını vurgulayarak İlçe Başkanlarına teşekkür etti. 2021 yılında üye sayılarının 500 bini geçtiğini ve 65 bin yeni ak gönüllü kazandıklarını belirten Sürekli, sözlerini şöyle tamamladı: 2021’de salgınla mücadeleye rağmen oldukça verimli çalışmalar yaptık. Hep birlikte çok insana dokunduk. İlçe ve mahalle danışma kurulu toplantılarımızı gerçekleştirirken, karınca ve eş zamanlı saha çalışmalarımız kapsamında 8 bin 100 hane, 792 STK, 4 bin 766 yeni üye, bin 489 vefa, tüm muhtarlarımızı, 33 bin 652 esnaf olmak üzere toplamda 60 bin 693 ziyaret gerçekleştirdik. Bunu biz yaptık. Çünkü AK Parti, ‘biz’ diyebilenlerin partisidir. Aynı anda, aynı gayeyle çalışanların; gönülden gönüle bağ kuranların partisidir. Geride bıraktığımız yılda, bu yılın öncü çalışmalarını yaptık. Hızlanacağız, çoğalacağız ve başaracağız.” 

 
Büyükşehir'den üreticiye de emekçiye de can suyu olan çek!
 
Bakan Akar: 44 terörist etkisiz hale getirildi
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
CHP’nin ‘öbek’ projesi: 4 milyon yeni oyla yüzde 31 hedefi!
CHP 2023 seçimlerinde oy oranını yüzde 31’e çıkarmayı hedefliyor. ‘Öbek ...
YSK seçime girecek siyasi partileri belirledi
Yüksek Seçim Kurulu (YSK), seçimlere girme yeterliliğine sahip olan siyasi partileri belirledi.
Millet Partisi Genel Başkanı Edibali vefat etti
Millet Partisi Genel Başkanı Aykut Edibali yaşamını yitirdi. 80 yaşında ...
 
Hastaneye kaldırılan Karamollaoğlu’dan açıklama
Covid-19’a yakalanan Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, ...
"Savunma sanayiinde yüzde 70 yerlilik oranına ulaştık"
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Türkiye'nin ilk istihbarat gemisi olan TCG Ufuk'un ...
CHP İzmir EYT'lilerle alana indi: 4 önemli vaat!
CHP İl Örgütleri 81 kentte Emeklilikte Yaşa Takılanlar’ın (EYT) sesini ...
 
Ermenistan ile 13 yıl aradan sonra ilk temas!
Diplomatik kaynaklardan aktarılan habere göre, Moskova'daki Türk-Ermeni ...
DEVA İl Başkanı Ösen ile gündem: Teşkilatlanma raporu, çarpıcı seçim, ittifak ve Soyer mesajları!
DEVA Partisi İl Başkanı Seda Kaya Ösen 24 ilçede teşkilatlanmayı tamamladıklarını ...
CHP İzmir'de 'Kemalpaşa' günü: Başkanlardan 'iktidar' mesajları!
CHP İzmir İl Başkanlığı’nın geçtiğimiz aylarda taşındığı yeni binası dolayısıyla ...
 
RÖPORTAJLAR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA GERÇEK İZMİR
TWITTER'DA GERÇEK İZMİR
YAZARLAR
Sercan Avcı
2019-2024’te CHP’li başkanların verdiği siyasi dersler
İlker Ağın
Atatürk ve tarım
Seray Akın
Otomobilin neyi eksik? Onun da tarihi var...
Fikret İlkiz
Yargıç dertlenmesi ve etik
Dr. Tuncay Filiz
Hipertansiyon
ÇOK YORUMLANANLAR
Gerçek İzmir
KünyeKünye Ä°letiÅŸimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri