POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER GÜNCEL SPOR KÜLTÜR-SANAT DÜNYADAN EKONOMİ TÜMÜ
Milli takımdan EURO 2024'e 3 golle enfes başlangıç!
Milli takımdan EURO 2024'e 3 golle enfes başlangıç!
Spil Dağı'nda orman yangını çıktı!
Spil Dağı'nda orman yangını çıktı!
Türkiye-Gürcistan maçı öncesi taraftar birbirine girdi
Türkiye-Gürcistan maçı öncesi taraftar birbirine girdi
'Diamond Tema' hakkında yakalama kararı!
"Diamond Tema" hakkında yakalama kararı!
24 Mart 2022 Perşembe - 13:46

Vefa Küçük'ten Uğur Dündar'a: Seni düelloya davet ediyorum!

Fenerbahçe Divan Başkanı Vefa Küçük, Yüksek Divan Kurulu başkanlığına adaylığını açıklayan gazeteci Uğur Dündar'ı düelloya davet etti. Küçük, Dündar'a, “Sen kişinin adayısın, Fenerbahçelilerin değil" diye seslendi.

Vefa Küçük ten Uğur Dündar a: Seni düelloya davet ediyorum!

Fenerbahçe Divan Başkanı Vefa Küçük, Yüksek Divan Kurulu başkanlığına adaylığını açıklayan gazeteci Uğur Dündar’a sert sözlerle yüklendi.

FB TV’de açıklamalarda bulunan Vefa Küçük, Uğur Dündar’ı düelloya davet etti. 

Küçük, “Davet edildiği halde gelmeyen, bizimle üç adayla konuşmaktan kaçan, hatta konuşmaya tenezzül etmeyen Uğur Dündar ile ilgili söyleyeceklerim var. Uğur Dündar beni iyi dinle. Seni düelloya davet ediyorum” diye konuştu.

1999 yılında, Aziz Yıldırım'la yarıştığı seçim döneminde Dündar'ın kendisini ikna etmek için ofisine geldiğini anlatan Küçük, bu süreçte Dündar’ın kendisinin rakip adayın listesine girdiğini ifade etti.

“SEN KİŞİN ADAYISIN FENERBAHÇE’NİN DEĞİL”

Uğur Dündar’ın Fenerbahçe’ye zarar vereceğini öne süren Küçük, “Sen kişinin adayısın, Fenerbahçelilerin değil. Birleştirmeye değil, bölmek, parçalamak, karıştırmak ve bir siyasi görüşe hizmet etmek için kulübe aday oldun” dedi.

Küçük şöyle konuştu:

"1999 yılında Aziz başkan 18’inci ayda istifa ettiği için yeniden adaylığını koyması gerektiği dönemde, benim ofisime üç kere geldin. Beni başkan adayı olmam için teşvik ettin, ikna etmeye çalıştın. Bu işlerin senin beni teşvikinle olmadığını, camianın büyük teveccüh göstermesi gerektiğini, 18 ay önce 1 oy ile kaybettiğim için, 70 kişilik listemin 65 kişisi benim listemden kazandığı için kendime bir hak saydığını şansımı yeniden denemek istediğimi ve 20 milyon dolar kulübe bağış yaparak genel kurulun önüne çıkmamız gerektiğini, bunun yarısı 10 milyon doalrı benim vereceğimi diğer 10 milyon doları da yönetime alacağımdan sağlayacağımı ifade ettim. Sen madem beni bu kadar teşvik ediyorsun ve heveslisin yönetim kuruluna girmek için, bir milyon dolar senin de hibe etmen gerekir dedim. İşte o vatan millet muhteviyatı, emeğiyle kazandığını, alın teriyle kazandığını bahsetti ki sıkıştığı zaman hep onu söylüyor. Ama 100 bin dolar bağış yapabileceğini söyledi. Kendisinden şunu rica etmiştim, senin tavsiye edeceğin arkadaşların varsa onları yönetime alalım demişti. Bana üç tane arkadaşını tavsiye etti bunun iki tanesi Kanal D ve ATV’nin genel müdürüydü. Onlar yönetime girmemi kabul etti. Fakat ne olduysa oldu seçimlere bir hafta kala Uğur Dündar ortadan yok oldu. Kendisine ulaşamadım.

Kendisinin neden bu kadar beni teşvik edip hatta aday gösterip ortadan kaybolduğunu merak ettim. Sonradan öğrendim ki benim rakibim olan adayın listesine girdi. Bunun anlamı şu: bana ihanet etti, bana tavsiye ettiği arkadaşlara ihanet etti. Şimdi kendisi ısmarlama bir aday ve bir projenin adayı. Bu ısmarlama aday aynı zamanda sipariş aday. Kendisi diyor ki ‘ben Fenerbahçe’yi ayrıştırmaya değil birlik ve bütünlüğe ihtiyacı var, birleştirmek için geliyorum, kişilerin değil Fenerbahçelilerin adayıyım’ diyor. Sen kişinin adayısın, Fenerbahçelilerin değil. Birleştirmeye değil, bölmek, parçalamak, karıştırmak ve bir siyasi görüşe hizmet etmek için kulübe aday oldun. Benim karşıma çıkmanı istiyorum. İstersen teke tek istersen bu arkadaşlarım da dahil olabilir.

Benim seninle bir meselem bir rövanşım var. FB TV başta olmak üzere seninle yüz yüze YDK’ya neden aday olduğunu, neden olamayacağını, neden layık olmadığını yüzüne baka baka açıklamak istiyorum. Lütfen bana bu imkanı tanı, kaçma, kaçarsan da seçim gününe kadar ensene yapışmak üzere peşindeyim, çık bu sorulara cevap ver. Cesur Uğur Dündar, kahraman Uğur Dündar, Fenerbahçe’yi karıştırmayı bırak. 

 
İzmir'de sokak röportajı sonrası tutuklandı!
 
Sasalı'da eski başkanlar buluşması!
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Altınordu'nun genç yıldızı parlıyor
Türk futbolunda yetiştirdiği oyuncularla adından sıkça söz ettiren Altınordu'da ...
Göztepe'de gözler devir kararında!
SPOR Toto Süper Lig'de kümede kalma savaşı veren Göztepe, 8 yıldır şirket ...
Türkiye EURO 2028 ev sahipliğine resmen aday!
Türkiye Futbol Federasyonu, 2028 Avrupa Şampiyonası finallerinin Türkiye'de ...
 
Rasmus Ankersen Göztepe'ye talip!
Sosyal medyada birçok şirket ismi Göztepe ile anılırken, Danimarkalı iş ...
Altay'da Başkan'dan Özbalta'ya sert tepki, en güçlü aday Kaloğlu!
Spor Toto Süper Lig'de kümede kalma mücadelesi veren Altay'da başkan Özgür ...
Karşıyaka seferberlik ilan etti!
Son 7 hafta öncesi Play-Off yarışında da umutlanan Karşıyaka, cumartesi ...
 
Göztepe'de bitmeyen kabus!
Spor Toto Süper Lig'de küme düşme sınırına kadar gelerek 8 yıldır kulübü ...
Altınordu için her maç ayrı final!
Nasadoge Menemenspor (D), Büyükşehir Belediye Erzurumspor ve Bereket Sigorta ...
Maratonİzmir için geri sayım... Tema: Sürdürülebilirlik!
İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’in İzmir’i spor kentine dönüştürme ...
 
RÖPORTAJLAR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA GERÇEK İZMİR
TWITTER'DA GERÇEK İZMİR
YAZARLAR
Sercan Avcı
Cemil Tugay’la A’dan Z’ye siyaset… Çarpıcı mesajlar!
ÇOK YORUMLANANLAR
Gerçek İzmir
KünyeKünye Ä°letiÅŸimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri