POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER GÜNCEL SPOR KÜLTÜR-SANAT DÜNYADAN EKONOMİ TÜMÜ
İşte illere göre bayram namazı vakitleri
İşte illere göre bayram namazı vakitleri
3 ilde denize girmek yasaklandı
3 ilde denize girmek yasaklandı
Irak ve Suriye’de 17 terörist etkisiz hale getirildi
Irak ve Suriye’de 17 terörist etkisiz hale getirildi
Dolandırıcıların HGS borcu tuzağına dikkat!
Dolandırıcıların HGS borcu tuzağına dikkat!
22 Mayıs 2024 Çarşamba - 15:26

AK Parti CHP’ye ‘Bayraklı’ üzerinden yüklendi: Utanç verici tablo

Bayraklı’da işçi eylemi devam ederken, AK İzmir İl Başkan Bilal Saygılı ve Bayraklı İlçe Başkanı Tarkan Düzman’dan CHP'li yönetime tepki geldi.

AK Parti CHP’ye ‘Bayraklı’ üzerinden yüklendi: Utanç verici tablo

GERÇEKİZMİR- Personellerin maaşlarını ödemekte sorun yaşayan Bayraklı Belediyesi kent gündeminde yer almaya devam ediyor. Personel ve memurların yaşadığı sorunlara AK Parti’den de tepki geldi.

UTANÇ VERİCİ TABLO

AK Parti İzmir İl Başkanı Bilal Saygılı, CHP’nin belediyecilik hizmetini yerine getiremediğini savunarak, “CHP’li belediyelerin maaşlar üzerinden yürüttüğü hak gasplarında yeni sahne: Bayraklı Belediyesi! İşçi ve memurların maaşları hiçbir açıklama yapılmaksızın %30 eksik yatırıldı. Yatırımları eksik. Hizmetleri eksik. Hak, hukuk eksik. İşçiye, memura verdikleri maaş eksik. Algı belediyeciliği mi? İşte o konuda her şey tam. Hakikatin algıyı nasıl yıktığını gösteren emekçi kardeşlerimizin yanındayız. Gelir kalemleri İzmir’in en fazla belediyelerinden biri olan Bayraklı Belediyesi’nin yetkilileri bir an önce bu utanç verici tabloyla ilgili açıklama yapmalı, hesap vermelidir. Konuyu yakından takip ediyoruz” diye konuştu.  

İLK İCRAAT İŞÇİ ÇIKARMAK OLDU 

AK Parti Bayraklı İlçe Başkanı Tarkan Düzman, Bayraklı Belediyesi’nde yaşanan maaş krizi ile ilgili açıklamada bulundu.  Düzman, “CHP’li belediyeciliğinde, beceriksizliğin faturasını personel ödüyor!’’ diyen Başkan Düzman, ‘’Bayraklı Belediye Başkanı Sayın İrfan Önal’ın mazbatayı aldığı günden beri, kamuoyuna yansıyan tüm söylemleri ile ilgili haberleri üzüntü ve endişe ile takip etmekteyiz. 2009 yılından bu yana dört dönemdir, CHP Belediyeciliğinden hizmet bekleyen Bayraklı’da, CHP’li belediye başkanlarının yönetsel beceriksizlikleriyle, başlangıçta yüksek mali değer ve rezervlere sahip olan Bayraklı’nın ve Belediyemizin kurumsal yapısının geldiği hal ve mali çöküş tablosu ortadadır. Sayın İrfan Önal’ın belediye başkanı olduğunda gerçekleştireceğini söylediği vaatleri bir yana, personele tek bir maaş bile tam ödeyememiştir. CHP belediyeciliğinin 15 yıllık beceriksizliğinin bedeli, maalesef memur ve işçi personele ödetilmektedir. Bulunduğu her platformda, emekçi ve işçi kesimin yanında olduğunu ifade eden Sayın Önal’ın ilk icraatı, 84 çalışanı işten çıkarmak, personel maaşından yüzde 30‘a varan kesintiler yapmak, personelin sosyal denge tazminatını ödememek olmuştur” dedi.

BAŞKAN ÖNAL’IN KESİNTİ TALEBİ İSTİFAYA SEBEP OLMUŞTUR

AK Parti Bayraklı İlçe Başkan Tarkan Düzman, yaptığı açıklamayı şu şekilde sürdürdü,
“Belediye gelirlerinin emlak vergi tahsiliyle yüksek oranda arttığı Mayıs ayında bile Sayın Önal’ın, Mali Hizmetler Müdürlüğünden personel maaşlarında yine kesinti yapılmasını istemesi biliyoruz ki, kendi bürokratlarının dahi tepkisine yol açmış, istifaya sebep olmuştur. Bayraklı Belediye Başkanı Sayın İrfan Önal’a buradan şu çağrıyı yapıyoruz! Belediyenin bütçesindeki açığı işçi ve memurun alın terinden çıkarmak yerine, belediyenin müsrif harcamalarından kes! Mazeretlere sığınmak yerine bir an evvel, Bayraklımızın kangren olmuş sorunlarıyla ilgilen! Bayraklı’lı hemşehrilerimiz ve belediye personelimiz müsterih olsunlar; maaşların ödenmesi ve belediyecilik hizmetlerinin yerine getirilmesini sıkı takip etmeye devam edeceğiz.’’

 
Metro çalışanları kazan kaldırdı, Başkan Tugay'a seslendi: Bu zulme dur de!
 
Haydar Dümen’in eşi tefeci kurbanı
YORUMLAR
Toplam 1 yorum var, 1 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
Samed Kocademir 22 Mayıs 2024 Çarşamba 16:45

Hükümetinizin basiretsiz ekonomi politikası Türkiye Cumhuriyeti'ni ekonomik çöküşe sürükledi. Bu ekonomik krizden elbette belediyelerde etkilendi. Üstelik Bayraklı büyük bir deprem ve sel felaketi yaşadı. Sizin zerre katkı sunmadığınız bu yükün faturası bu kentte yaşayan halka kesildi. Birde utanmadan sebep olduğunuz zararın faturasını tek bir çocuğun bile yatağa aç girmemesi için çalışan Cumhuriyet Halk Partisi'ne kesmeye çalışıyorsunuz. Yemezler...

Yorumu oyla      0      0  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
CHP’de parti içi yarış başladı: İlk kongrede kim kazandı?
CHP’de parti içi yarış Bornova’da başladı. İzmir’de ilk kurulan sandıktaki ...
Yücel’den ‘etki ajanlığı’ çıkışı: Saray dayatması
TBMM’ye gelecek olan 9’uncu Yargı Paketi’nde yeni tip casusluk suçları ...
Özel'den Bahçeli'ye: Parti iki meczuba teslim edildi
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Özgür Özel, partisinin grup ...
 
Bahçeli: HDP ve devamı kapatılmalıdır!
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Kobani Davası'nın kararlarını değerlendirip ...
Erdoğan açıkladı: İran için 1 günlük yas!
SON DAKİKA HABERİ: Beştepe'de 3 saat süren Kabine Toplantısının ardından ...
Aslanoğlu'ndan yönetimde revizyon: Kim/hangi göreve geldi?
Cumhuriyet Halk Partisi İzmir il Yönetim Kurulu, il başkanı Şenol Aslanoğlu ...
 
31 Mart gecesini anlattı: Siz sevinirken ben kahroldum!
CHP Genel Başkanı Özgür Özel, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor ...
CHP İzmir İl Başkanı Aslanoğlu canlı yayında
CHP İzmir İl Başkanı Şenol Aslanoğlu canlı yayında Gazeteci Sercan Avcı'nın sorularını yanıtlıyor.
AK Partili Saygılı'nın 'siyasi şov' çıkışına Aslanoğlu'ndan yanıt!
AK Parti İzmir İl Başkanı Saygılı, CHP İzmir İl Başkanı Aslanoğlu'nun ...
 
RÖPORTAJLAR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA GERÇEK İZMİR
TWITTER'DA GERÇEK İZMİR
YAZARLAR
Sercan Avcı
Cemil Tugay’la A’dan Z’ye siyaset… Çarpıcı mesajlar!
ÇOK YORUMLANANLAR
Gerçek İzmir
KünyeKünye Ä°letiÅŸimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri