GERÇEKİZMİR - CHP İzmir'de İl Başkanı Çağatay Güç, il başkanı seçildikten sonra ilk kez milletvekilleriyle bir araya geldi. Uzun süredir örgüt içinden “milletvekilleri sahada yok, bizi yalnız bırakıyor” eleştirileri yapılırken, gerçekleşen buluşmada örgütten gelen eleştiriler, önümüzdeki günlerde yapılması planlanan saha çalışmaları, kent ve ülke gündemindeki son gelişmeler ile vekillerin örgüt ve yerel yönetimlerde gördükleri eksikliklerin gündeme geldiği öğrenildi. 2 buçuk saat süren buluşmada 11 vekil yer aldı.
CHP İl Başkanı Güç ve vekiller buluşmayla ilgili fotoğrafı sosyal medya hesaplarından yayınlarken, AK Parti'den buluşmaya manidar bir gönderme geldi.
"İLLERİNE GERİ Mİ DÖNDÜLER?"
AK Parti Genel Sekreter Yardımcısı Özgür Hızal, sosyal medya hesabından CHP İl Başkanı Güç ve CHP'li vekillerin görüşmesinden kareyi paylaştı, " Yemekten sonra İzmir'de konaklama ayarlandı mı? Yoksa illerine geri mi döndüler?" ifadelerini kullandı.

![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|||||
|
|
|||||||
![]() Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır. Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım. |











Künye
İletişim
Facebook
Twitter
RSS
Sitene Ekle
Günün Haberleri