POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER GÜNCEL SPOR KÜLTÜR-SANAT RESMİ REKLAM TÜMÜ
Derbide 3 gol: Süper Lig'de zirve yarışı kızıştı
Derbide 3 gol: Süper Lig'de zirve yarışı kızıştı
Mustafa Bozbey görevden uzaklaştırıldı
Mustafa Bozbey görevden uzaklaştırıldı
Cumhurbaşkanı Erdoğan-Zelenski ile görüştü
Cumhurbaşkanı Erdoğan-Zelenski ile görüştü
Trump: İran'ın 48 saat süresi kaldı!
Trump: İran'ın 48 saat süresi kaldı!
30 Mart 2026 Pazartesi - 08:02

Aleyna'ya soru: Olay yerinin konumunu sevgiline attın mı?

İstanbul'da, 21 yaşındaki futbolcu Kubilay Kaan Kundakçı'nın hayatını kaybettiği silahlı saldırıya ilişkin yürütülen soruşturmada çarpıcı bir detay ortaya çıktı. Aleyna Kalaycıoğlu'nun olayın yaşandığı yerin konumunu, cinayette silahı kullandığı tespit edilen yeni sevgilisi Alaattin Kadayıfçıoğlu'nun telefonuna attığı belirlendi. İfadelerde iki sevgiliye de konum sorusu soruldu. Bir diğer ayrıntıda ise Aleyna Kalaycıoğlu'nun, prodüktörü Yalçınay Yıldız için "Vahap'ın ayakçısıdır" dediği öğrenild

Aleyna ya soru: Olay yerinin konumunu sevgiline attın mı?

İstanbul Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri tarafından, futbolcu Kubilay Kaan Kundakçı'nın (21) ölümüne ilişkin yürütülen soruşturmada, şüpheliler arasındaki telefon trafiği detaylı şekilde incelendi.

İKİSİNE DE 'KONUM ATMA' SORUSU YÖNELTİLDİ

Habertürk muhabiri Mustafa Şekeroğlu’nun haberine göre yapılan teknik analizlerde, olayın gerçekleştiği noktanın konum bilgisinin Aleyna Kalaycıoğlu (28) tarafından Alaattin Kadayıfçıoğlu’nun telefonuna gönderildiği belirlendi.

"ALAATTİN İSTEDİ, BEN DE ATTIM"

Aleyna Kalaycıoğlu, Cinayet Büro Amirliği’nde olayla ilgili 7 sayfalık ifade verdi. Verilen ifadeler arasında Cinayet Büro ekipleri Kalaycıoğlu’na, “Olay yeri konumunun Alaattin Kadayıfçıoğlu’na gönderilmesinin sebebi nedir?” sorusunu sordu.

Kalaycıoğlu ifadesinde, bu soruya olay günü Alaattin Kadayıfçıoğlu ile birlikte araçta olduklarını belirterek şöyle yanıt verdi: “Ben, Alaattin ile stüdyoya seyir halindeyken VIP aracı önden gönderdiğimiz için Alaattin bana 'Stüdyonun konumunu bana at, ben de VIP araçtaki arkadaşlara ileteyim' dedi. Ben de bunun üzerine yanımdaki Alaattin’in telefonuna stüdyonun konumunu attım."

KADAYIFÇIOĞLU DA AYNI DETAYA DEĞİNDİ

Soruşturma kapsamında ifadesi alınan Alaattin Kadayıfçıoğlu’nun da konum meselesine değindiği ortaya çıktı. Kadayıfçıoğlu, olay günü yaşananları şu sözlerle anlattı:

“İşlerimi hallettim. Akşam Aleyna ile buluşacaktık. Bundan dolayı Aleyna’yı aradım. Kendisi bana annesinin yanında olduğunu söyledi. Bunun üzerine Aleyna’yı almak için annesinin evine giderek Aleyna’yı aldım. Aleyna’yı alınca bana ait BMW marka aracın stüdyo önünde olduğunu, ayrıca köpeğinin ve eşyalarının da stüdyoda olduğunu söyledi.

.png

"KONUMU HÜSEYİN'E İLETTİM"

Aracım binek olduğu için eşyaların ve köpeğin sığmayacağını düşündüm. Babamın şoförü Hüseyin’i aradım. Yanına Mustafa’yı alarak gelmesini söyledim. Normalde aracı almaya Hüseyin ve Mustafa gidecekti. Bu nedenle Aleyna bana stüdyonun konumunu attı. Ben de konumu Hüseyin’e ilettim. Ancak Aleyna köpeği görmek ve eşyalarını almak istediği için birlikte gitmeye karar verdik. 2 araç halinde stüdyoya doğru hareket ettik.”

"YALÇINAY VAHAP’IN AYAKÇISIYDI"

Soruşturma dosyasına giren bir diğer dikkat çekici başlık ise Yalçınay Yıldız oldu. İfadesinde öldürülen futbolcu Kubilay Kaan Kundakçı için "O, Canbay’ın ayak işlerini yapardı” diyen Aleyna Kalaycıoğlu’nun, prodüktörü için de aynı kelimeleri kullandığı ortaya çıktı. Kalaycıoğlu ifadesinde Yalçınay Yıldız için şunları söyledi:

"Yalçınay Yıldız isimli şahsı, Vahap aracılığıyla tanıdım. Vahap beni bu kişi dışında kimseyle çalıştırmadı. Yalçınay da, Vahap’ın yancısı ve ayakçısı konumundadır. Bizimle birlikte yaşıyordu, evimizin salonunda kalıyordu. Vahap Yalçınay’a her işini gördürüp para dahi vermezdi."

"SON DÖNEMDE VAHAP ÖDEMELERE ÇÖKMEYE BAŞLADI"

Kalaycıoğlu sorgusunun devamında şu ifadeleri kullandı: “Yalçınay’ın en büyük kazancı bendim. Kazandıklarımın önemli bir kısmını ona veriyordum. Son dönemde bu ödemelere Vahap çökmeye başladı. Yalçınay’ın ailesi bu duruma karşıydı. Ancak Yalçınay, Vahap tarafından manipüle ediliyordu. Gitmek istese de engelleniyordu. Ne olursa olsun Vahap’ın emrinden çıkmazdı. Bu yüzden benim gözümde her zaman Vahap’ın savunucusuydu." (Habertürk)

 
Altın ve gümüşü olanlar ne yapacak?
 
İzmir'in hava durumu: Yağmurlu hafta!
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Kayıp olarak aranan kişi derede ölü bulundu
 İzmir'in Bayındır ilçesinde dün kayıp ihbarı yapılan kişi derede ölü bulundu.
İzmir'de sağanak sonucu Gölcük Gölü taştı
İzmir'in Ödemiş ilçesindeki Gölcük Gölü, etkili olan sağanak nedeniyle taştı.
Futbolcuları taşıyan midibüs devrildi: 4 yaralı!
İzmir'in Seferihisar ilçesinde midibüsün devrilmesi sonucu yaralanan 4 ...
 
Uraz Kaygılaroğlu, Devlet Bahçeli ile görüşmesini anlattı
Oyuncu Uraz Kaygılaroğlu, MHP Lideri Devlet Bahçeli'den gelen sürpriz ...
Gazetecilerden barikatlar arasında basın açıklaması
Gazetecilere yönelik baskı ve tutuklamalara karşı için Kadıköy'de yapılmak ...
Araç dereye uçtu, itfaiye seferber oldu!
Menderes’te dereye uçan araçta mahsur kalan vatandaş, İzmir Büyükşehir ...
 
Yarımada ayağa kalktı... Otoyol için yol kapattılar: Halkın parasıyla yapıldı, şirketlere devredilemez!
İzmir’de yarımada ilçelerinden vatandaşlar, İzmir-Çeşme Otoyolu’nun özelleştirilmesine ...
Prof. Dr. Sözbilir'den Sındırgı için iyi haber
Dokuz Eylül Üniversitesi’nden Prof. Dr. Hasan Sözbilir, Sındırgı’daki ...
İzmir Tabip Odası’nda iki listeli seçim
İzmir Tabip Odası’nda 18-19 Nisan tarihlerinde yapılacak Olağan Genel ...
 
RÖPORTAJLAR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA GERÇEK İZMİR
TWITTER'DA GERÇEK İZMİR
YAZARLAR
Sercan Avcı
İzmir’de başkanların geride kalan 2 yılı!
ÇOK YORUMLANANLAR
Gerçek İzmir
KünyeKünye İletiÅŸimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri