POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER GÜNCEL SPOR KÜLTÜR-SANAT RESMİ REKLAM TÜMÜ
İsrail Konsolosluğu önünde çatışma!
İsrail Konsolosluğu önünde çatışma!
Ünlülere uyuşturucu soruşturmasında yeni dalga
Ünlülere uyuşturucu soruşturmasında yeni dalga
Üsküdar Belediyesi'ne operasyon!
Üsküdar Belediyesi'ne operasyon!
Bakanlık'tan çiftçiye 'zirai don' uyarısı!
Bakanlık'tan çiftçiye 'zirai don' uyarısı!
7 Nisan 2026 Salı - 12:10

Bahçeli'den kürsüde dikkat çeken 'süreç' çıkışı

Partisinin grup toplantısında açıklamalarda bulunan MHP lideri Devlet Bahçeli, "MHP gelişmeleri yalnızca izleyen siyasi yapı değildir. Gerektiğinde yön veren, uyaran, milli duruşu net şekilde ortaya koyan iradenin adıdır" dedi. MHP lideri, "Asla tereddüt yaşamaz, ölüm kapımızı çalsa da vazgeçmeyiz" diye konuştu. 'Sürece' ilişkin de mesajlar veren Bahçeli, yasal düzenlemeleri işaret ederek "Oyalanmaya gerek yoktur" dedi.

Bahçeli den kürsüde dikkat çeken  süreç  çıkışı

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin TBMM'deki grup toplantısında gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Dün MHP İstanbul l Teşkilatı ve 39 ilçe teşkilatının feshedilmesinin ardından, gözler Bahçeli'ye çevrilmişti. Vereceği mesajlar merak edilen MHP lideri, konuşmasında dünkü gelişmelere direkt olarak değinmedi.

Parti içine yönelik konuşan Bahçeli, "MHP gelişmeleri yalnızca izleyen siyasi yapı değildir. Gerektiğinde yön veren, uyaran, milli duruşu net şekilde ortaya koyan iradenin adıdır. Asla tereddüt yaşamaz, ölüm kapımızı çalsa da vazgeçmeyiz" diye konuştu.

KRİTİK "SÜREÇ" MESAJI: 'OYALANMAYA GEREK YOK'
Süreç ile ilgili değerlendirmelerde bulunan Bahçeli, "Terörsüz Türkiye doğru zamanda atılan doğru bir adımdır. Tarihi dönemde bir dönüm noktasıdır" dedi.

"Bugün gelinen noktada yasal düzenlemelerin TBMM'ye yasa tasarısı olarak taşınacak onuruna erişmesi memnuniyet vericidir" diyen Bahçeli, "Bu meselede hiçbir boşluk, hiçbir ihmal, hiçbir zafiyetin kabulü mümkün değildir. Oyalanmaya gerek yoktur. Barış, teslimiyet değildir. Barış, taviz değildir" ifadelerini kullandı.

HEDEFİNDE CHP DE VARDI
CHP'yi de hedef alan Bahçeli, "Bugünkü muhalefetin koçbaşını çeken CHP siyaset yerine laf üretmekte, sorunların çözümüne katkı sunmak yerine basit ve çıkarcı bir tutumla hareket etmektedir" ifadelerini kullandı.

 

 
Küme düşen Bucaspor 1928 prestij için sahada
 
'2. Pazar'a karşı eylem hazırlığı: Karşıyaka'da gergin bekleyiş!
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Ülkü Ocakları'ndan çocuklara Püskevit!
Ülkü Ocakları İzmir İl Başkanlığı tarafından yürütülen "Eğitime Destek ...
İzmirli genel başkan yardımcısından direniş desteği: Ne kadar gerekirse burada olacağız!
İzmir Büyükşehir Belediyesi’ne ait taşınmazlardan olan Meslek Fabrikası'nın ...
Ekrem İmamoğlu'ndan 'Yerebatan Sarnıcı' tepkisi
Seçilmiş İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, ...
 
İnan'dan Tugay'a jet yanıt: Elinden geleni ardına koyan namerttir...Hodri meydan!
İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Cemil Tugay ile AK Parti Genel Sekreteri ...
Erdoğan'dan flaş 'ara seçim' açıklaması!
Cumhurbaşkanı Erdoğan, CHP lideri Özgür Özel'in 'ara seçim' çıkışına yanıt ...
Saygılı'dan Tugay'a: Fransa’dan İzmir’i karıştırmaya gelmeyin!
AK Parti İzmir İl Başkanı Bilal Saygılı, Vakıflar Bölge Müdürlüğü’ne adına ...
 
CHP'den Meslek Fabrikası önüne kriz masası: Güç'ten 'pankart' tepkisi!
CHP İzmir İl Örgütü bugün yaşanan polis müdahalelerinin ardından Büyükşehir ...
DEM Parti'ye ziyaret sonrası 'ara seçim' çağrısı!
DEM Parti Eş Genel Başkanları Tülay Hatimoğulları ve Tuncer Bakırhan'ı ...
Komünistlerden polisle tahliyeye tepki!
İzmir Büyükşehir Belediyesi’ne ait bazı taşınmazların Vakıflar Genel Müdürlüğü’ne ...
 
RÖPORTAJLAR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA GERÇEK İZMİR
TWITTER'DA GERÇEK İZMİR
YAZARLAR
Sercan Avcı
İzmir’de başkanların geride kalan 2 yılı!
ÇOK YORUMLANANLAR
Gerçek İzmir
KünyeKünye İletiÅŸimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri