Bornova Stadı’ndaki resmi törenler, Bornova Kaymakamı Fatih Genel, Garnizon Komutanlığı Temsilcisi Topçu Albay Abdullah Katırcı ve Bornova Belediyesi Başkan Vekili Mustafa Akkaya’nın, halkı selamlaması ile başladı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile devam eden kutlamalarda, günün anlam ve önemini anlatan bir konuşma yapan Kaymakam Fatih Genel, Türk Halkı’nın karakterine en uygun yönetim şeklinin Cumhuriyet olduğunu söyledi.
Öğrencilerin okudukları şiirler ile duygu dolu anlar yaşattı. Miniklerin zeybek oyunları ile cimnastikçilerin trampolin gösterileri büyük alkış aldı.Törende 29 Ekim Cumhuriyet Kupası Kros Yarışması’nda derece giren sporcuların ödülleri de verildi. Bornova Stadı’ndaki resmi törenlerin finali “Kanınım Rengi Albayrağım” temalı gösteri ile yapıldı. Coşku dolu törenler, Stadyum’dan Cumhuriyet Meydanı’na kadar devam eden Cumhuriyet Şeref Yürüyüşü ile son buldu.
![]() |
![]() |
|||||
|
||||||
![]() Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır. Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım. |











Künye
İletişim
Facebook
Twitter
RSS
Sitene Ekle
Günün Haberleri