GERÇEKİZMİR - İzmir Büyükşehir Belediyesi şirketlerinde yaşanan ödeme krizi nedeniyle DİSK Genel-İş Sendikası eylem takvimine devam ediyor.
Eylemlerin üçüncü gününde işçiler Konak Pier’den Kültürpark’a yürüyüş gerçekleştirdi.
Açıklamalarda bulunan Genel-İş 2 No’lu Şube Başkanı Ercan Gül, “Günlerdir bu kapıda talebimizi dile getiriyoruz. 3. Günümüz hala bir iletişim yok. Bugün İzmir’deki milletvekillerinin bu mücadele başlamadan buraya gelip seçmenlerine, emekçilere destek vermesi gerekir. Bu saate kadar İzmir’den seçilen hiçbir milletvekilimiz ne bizleri aradı ne de gelir bir omuz attı. İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı’na yeniden sesleniyoruz. Gelin bu masayı kuralım. Bu mağduriyet ortadan kalksın, insanlar mutlu şekilde işlerine devam etsin. Ancak şunu da bilsinler, bize bir takvim verilmediği sürece bu mücadeleye son vermeyeceğiz, daha da büyüteceğiz” dedi.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|||||
|
|
|||||||
![]() Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır. Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım. |











Künye
İletişim
Facebook
Twitter
RSS
Sitene Ekle
Günün Haberleri