CHP Genel Başkan Yardımcısı Burhanettin Bulut, Uşak Belediye Başkanı Özkan Yalım'ın da arasında olduğu 11 kişinin İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'nın talimatıyla gözaltına alınmasına tepki gösterdi.
"DEMOKRASİMİZE VURULMUŞ YENİ BİR DARBEDİR"
Bulut, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, şunları kaydetti:
"İktidarın belediyelerimize yönelik cadı avı devam ediyor. Halkın oylarıyla seçilen Uşak Belediye Başkanımız Özkan Yalım’ın gözaltına alınması, demokrasimize vurulmuş yeni bir darbedir. Sandıkta kaybettiklerini yargı eliyle telafi etmeye çalışan bu zorba anlayış, yalnızca hizmet üreten belediyelerimizi değil, doğrudan milletin iradesini hedef almaktadır. Belediyelerimizi itibarsızlaştırmaya yönelik bu hukuksuzluk ve baskı düzenini kabul etmiyoruz."

![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|||||
|
|
|||||||
![]() Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır. Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım. |











Künye
İletişim
Facebook
Twitter
RSS
Sitene Ekle
Günün Haberleri