POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER GÜNCEL SPOR KÜLTÜR-SANAT DÜNYADAN EKONOMİ TÜMÜ
'FETÖ Türkiye'ye getiriliyor' iddiasına açıklama!
'FETÖ Türkiye'ye getiriliyor' iddiasına açıklama!
CHP'den Emek Mitingi: Yeri ve tarihi belli oldu
CHP'den Emek Mitingi: Yeri ve tarihi belli oldu
Uzmanı uyardı: Bu 4 tür şifreyi kullanmayın
Uzmanı uyardı: Bu 4 tür şifreyi kullanmayın
Ersan Şen'e tepki, erken seçim mesajı!
Ersan Şen'e tepki, erken seçim mesajı!
11 Mayıs 2024 Cumartesi - 16:08

CHP'li il başkanlarından Tugay'a ziyaret: İzmir biraz da kıskandığımızbir şehir!

CHP Ege Bölgesi İl Başkanları, CHP İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Cemil Tugay’ı ziyaret etti. Heyet adına konuşan CHP Denizli İl Başkanı Ali Osman Horzum, “CHP’li belediyeler de bu galibiyetten sonra üzerine düşeni yapacaklardır. Sayın genel başkanımızın da dediği gibi, yerel iktidar genel iktidarın habercisidir” diye konuştu.

CHP li il başkanlarından Tugay a ziyaret: İzmir biraz da kıskandığımızbir şehir!

GERÇEKİZMİR - CHP İzmir İl Başkanlığı ev sahipliğinde gerçekleşen CHP Ege Bölgesi İl Başkanları Toplantısı’nın bir durağı da İzmir Büyükşehir Belediyesi Egemenlik Evi oldu. Egemenlik Evi’nde CHP İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay’ı ziyaret eden CHP Ege Bölgesi İl Başkanları, Başkan Tugay’a tebriklerini iletti.

"İZMİR KISKANDIĞIMIZ BİR ŞEHİR"

Ziyarette heyet adına konuşan CHP Denizli İl Başkanı Ali Osman Horzum, “Öncelikle İzmir bizim yıllardır Ege'de gıptayla baktığımız, her zaman imrendiğimiz, hatta biraz da kıskandığımız bir şehir. İzmir'i biz bir ev olarak kabul ettiğimizde Denizli'yi de bahçesi olarak gördük yıllarca. Ev böyleyken bahçe niye böyle dedik. Hayıflanıyorduk ama bu hayıflanmamızın sonucunda çeyrek yüzyıl sonra Denizli Büyükşehir Belediyesi'nin de Cumhuriyet Halk Partili arkadaşlarımızın yönettiği, sosyal demokrat, halkçı bir anlayışa kavuşması bizleri mutlu etti. Bizlere esin kaynağı verdiğiniz için başta İzmir örgütüne sonra sizlere ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Ve Ege bu seçimde hakikaten farkını ortaya koydu. Ege'nin içerisinde bulunan 9 ille beraber Cumhuriyet Halk Partili belediyeler üzerine düşeni eminim ki en iyi şekilde yapacaklar. Yerel iktidar genel iktidarın habercisidir şiarıyla Sayın Genel Başkanımız Özgür Özel'in de deyimiyle seçimin bittiğinin ertesi günü bir sonraki seçimin başlangıcının ilk günü şiarıyla biz çalışmalarımıza devam ediyoruz. Bugün de buradayız yarın da burada olacağız. Çok verimli toplantılar gerçekleşiyor ve sizin de görüşlerinizi almak üzere bütün heyet adına da tekrar sizleri tebrik ediyorum ve görevinizde başarılar diliyorum” dedi.

"GELDİĞİMİZ NOKTA ÜMİT VERİCİ"

Değerlendirmelerde bulunan Başkan Tugay ise il başkanlarının birlikte bulunmasından dolayı duydukları memnuniyeti dile getirirken, “Bu süreçten sonra sizlerin de kendi illerinizde sağlamış olduğunuzu muhteşem başarılar bize çok büyük gurur ve mutluluk verdi.  Bu başarıyı adeta taçlandırır gibi böyle bir arada olabilmemiz gerçekten çok güzel bir şey. Her şeyden önce şu yolun devamının gelmesini, bu başarıların daha da artarak devamını çok diliyoruz, istiyoruz. Hayatım boyunca ülkemizin aydınlığı, daha demokratik, çağdaş insanlarımızın kadınıyla, genciyle,  her bireyiyle haklarının sahip olduğu bir ülke olması yanında mücadeleye inandık. Bu şekilde bir parçası olmaya çalıştık. Cumhuriyetine inanan insanlarız ve cumhuriyeti kuran partinin bugünkü mirasçılarıyız. Dolayısıyla farklı konumlarda, farklı görevlerde bulunarak bu parçası olduğumuz mücadelenin bugün geldiği nokta hepimiz için gerçekten çok anlamlı ve geleceğe dair de ümit verici” dedi.

“BULUŞMALARIN DEVAMINI DİLİYORUZ"

İl Başkanları’na hitaben ayrı ayrı değerli olduklarını söyleyen Tugay, “Bir tarafımız partili, o partili, yüreğimizde sımsıkı savunduğunuz değerlerinizle yolda yürüyoruz. Diğer tarafımızda bir kamusal hizmet görevi gören kamu görevlisi yanı var. Orada da yine kararlı doğru olan neyse onu yapmak için mücadele ediyoruz. Ama bizim için parti çok önemli. Çok yüce bir değer. Ve sizler de liderlerimiz olarak bizim için her birimiz ayrı ayrı kıymetlisiniz.  İl başkanımıza çok teşekkür ediyorum buraya sizleri davet ettiği ve bu birliktelik ortamını sağladığı için. Buradan tabii ki yapacağımız değerlendirmelerle önümüzdeki dönem için hem partimiz için bir yol haritası çıkarırsınız. Buna eminim.  Bize vereceğiniz görevler vardır. O görevleri de biz yerine getireceğiz. Ondan da lütfen sizin şüpheniz olmasın. Neticede Ege Bölgesi illerin birbirine çok yakın yaşam tarzına sahipler. İç içe geçmiş kültürel bir dokuya sahipler. Yani İzmir’de Ege Bölgesi'nden herkes yaşar.  Dolayısıyla aslında ortak bir kültürün etrafında toplanmış durumdayız. Aynı şeyler yenir, aynı şeyler kültürel olarak yaşanır. Ege Bölgesi'nin insanları vatanseverdir, cumhuriyetçidir, Atatürkçüdür. Böylesine birbirine benzeyen iller olarak bir arada olmak gücümüze güç katacak diye düşünüyoruz.  Bu buluşmaların devamını diliyoruz” diye konuştu.

 
Eurovision finali öncesi diskalifiye edildi!
 
7 yıllık sır perdesi aralandı: Aile meclisi kararıyla infaz!
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
CHP'nin Egeli başkanları İzmir'de buluştu: Borç yükü çıkışı, İYİ Parti mesajı!
CHP Ege Bölgesi İl Başkanları İzmir'de bir araya geldi. İzmir İl Başkanı ...
İzmir'den aday olmuştu: İYİ Parti'de bir istifa daha!
İYİ Parti'de seçim başarısızlığı ve kurultayın ardından istifalar devam ...
'Eurovision' açıklaması: Onu da kazanacağız!
CHP Genel Başkanı Özel, Eurovision şarkı yarışmasına ilişkin 'Katılacağız, ...
 
Erdoğan ile Bahçeli’den 1 saatlik görüşme
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile ...
Özel: Emekli maaşını asgari ücrete çıkaracağız
CHP Genel Başkanı Özgür Özel, "Görüştüğüm bütün siyasilere söylüyorum. ...
İzmir'de AK Partili kadınlardan Gazzeli anneler için açıklama
AK Parti İzmir Kadın Kolları Başkanı Emel Dalkıran Anneler Günü vesilesiyle ...
 
Erdoğan’dan yeni anayasa mesajı
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, “Siyaset kurumunun, ekonomik ve sosyal ...
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bahçeli ile görüşecek
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile ...
Eski Zafer Partisi İl Başkanı Oğan ile yol yürüyecek
Daha önce İYİ Parti Karşıyaka İlçe Başkanlığı ve Zafer Partisi İzmir İl ...
 
RÖPORTAJLAR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA GERÇEK İZMİR
TWITTER'DA GERÇEK İZMİR
YAZARLAR
Sercan Avcı
CHP İzmir ve Büyükşehir’de görünen o ki…
ÇOK YORUMLANANLAR
Gerçek İzmir
KünyeKünye Ä°letiÅŸimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri