POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER GÜNCEL SPOR KÜLTÜR-SANAT RESMİ REKLAM TÜMÜ
Tanju Özcan CHP’den istifa etti!
Tanju Özcan CHP’den istifa etti!
MHP'de bir il teşkilatı daha feshedildi
MHP'de bir il teşkilatı daha feshedildi
Özel'den 'Kılıçdaroğlu' ve 'Cumhur İttifakı' açıklaması!
Özel'den 'Kılıçdaroğlu' ve 'Cumhur İttifakı' açıklaması!
CHP'li iki belediye başkanı hakkında ihraç talebi
CHP'li iki belediye başkanı hakkında ihraç talebi
11 Haziran 2026 Perşembe - 08:42

Çeşme Projesi zirvesi... İnan: İzmir'in beklentisi Ankara'ya taşındı!

İzmir iş dünyasının temsilcileri, AK Parti Genel Sekreteri İnan ve AK Parti İzmir heyeti ile birlikte Ankara’da Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy ile ‘Çeşme Projesi’ başlığında bir araya geldi. İnan önemli buluşma sonrasında sosyal medya hesabından paylaşımda bulundu.

Çeşme Projesi zirvesi... İnan: İzmir in beklentisi Ankara ya taşındı!

GERÇEKİZMİR - İzmir iş dünyası, Danıştay kararıyla iptal edilen ancak son dönemde yeniden raftan indirilen Çeşme Turizm Projesi için bugün Ankara’da Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy ile bir araya geldi.

Toplantıda İzmir iş dünyasının önemli temsilcileri ile birlikte AK Parti Genel Sekreteri ve İzmir Milletvekili Eyyüp Kadir İnan, İzmir Milletvekilleri Mahmut Atilla Kaya, Ceyda Bölünmez Çankırı, Şebnem Bursalı, Yaşar Kırkpınar ile Bakan Yardımcısı Nadir Alparslan ve Menemen Belediye Başkanı Aydın Pehlivan yer aldı.

TOPLANTIDA KİMLER YER ALDI?

Ankara’daki zirvede İzmir’den siyasiler dışında; İzmir Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Özgener, Ege Bölgesi Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Hakan Ürün, İzmir Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Işınsu Kestelli, Ege İhracatçı Birlikleri Koordinatör Başkanı Muhammet Öztürk, Deniz Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Öztürk, Ege Sanayicileri ve İş İnsanları Derneği Başkanı Sibel Zorlu, Ege Genç İş İnsanları Derneği Başkanı Kaan Özhelvacı, Batı Anadolu Sanayici ve İş İnsanları Dernekleri Federasyon Başkanı Semiha Güneş, İzmir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Yalçın Ata, İzmir Sanayici ve İş İnsanları Derneği Danışma Kurulu Başkanı Hasan Küçükkurt, İzmir Ticaret Odası Yönetim Kurulu Üyesi Oğuz Özkardeş, İzmir Ticaret Odası Meclis Üyesi Ahmet Kilimci, Çeşme Turizm Otelciler Birliği Başkanı Orhan Belge, Alaçatı Turizm Derneği Başkanı Kerem Ünsal, Ege Turistik İşletmeler ve Konaklamalar Birliği Başkanı Mehmet İşler, Urla Otelciler Derneği Başkanı Kemal Binici, SKAL İzmir Bölge Başkanı Aydın Tokbaş, TAV Ege Bölge Genel Müdürü Candemir Akyıldız, İzmir Ticaret Odası Genel Koordinatörü Pınar Karayılanoğlu ve İzmir Ticaret Borsası Yönetim Danışmanı Dilara Sürgü Başaloğlu yer aldı.

İNAN: İZMİR KAMUOYUNUN ORTAK BEKLENTİLERİ ANKARA'YA TAŞINDI

Önemli zirve hakkında paylaşımda bulunan AK Parti Genel Sekreteri Eyyüp Kadir İnan şu açıklamada bulundu:

İzmir’imizin önde gelen sivil toplum kuruluşlarıyla birlikte Kültür ve Turizm Bakanımız Sayın Mehmet Nuri Ersoy’u ziyaret ettik.

Şehrimizin değerli dinamikleri, İzmir kamuoyunun ortak iradesini ve beklentilerini bizzat Ankara’ya taşıyarak Çeşme Projesi için çok kıymetli bir inisiyatif aldılar.

Ben de sivil toplumumuzun bu ortak ve haklı çağrısına destek olmak, şehrimizin sesine omuz vermek amacıyla bu anlamlı buluşmada kendilerine eşlik ettim.

İzmir’in taleplerini büyük bir hassasiyetle dinleyen, konunun asıl muhatabı ve öncüsü olarak sivil toplum kuruluşlarımızın sesine kulak veren Sayın Bakanımıza vizyoner yaklaşımları ve nazik ev sahiplikleri için şehrimiz adına teşekkür ediyoruz.

İzmir’in geleceği için, şehrimizin tüm paydaşlarıyla bir arada olmaya devam edeceğiz.

 
CHP’de başkan vekili mesaisi: Kritik toplantı bugün!
 
Telefon ve internet aboneliklerinde yeni dönem
YORUMLAR
Toplam 1 yorum var, 1 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
Yusuf taşdemir 11 Haziran 2026 Perşembe 17:10

O bölgenin çorak, verimsiz bir bozkirdan ibaret olduğunu bilmeden sırf siyaset için hayir diyen, kendini çevreci ve aydın zanneden, tuzu kuru kesimin bu anlaşılmaz tutumu yetti artık...

Yorumu oyla      0      0  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
CHP’de başkan vekili mesaisi: Kritik toplantı bugün!
Buca Belediyesi’ne yönelen operasyonda Belediye Başkanı Görkem Duman’ın ...
İnternette 2 bin liraya pompalı tüfek!
Okul saldırılarına yönelik kurulan Meclis Araştırma Komisyonu üyeleri ...
Özgür Özel cephesinden ihraçlarla ilgili ilk açıklama
Mutlak butlan kararıyla CHP'nin başına atanan Kemal Kılıçdaroğlu yönetiminin ...
 
Kılıçdaroğlu: Kimin ismi geçiyorsa aklanıp gelsin
Mahkemenin mutlak butlan kararıyla CHP'nin başına atanan Kılıçdaroğlu'nun ...
Buca'da kritik seçimde Cumhur İttifakı'nın adayı belli oldu!
Buca Belediye Başkanı Görkem Duman’ın görevden uzaklaştırılmasının ardından ...
Müslim Sarı: Siyasi pozisyon almak zorunda kalıyoruz
Mahkeme tarafından CHP'nin başına atanan mutlak butlan yönetiminin belirlediği ...
 
MHP'de bir il teşkilatı daha feshedildi
MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın bir MHP teşkilatının daha feshedildiğini duyurdu.
CHP'de ihraca sevk edilen vekillerden tepki
Parti yönetimine atanan heyetin sözcüsü Müslim Sarı'nın CHP'den ihraç ...
CHP'de 9 milletvekiline ihraç talebi!
Kemal Kılıçdaroğlu yönetimindeki MYK toplantısı sonrası Parti Sözcüsü ...
 
RÖPORTAJLAR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA GERÇEK İZMİR
TWITTER'DA GERÇEK İZMİR
YAZARLAR
Sercan Avcı
2 Haziran ve siyasetin cilvesi
ÇOK YORUMLANANLAR
Gerçek İzmir
KünyeKünye İletiÅŸimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri