POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER GÜNCEL SPOR KÜLTÜR-SANAT DÜNYADAN EKONOMİ TÜMÜ
Türkiye'den AİHM'ye Selahattin Demirtaş talebi
Türkiye'den AİHM'ye Selahattin Demirtaş talebi
Türk futbol tarihinin en değerli oyuncusu belli oldu
Türk futbol tarihinin en değerli oyuncusu belli oldu
'Gereği yapıldı' ihbar hattı geliyor!
'Gereği yapıldı' ihbar hattı geliyor!
'Cumhurbaşkanına hakaret' davasında yeni gelişme!
'Cumhurbaşkanına hakaret' davasında yeni gelişme!
7 Ekim 2025 Salı - 14:45

Çeşme'nin bazı bölgelerinde 'nargile' yasağı

İzmir'in Çeşme Belediye Meclis ekim ayı olağan toplantısı birinci birleşiminde İsmet İnönü Mahallesi İnkılap Caddesi ve bağlantılı sokaklarda, ayrıca Alaçatı Hacımemiş bölgesinde 'nargile kafe' ve benzeri tütün mamulü satan işletmelerin açılması yasaklandı.

Çeşme nin bazı bölgelerinde  nargile  yasağı

Çeşme Belediye Meclisi, ekim ayı olağan toplantısının birinci birleşimini dün Belediye Başkanı Lal Denizli başkanlığında gerçekleştirdi. Toplantıda komisyon üyeliklerinden öğrenci burslarına, sosyal düzenlemelerden Filistin'e yönelik dayanışma mesajlarına kadar çok sayıda karar oy birliğiyle alındı. Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanı seçilen Seyit Dolunay Onur'un meclis üyeliğinden istifası üzerine, yerine yedek üye İsmail İmerek belediye meclisine katıldı. Yapılan kapalı oylama sonucunda Uraz Sökmez, 25 geçerli oyun tamamını alarak encümen üyeliğine seçildi.

PAZAR YERİ SON AŞAMADA

Alınan kararla Çeşme'de İsmet İnönü Mahallesi İnkılap Caddesi ve bağlantılı sokaklarda, ayrıca Alaçatı Hacımemiş bölgesinde 'nargile kafe' ve benzeri tütün mamulü satan işletmelerin açılması yasaklandı. Yapılan oylamada teklif oy birliğiyle kabul edildi. Toplantıda ayrıca, Reisdere Mahallesi Pazar Yeri projesinin son aşamaya geldiği ve üst katında yer alan çok amaçlı salonun kısa süre içinde hizmete açılacağı duyuruldu.

'KENTİMİZİN HUZURUNU KORUMA YÖNÜNDE ALINMIŞ BİR KARAR'

Başkan Denizli, "Yeni görevinde Uraz Sökmez'e başarılar diliyorum; Çeşme'ye hizmet yolunda birlikte güçlü bir dönem sürdüreceğiz. İsmet İnönü Mahallesi İnkılap Caddesi ve bağlantılı sokaklarda, ayrıca Alaçatı Hacımemiş bölgesinde 'nargile kafe' ve benzeri tütün mamulü satan işletmelerin açılmasının yasaklanması kararı ise kamusal sağlığı ve kentimizin huzurunu koruma yönünde alınmış bir karardı. Reisdere Mahallesi Pazar Yeri projesi son aşamaya geldi. Bu alan yalnızca pazar günlerinde değil, kurslar, tiyatro etkinlikleri, eğitim çalışmaları ve mahalle buluşmaları için de kullanılabilecek şekilde planlandı. Halkımıza birkaç ay içinde kazandıracağız" ifadelerini kullandı. Toplantının 'dilek ve temenniler' bölümünde Filistin halkına destek mesajlarıyla başlayan konuşmaların ardından söz alan Denizli, şu ifadeleri kullandı: "Filistin meselesi yalnızca bölgesel bir sorun değil, insanlığın vicdanını ilgilendiren bir meseledir. Kadınların, çocukların, masum insanların katledildiği bu zulme sessiz kalmak, insanlıkla bağdaşmaz. Vicdanı olan herkesin, dini, inancı, milliyeti ne olursa olsun Filistin halkının yanında olması gerekir."(DHA)

 
ESİAD’dan savunma ve havacılık gündemli zirve
 
Buca Belediyesi dayanışmayı büyütüyor
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
İzmir’de 'yaş dostu kent' vizyonu konuşulacak
İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin Ege Geriatri Derneği iş birliği ile bu ...
Üreten kadınlar Bayraklı'da buluşuyor
Bayraklı Belediyesi, ilçedeki kadın girişimcilere destek olmak amacıyla ...
Dev ihalede tek teklif: Çiğli Atıksu Arıtma Tesisi özel şirket yolunda!
İZSU Genel Müdürlüğü, Çiğli Atıksu Arıtma Tesisi'nin işletilmesi için ...
 
Efes Selçuk’ta beslenme çantaları dayanışma ile doluyor
Efes Selçuk Belediyesi, örnek sosyal belediyecilik uygulamalarından biri ...
Gaziemir'de yangın mağdurlarına yardım eli
Gaziemir Belediyesi, Beyazevler Mahallesi’nde meydana gelen ve yerleşim ...
Karabağlar'da çocuklara yeni bir nefes
Karabağlar Belediyesi, ilçedeki çocukların güvenli, sağlıklı ve gelişim ...
 
Karşıyaka’da can dostlar için 25 ton mama toplandı
Karşıyaka Belediyesi’nin ruhsat ve oturma raporu başvurularında uyguladığı ...
Bornova’nın kayıp hazinesi geri dönüyor!
Bornova Belediye Başkanı Ömer Eşki, 6. Komşu Sofrası etkinliğinde Bornova’nın ...
Meslek Fabrikası’nda yapay zeka rüzgarı
İzmir Büyükşehir Belediyesi, gençleri yapay zekânın dünyasıyla tanıştırıyor. ...
 
RÖPORTAJLAR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA GERÇEK İZMİR
TWITTER'DA GERÇEK İZMİR
YAZARLAR
Sercan Avcı
CHP'de Genel Merkez'in 'Aslanoğlu' kararı
ÇOK YORUMLANANLAR
Gerçek İzmir
KünyeKünye İletiÅŸimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri