Premier Lig devi Manchester City’den ayrılacağını açıklayan Kevin De Bruyne için transfer söylentileri artarken, Fenerbahçe'nin yaptığı teklif gündeme bomba gibi düştü. Sarı-lacivertlilerin teklifinin detayları ortaya çıktı.
Fenerbahçe'den 2 yıllık 25 milyon Euro'luk öneri
Belçika basınında yer alan haberlere göre Fenerbahçe, 33 yaşındaki yıldız orta saha oyuncusu Kevin De Bruyne’ye 2 yıllık sözleşme karşılığında toplam 25 milyon Euro teklif etti. Bu astronomik teklif, Süper Lig tarihinde ender görülen transfer girişimlerinden biri olarak değerlendiriliyor.
Napoli de devrede
De Bruyne’ye talip olan tek kulüp Fenerbahçe değil. İtalya Serie A şampiyonu Napoli’nin de Belçikalı oyuncuya teklif yaptığı bildirildi. Ancak İtalyan ekibinin önerisinin Fenerbahçe’ye kıyasla daha düşük kaldığı ifade edildi.
Napoli’nin teklifi: Yıllık 6 milyon Euro
Fenerbahçe’nin dev teklifine karşı Napoli’nin yıllık 6 milyon Euro önerdiği iddia edilirken, yıldız ismin bu teklifi kabul ettiği belirtildi.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|||||
|
|
![]() Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır. Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım. |