POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER GÜNCEL SPOR KÜLTÜR-SANAT RESMİ REKLAM TÜMÜ
Keşan Belediye Başkanı CHP'den istifa etti!
Keşan Belediye Başkanı CHP'den istifa etti!
Sözde AVM denetimine ev hapsi cezası!
Sözde AVM denetimine ev hapsi cezası!
CHP'li Orhan Sür hayatını kaybetti
CHP'li Orhan Sür hayatını kaybetti
En düşük emekli maaşı ne kadar olacak?
En düşük emekli maaşı ne kadar olacak?
24 Haziran 2026 Çarşamba - 09:12

İZDENİZ’in yaz seferleri başlıyor

İZDENİZ AŞ’nin yaz seferleri 27 Haziran Cumartesi günü başlıyor. Karşıyaka ve Konak’tan hareket edecek gemilerle Urla ve Mordoğan’a hafta sonları günübirlik ulaşım sağlanacak. Biletler yalnızca online olarak satılacak, iskelede satış yapılmayacak. QR kodlu biniş sistemiyle gerçekleştirilecek seferler eylül ayına kadar sürecek.

İZDENİZ’in yaz seferleri başlıyor

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin deniz ulaşımı şirketi İZDENİZ AŞ’nin kentin sayfiye yerlerine düzenlediği günübirlik yaz seferleri 27 Haziran’da başlıyor. Seferler Mordoğan ve Urla’ya, cumartesi ve pazar günleri olacak. Hava ve deniz koşulları müsaade ettiği sürece yapılacak yaz seferleri eylül ayına kadar devam edecek. Biletler sadece online olarak bilet.izdeniz.com.tr adresinden satın alınabilecek. İskeleden bilet satışı yapılmayacak. İzmirimkart ile de turnikeden geçiş olmayacak. Online bilet alan yolcular, kısa mesaj ile kendilerine iletilen linkten QR kod içeren biniş kartlarıyla gemiye binebilecek. Ebeveyni ile birlikte olmak kaydıyla 3-7 yaş arası çocuklar için ücret tarifesinde yüzde 50 indirim uygulanacak. 3 yaş ve altındaki çocuklar seferlerden ücretsiz olarak faydalanabilecek.

Engelleri aşan sefer
İZDENİZ, engelli vatandaşların yaz aylarını daha rahat ve keyifli geçirebilmeleri amacıyla “Erişilebilir Yaz Seferleri” uygulamasını bu yıl da sürdürüyor. Yaz Seferleri kapsamında gerçekleştirilecek erişilebilir seferlerden şehit yakını ve Gazi Kart sahibi vatandaşlar da rezervasyon yaptırarak faydalanabilecek. Her sefer için 40 kişilik kontenjan ayrılırken, rezervasyon işlemleri mesai saatleri içerisinde 0232 320 00 35 / 102-103 numaralı telefonlardan yapılabilecek. Rezervasyon yaptıran vatandaşlar hafta sonları düzenlenen seferlere ücretsiz olarak katılabilecek.

Karşıyaka ve Konak’tan Hareket
Mordoğan seferlerinde gemi, saat 08.10’da Karşıyaka İskelesi’nden, 08.30’da ise Konak İskelesi’nden hareket ediyor. Yaklaşık iki saatlik yolculuğun ardından 10.10’da Mordoğan’a ulaşıyor. Dönüş seferinde ise 19.00’da Mordoğan’dan ayrılan gemi, 20.40’ta Konak’a, 21.00’de Karşıyaka’ya ulaşıyor. Urla seferlerinde gemi 08.30’da Karşıyaka’dan, 08.50’de Konak’tan hareket ediyor ve 10.00’da Urla’ya ulaşıyor. Dönüş yolculuğu 19.00’da başlayan gemi 20.10’da Konak’a, 20.30’da Karşıyaka’ya varmış oluyor. 2026 yaz dönemi kapsamında tek yön bilet ücretleri Mordoğan seferleri için 250 TL, Urla seferleri için ise 150 TL olarak belirlendi.

 
Ödemiş’te altyapıdan sonra sıra üstyapıda!
 
Yurttaş Meclisleri'nde 2. etap
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Ödemiş’te altyapıdan sonra sıra üstyapıda!
İzmir Büyükşehir Belediyesi kentin önemli altyapı projelerini bir bir ...
Turizmde yükselen kent: İzmir
İzmir Büyükşehir Belediyesi, kenti turizmde öncü şehirlerden biri haline ...
Dikili’de yıl sonu şöleninde sanat rüzgarı
Dikili Belediyesi’nin yıl boyunca sürdürdüğü kültür ve sanat kursları, ...
 
İzmir Metro'da kablo hırsızlığı girişimi: Hukuki süreç başlatılacak
İzmir Metro AŞ ekipleri Bölge–Sanayi istasyonları arasında sinyal sistemine ...
Karşıyaka’da 2. El Pazarı’na ikinci adres
Karşıyaka Belediyesi’nin düzenlediği 2. El Pazarı, Bostanlı’nın ardından ...
Bornova’da çalgı yapımının büyüsü yaşandı
Bornova Belediyesi’nin Atatürk Kitaplığı Bahçesi’nde düzenlediği “Çalgı ...
 
Buca'da örnek istihdam modeli
Down sendromlu Muharrem Göksüner, Buca Belediyesi’nin engelsiz yaşam anlayışıyla ...
Konak’ın Wall-E’si görevde!
Konak Belediyesi’nin envanterine kazandırdığı uzaktan kumandalı, paletli ...
Bornova'da çilek fideleri miniklere emanet
Bornova Belediyesi, çocuklara doğa sevgisi ve üretim bilinci aşılamak ...
 
RÖPORTAJLAR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA GERÇEK İZMİR
TWITTER'DA GERÇEK İZMİR
YAZARLAR
Sercan Avcı
Kılıçdaroğlu için ‘doğru’, Gümrükçü için ‘yanlış’, Güç için ‘Özel’ tablo!
ÇOK YORUMLANANLAR
Gerçek İzmir
KünyeKünye İletiÅŸimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri