POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER GÜNCEL SPOR KÜLTÜR-SANAT RESMİ REKLAM TÜMÜ
YENİ Parti'den açıklama: Saçma sapan iddialar!
YENİ Parti'den açıklama: Saçma sapan iddialar!
Sarıgül soruşturmasında yeni gelişme
Sarıgül soruşturmasında yeni gelişme
'Mekke Anlaşması' TBMM Genel Kurulu'na geliyor
'Mekke Anlaşması' TBMM Genel Kurulu'na geliyor
Sarıgül'ün ek ifadesinde miras krizi detayı!
Sarıgül'ün ek ifadesinde miras krizi detayı!
2 Kasım 2026 Pazartesi - 16:10

İzmir Metrosu’nda arıza nedeniyle sefer düzenlemesi

İzmir Metro AŞ’den yapılan açıklamada yolcusuz test treninde meydana gelen ekipman arızası nedeniyle metro ulaşımının sağlanamadığı Poligon-Balçova güzergahında ESHOT otobüsleriyle ring seferleri düzenlendiği, arızanın giderilmesi için ekiplerin çalışmalarını sürdürdüğü belirtildi.

İzmir Metrosu’nda arıza nedeniyle sefer düzenlemesi

İzmir Metro AŞ’den yapılan açıklamada yolcusuz test treninde meydana gelen ekipman arızası nedeniyle metro ulaşımının sağlanamadığı Poligon-Balçova güzergahında ESHOT otobüsleriyle ring seferleri düzenlendiği, arızanın giderilmesi için ekiplerin çalışmalarını sürdürdüğü belirtildi.

İzmir Metro Hattı’nda yolcusuz test treninde meydana gelen tekerlek arızası sonucu Poligon –Balçova güzergahındaki hatta meydana gelen hasarın giderilmesi için çalışmalar sürüyor. Metro seferleri Evka 3-Poligon ve Narlıdere Kaymakamlık-Balçova istasyonları arasında gerçekleştirilirken, ulaşımın sağlanamadığı Poligon-Balçova güzergahında ESHOT’un 845 numaralı Demiryolu Takviye hattıyla Hıfzıssıhha ve Balçova durakları arasında ring seferleri düzenleniyor. Ayrıca 681 numaralı Fahrettin Altay-Lozan Meydanı hattı da İnönü Caddesi üzerinden hizmet vermeyi sürdürüyor. İzmir Metro’dan yapılan açıklamada, ekiplerin arızanın giderilmesi ve seferlerin normal düzenine dönmesi için çalışmalarını sürdürdüğü belirtildi. Çalışmaların yarın (3 Kasım 2026) sabah işletimin başlamasına kadar devam edebileceği kaydedilen açıklamada, beklenmeyen bir gecikme yaşanması durumunda yolcuların İzmir Metro’nun resmi iletişim kanalları aracılığıyla bilgilendirileceği ifade edildi. Bu süreçte işletim planında ve sefer sıklıklarında ilave düzenlemeler yapılabileceği vurgulanarak, yolculardan istasyon anonslarını ve resmi duyuruları takip etmeleri istendi.

 
İzmir'de emsal karar: Fahri müfettişin kestirdiği ceza iptal edildi!
 
'Mekke Anlaşması' TBMM Genel Kurulu'na geliyor
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Karşıyaka’nın 114 yıllık hikayesi 'Hatıra Bahçesi’nde yaşayacak
Karşıyaka Belediyesi, Karşıyaka Spor Kulübü’nün kuruluş anısını yaşatmak ...
Eşki'den dikkat çeken 'Tugay' adımı: Üyeliği sonlandırıyor!
Bornova Belediyesi'nin kasım ayı meclis gündeminde dikkat çeken önerge ...
ABAK deprem tatbikatında görev aldı
Aliağa Belediyesi Afet İşleri ve Risk Yönetimi Müdürlüğüne bağlı Aliağa ...
 
Karşıyaka’da öğrenmenin yaşı yok!
Karşıyaka Belediyesi Bilge Çınarlar Sağlıklı Yaş Alma Merkezi, ileri yaştaki ...
Münih’te Konak rüzgarı!
Konak Belediye Başkanı Nilüfer Çınarlı Mutlu, Almanya’nın Münih kentinde ...
Karşıyaka Stadı ve Büyükşehir binasında son durum ne?
İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin yeniden inşa edeceği ana hizmet binası ...
 
Kedinin midesinden 40 santimlik toka çıktı!
İzmir Büyükşehir Belediyesi Seyrek Hayvan Hastanesi’nde veteriner hekimler, ...
'Altın kivi'ler toprakla buluştu!
İzmir Büyükşehir Belediyesi, çiftçilerin gelirini artırmak ve ürün çeşitliliğini ...
Tugay duyurdu: Körfez'de kapsamlı dip tarama ve temizlik çalışması başlatılacak!
İzmir Körfezi’nde kapsamlı bir temizlik çalışması yapılacağını açıklayan ...
 
RÖPORTAJLAR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA GERÇEK İZMİR
TWITTER'DA GERÇEK İZMİR
YAZARLAR
Sercan Avcı
Tarihe geçen kongrenin 'liste'si!
ÇOK YORUMLANANLAR
Gerçek İzmir
KünyeKünye İletiÅŸimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri