POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER GÜNCEL SPOR KÜLTÜR-SANAT RESMİ REKLAM TÜMÜ
MHK soruşturmasında 2 hakem için tutuklama talebi!
MHK soruşturmasında 2 hakem için tutuklama talebi!
Özcan’a ‘cinsel saldırı’ davasında beraat
Özcan’a ‘cinsel saldırı’ davasında beraat
TÜİK eylül ayı enflasyonunu açıkladı
TÜİK eylül ayı enflasyonunu açıkladı
TFF Başkanı konuştu: Her türlü kavgayı göze aldım!
TFF Başkanı konuştu: Her türlü kavgayı göze aldım!
4 Ekim 2026 Pazar - 11:36

İzmir'de sanat dolu hafta: İşte program

İzmir'de 5-11 Ekim'de tiyatro, opera, modern dans, konser, söyleşi ve atölyelerden oluşan kültür sanat etkinlikleri sanatseverlerle buluşacak.

İzmir de sanat dolu hafta: İşte program

İzmir'de 5-11 Ekim'de tiyatro, opera, modern dans, konser, söyleşi ve atölyelerden oluşan kültür sanat etkinlikleri sanatseverlerle buluşacak.

İzmir Devlet Tiyatrosu, 6-11 Ekim'de Bornova Kültür Merkezi Bozkurt Kuruç Sahnesi'nde "Kanlı Nigar", Karşıyaka Ragıp Haykır Sahnesi'nde "Nihayet Makamı", Bornova Fuaye Sahnesi'nde "Kırmızı Kanatlı Baykuş" ve Karşıyaka Fuaye Sahnesi'nde "Böcek Oteli" oyunlarını sahneleyecek.

İzmir Devlet Opera ve Balesi, 5 Ekim'de Bornova Kültür ve Sanat Merkezi Necdet Aydın Sahnesi'nde "IV. Murat" operasını, 6 Ekim'de Elhamra Sahnesi'nde "Antik Aryalar" konserini sanatseverlerle buluşturacak.

"W. A. Mozart Requiem" modern dans gösterisi ise 9-10 Ekim'de Bornova Kültür ve Sanat Merkezi Necdet Aydın Sahnesi'nde gerçekleştirilecek.

İzmir Devlet Klasik Türk Müziği Korosu, 8 Ekim'de Bornova Kültür Merkezi Rakım Elkutlu Salonu'nda "Meşk Akşamı" konseri verecek.

İzmir Devlet Senfoni Orkestrası da 9 Ekim'de Ahmed Adnan Saygun Sanat Merkezi'nde şef Howard Griffiths yönetiminde, solist Lionel Martin eşliğinde dinleyiciyle buluşacak.

- İKSF'de söyleşi, sergi ve atölyeler

İzmir Kültür Sanat Fabrikası (İKSF) da hafta boyunca çeşitli etkinliklere ev sahipliği yapacak.

Nilüfer Soyer'in "Yoga Akışları" atölyesi 5 Ekim'de, Rosey Birgül Sisley'in "Sonbahar Renkleri" adlı sulu boya atölyesi 6 Ekim'de, Sultan Nagihan'ın "Ebru" atölyesi ise 7 Ekim'de gerçekleştirilecek.

Fırat Sarsar'ın "İnsan Nedir? Izdırabın ve Acının Ayak Ucunda" söyleşisi 8 Ekim'de düzenlenecek. Aynı gün Çocukları, Kadınları ve Aileleri Koruma Derneği (ÇOVAK) tarafından "Çocuklar için Destek, Gelecek için Umut" söyleşisi yapılacak.

Minyatür sanatçısı Fatma Akdaş ile mimar Özge Çil'in "Bir Şehri Hatırlamak: Mimarlık Tarihinden Minyatüre İzmir'in Hafızası" söyleşisi de 9 Ekim'de düzenlenecek.

Faden Suzan Kudsioğlu'nun "Anadolu Söylenceleri" adlı resim ve seramik sergisi 5-17 Ekim'de ziyaret edilebilecek.

 
CHP'li Gümrükçü'den 'ortak akıl' maratonu, İzmir'in sorunları için 'uzlaşı kültürü' mesajları!
 
Karşıyaka'da 3'te 3 haftası!
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
APİKAM’da çocuklara kent tarihi ve kültürü eğitimi
İzmir Büyükşehir Belediyesi Ahmet Piriştina Kent Arşivi ve Müzesi (APİKAM), ...
BBŞT yeni sezona 'Merhaba' dedi
Bornova Belediyesi Şehir Tiyatrosu (BBŞT) ekibiyle yeni sezon açılışında ...
Perde 'Hepimizin Öyküsü Aynı' ile açılıyor
İzmir Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları, 2026-2027 sezonunu Dario ...
 
Stüdyo Kültürpark’a sosyal etki ödülü
İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin gençlerin müzik üretimine ücretsiz erişimini ...
Yeniden Sinematek’te 'Robert Redford' zamanı!
İzmir Büyükşehir Belediyesi Yeniden Sinematek gösterimleri, ekim ayında ...
AASSM'de dopdolu ekim programı
Ahmed Adnan Saygun Sanat Merkezi, 2026-2027 sanat sezonuna güçlü konserler, ...
 
İzmir edebiyat festivalinde buluştu
10. İzmir Uluslararası Edebiyat Festivali, “Edebiyat İyileştirir” temasıyla ...
Karşıyaka’da halk dansları kurslarına rekor kayıt!
Karşıyaka Belediyesi’nin yeni sezon halk dansları kursları, yaklaşık bin ...
Dokuz günlük edebiyat şöleni sona erdi
İZKİTAP - 8. İzmir Kitap Fuarı, dokuzuncu ve son gününde de İzmirlilerin ...
 
RÖPORTAJLAR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA GERÇEK İZMİR
TWITTER'DA GERÇEK İZMİR
YAZARLAR
Sercan Avcı
Ön seçim sandığının Z raporu ve verdiği mesajlar!
ÇOK YORUMLANANLAR
Gerçek İzmir
KünyeKünye İletiÅŸimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri