GERÇEKİZMİR - Mahkeme kararıyla CHP genel başkanlığına geri dönen Kemal Kılıçdaroğlu, gözaltına alınıp dün tutuklanan komedyen Deniz Göktaş için Çağlayan Adliyesi’ne gitti.
Kılıçdaroğlu ve ekibi Göktaş’a destek için adliyeye gelen vatandaşlardan tepki görürken, Kılıçdaroğlu’nun adliyede polis ve korumalar tarafından çevrelenmesi kamuoyunun dikkatini çekti.
Daha önce İYİ Parti’nin İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı adayı olan, TBMM’ye de İYİ Parti çatısı altında girdikten sonra Meral Akşener’in genel başkanlığı bırakması sonrası CHP’ye transfer olan Ümit Özlale sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşımda bulundu.

Özlale, Kılıçdaroğlu’nu koruma ve polislerin çevrelediği bir kareyi paylaşarak “Halkın arasına karışmaktan korkan genel başkan görünümlü bir genel müdür” ifadelerini kullandı.
Özlale paylaşımında, “Bu gördüğünüz bariyerlerin, polislerin ve özel korumaların ardında; halkın arasına karışmaktan korkan, kendisine yönelik artan tepkileri güvenlik güçleriyle engellemeye çalışan, genel başkan görünümlü bir genel müdür var” dedi.
Özlale’nin paylaşımı sosyal medyada Özel cephesinin desteği ile karşılanırken, Kılıçdaroğlu’na yakın isimler ise sert eleştirilerde bulundu.
Kılıçdaroğlu’na yakınlığı ile bilinen Avrasya Anket’in sahibi Kemal Özkiraz sosyal medyada Özlale’nin sözlerini alıntılayarak, “Yarın, bu nankörün ihraç edilmesi için elimle dilekçe vereceğim. Kemal Kılıçdaroğlu'nun kurduğu ittifak olmasa İzmir'den bile vekil seçilemeyecek kifayetsiz adam! CB seçimi kaybedilsin diye masayı yıkanların baş aktörü oldu. Yerel seçimde muhalefete kaybettirmek için "partim CHP ile ittifak yaparsa partimden ıstıfa ederim" dedi. Tarihin en zayıf adayına karşı bile komik oranda oy aldı. Sonra partisinden istifa edip CHP'ye katıldı. Gittiği her yeri, oy aldığı her seçmeni satan bu haine CHP rozeti takan utansın” dedi.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|||||
|
|
|||||||
![]() Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır. Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım. |











Künye
İletişim
Facebook
Twitter
RSS
Sitene Ekle
Günün Haberleri