Uzun süredir uyku apnesi rahatsızlığı bulunan tutuklu Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’in, durumunun ağırlaşması üzerine Antalya Şehir Hastanesi’ne sevk edildiği öğrenildi.
Avukatları, uyku apnesinin ileri seviyede olduğunu ve zaman zaman solunumun durduğuna ilişkin bulguların raporlara yansıdığını belirterek, sağlık sorununun yaşamsal bir boyut kazandığını ifade etti.
Böcek, daha önce sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada sağlık durumunun her geçen gün daha kötüye gittiğini, günde 22 ilaçla ayakta kalmaya çalıştığını belirtmişti.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|||||
|
|
|||||||
![]() Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır. Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım. |











Künye
İletişim
Facebook
Twitter
RSS
Sitene Ekle
Günün Haberleri