GERÇEKİZMİR - Cumhuriyet Halk Partisi Grup Başkanı Özgür Özel, partisinin grup toplantısında gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu.
Grup toplantısında kürsüden seslenen Özel, dün İzmir'de gerçekleştirdiği yoğun programa ilişkin de konuştu.
Özel, İzmir programına ilişkin yaptığı konuşmada şunları söyledi:
İzmir’de Küçük Menderes Havzası'ndaydık. Bir günde 6 ilçemizi ziyaret ettik. Bayındır'da çiçek üreten kadınlarla sabah kahvaltısı sofrasında buluştuk. 'Üzüntüden 4 kilo verdim' diyen, 'Üzülme, sana otobüs de alacağız, bina da yapacağız' diyen teyzemin gözyaşlarında, ülke için hem hüzünlü ama bir o kadar da inançlı insanlarımızın kararlılığında gücümüze güç, inancımıza inanç kattık.
Ödemiş'te rahmetli Ecevit'le aynı meydanda, bir römork kasasının üzerindeydik. Kiraz'da aşure dağıtırken, Beydağ'da keşkek döverken, Tire'de sokaklara sığmazken binlerle, on binlerle birlikteydik.
Son olarak Konak'a Kordon'a gittik. Zira bir sokak arkasındaki babaevimize, mutlak butlan-mutlak sultan ittifakından sonra bir gece yarısı, Babalar Günü'nde oranın iyice boş olduğundan istifade yapılan işgalden sonra... Çok çok ısrarla çağırmalarına rağmen 'Siz o gerilimi sürdürmeyin' dediğimizde, zaten yakında bir yeri bize bürolarını, iş yerlerini bir partilimiz yeni il binamız olarak, seçilmişlerin il binası olarak verdiler demişlerdi. Geçtiler orada çalışmaya başladılar.
Dün 6. ilçe Konak'a gidip, il binasında 'Seçilmiş il başkanını görelim' dedik. Ne de görelim? Önünde on binleri gördük. On binlerle birlikte İzmir'de bir kez daha kucaklaştık.
Bir yanda, bir yanda bir mahkeme kararıyla, mutlak sultan ve mutlak butlanın partiyi bölme umutlarıyla ve onun teklif ettiği görevi kabul eden bir avucun yalnızlığı... Bir avucun yalnızlığı bir yerde; İzmir'de yüz binlerin kararlılığına yürekten teşekkür ediyorum.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|||||
|
|
|||||||
![]() Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır. Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım. |











Künye
İletişim
Facebook
Twitter
RSS
Sitene Ekle
Günün Haberleri