Manisa’nın Şehzadeler Belediye Başkanı Gülşah Durbay’ın 14 Aralık’ta kolon kanseri tedavisi gördüğü sırada gelişen çoklu organ yetmezliği nedeniyle yaşamını yitirmesinin ardından Şehzadeler Belediye Meclisi, Manisa Kültür Sitesi Meclis Toplantı Salonu’nda olağanüstü toplandı.
AK Parti ve MHP’nin aday çıkarmadığı seçimde CHP, Hakan Şimşek’i aday gösterdi.
CHP'li Meclis Üyesi Yenal Yıldırım da aday olduğunu duyurarak seçime girdi.

Yapılan seçim sonunda Hakan Şimşek'in Şehzadeler Belediyesi'nin yeni başkanı seçildiği duyuruldu ancak sonuca itiraz edildi.
SEÇİM İKİNCİ TURA KALDI
Yapılan seçim sonuçlarına göre, Yenal Yıldırım ve Hakan Şimşek, seçilmek için geçerli oyu alamadı. 4 oy ise "mühürsüz tarafa yazıldığı" gerekçesiyle geçersiz sayıldı.
Bu sebeple seçimler, ikinci tura kaldı.
İKİNCİ TURDA DA ŞİMŞEK SEÇİLDİ
İkinci turda da Hakan Şimşek 31 oyun 23’ünü alarak Şehzadeler Belediyesinin yeni başkanı oldu. Yıldırım yine 7 oy aldı, 1 oy da geçersiz sayıldı.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|||||
|
|
|||||||
![]() Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır. Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım. |











Künye
İletişim
Facebook
Twitter
RSS
Sitene Ekle
Günün Haberleri