İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay, 15 Ağustos cuma günü elektrik kaçağından çıkan yangın nedeniyle evleri ikamet edilemeyecek duruma gelen Ali Cerit ve ailesini ziyaret etti. Kiraz’ın Haliller Köyü’nde meydana gelen olayın ardından ilçe belediyesi aileye konteyner temin ederken, Başkan Dr. Cemil Tugay da ihtiyaçların en kısa sürede temin edilmesi talimatını verdi.
İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin tüm birimleri ve imkânlarıyla Cerit ailesinin yanında olduğunu ifade eden Başkan Tugay, evin kullanılamaz durumda olduğuna değinerek, “Bu böyle olmaz. Evi de oturulacak hale getirmemiz gerekiyor” dedi. Başkan Tugay, ziyarette yer alan Kiraz Belediye Başkanı Nasuh Coşkun ile birlikte ailenin günlük yaşamına dönmeleri için gerekli tüm desteğin sağlanacağını aktardı.
İzmir Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı ekipleri, adrese giderek ailenin ihtiyaçlarını karşıladı. Aileye beyaz eşya, oturma takımı, gıda desteği sağlandı.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|||||
|
|
![]() Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır. Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım. |