POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER GÜNCEL SPOR KÜLTÜR-SANAT DÜNYADAN EKONOMİ TÜMÜ
MSB acı haberi duyurdu: 1 şehit
MSB acı haberi duyurdu: 1 şehit
İran'da satanizm operasyonu: 261 gözaltı!
İran'da satanizm operasyonu: 261 gözaltı!
Öğretmen atama başvurularında tarih belli oldu
Öğretmen atama başvurularında tarih belli oldu
TikTok, YouTube'a rakip oluyor!
TikTok, YouTube'a rakip oluyor!
16 Kasım 2023 Perşembe - 09:58

'Esnafın en rahat ulaştığı belediye Konak!'

Konak Belediye Başkanı Abdül Batur, İzmir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Yalçın Ata, birlik yönetimi, denetim ve disiplin kurulu üyeleriyle bir araya geldi.

 Esnafın en rahat ulaştığı belediye Konak!

Konak Belediye Başkanı Abdül Batur, İzmir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Yalçın Ata, birlik yönetimi, denetim ve disiplin kurulu üyeleriyle bir araya geldi. Esnafın sorunlarının çözümüne yönelik nasıl bir yol haritası izleneceğinin konuşulduğu toplantıda Başkan Batur, “Esnafımız bizim için önemli. Esnaf bu ülkenin katma değeridir. Konak’ta, Esnaf Birliğimiz ve birliğe bağlı odalarımızla her zaman iyi ilişkiler içinde, esnafımızın problemlerinin çözülmesi noktasında çalışmalarımızı sürdürüyoruz” dedi. İzmir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Yalçın Ata da “Abdül Başkanım, tecrübesiyle İzmir’in hem ağabeyi, hem babası konumunda. Her yerde çok sevilen, esnafa ağabeylik eden, esnafın her zaman ulaştığı, derdini anlattığı başkan. Biz de Abdül Batur Başkanımızın her zaman yanındayız” dedi.

Konak Belediye Başkanı Abdül Batur, İzmir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (İESOB) Başkanı Yalçın Ata, birliğin yönetim, denetim, disiplin kurulu üyeleri ve oda başkanlarıyla bir araya geldi. Esnafın sorun ve taleplerinin değerlendirildiği toplantıda Başkan Batur, oda başkanlarını tek tek dinleyerek, sorunların çözümüne yönelik izlenecek yol haritası için önerileri aldı. Esnafın nabzını tutan Başkan Batur, esnafın yerel yönetimle iletişiminde esnafın başkana rahat ulaşabilmesinin yanı sıra onun dilinden anlayacak bir esnaf masasının bulunmasının da çok önemli olduğunu belirtti.

Batur: Esnaf ülkenin katma değeridir

Konak Belediye Başkanı Abdül Batur, esnafın hem ülke ekonomisinde hem de kent kültüründe büyük yeri olduğunu belirttiği konuşmasında esnafın ülkenin katma değeri olduğuna dikkat çekerek şunları söyledi:

“Esnafımız bizim için önemli. Esnaf bu ülkenin katma değeridir. Çünkü baktığınız zaman en fazla istihdam esnaftadır. Katma değer yaratır. Özellikle pandemi sürecinde de çok sıkıntı yaşadı. Biz de elimizden geldiğince esnafımızla yan yana olmaya çalıştık. Onların problemlerini çözmeye çalıştık. Bundan sonraki süreçte de aynı anlayışla, dostlukla, arkadaşlıkla, dayanışmayla yine bu güzel ilişkiyi devam ettirmeyi umut ediyoruz.”

“İnsanımıza hizmet eden bir belediyecilik anlayışıyla çalışıyoruz”

Esnafla her zaman omuz omuz olduklarını vurgulayan Başkan Batur, sözlerini şöyle sürdürdü:

“Konak, İzmir’in kalbi. Konak’ta, Esnaf Birliğimiz ve birliğe bağlı odalarımızla her zaman iyi ilişkiler içinde, esnafımızın problemlerinin çözülmesi noktasında çalışmalarımızı sürdürüyoruz. İnsanımıza hizmet eden bir belediyecilik anlayışıyla çalışıyoruz. Ben, değerli Birlik Başkanıma, oda başkanlarımıza ve katılan tüm konuklarımıza vakit ayırdıkları için, bizimle beraber oldukları için ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Sizlerin bundan sonraki süreç için yapılacaklarla ilgili önerilerinizi dinlemeye hazırız. Birlikte çıkaracağımız yol haritası ile esnafımızın tüm sorunlarını çözeceğiz. Esnafımızın tüm süreçlerde yanında olduk, olmaya devam edeceğiz.”

Yalçın Ata: Abdül Batur Başkanımın sonuna kadar yanımdayım

İESOB Başkanı Yalçın Ata da Konak Belediye Başkanı Abdül Batur’un tecrübesiyle esnafa ağabey olduğunu, esnaf tarafından çok sevildiğini dile getirerek şöyle konuştu:

“Öncelikle, bugüne kadar hiç seçim kaybetmeyen, İzmir'deki Efsane Başkanımız Abdül Başkanıma sonsuz teşekkürlerimi iletiyorum. Kıymetli başkanımla çok uzun yıllardır tanışıyoruz. Birliğimizin başkanı olarak, oda başkanı olarak, Abdül Batur Başkanımın sonuna kadar yanımdayım.  Abdül Başkanım, tecrübesiyle İzmir’in hem ağabeyi, hem babası konumunda. Her yerde çok sevilen, esnafa ağabeylik eden, esnafın her zaman ulaştığı, derdini anlattığı başkan. Biz de Abdül Batur Başkanımızın her zaman yanındayız”

Esnafın en rahat ulaştığı belediye, Konak Belediyesi

Esnafın en rahat ulaştığı belediyenin Konak Belediyesi olduğunu da sözlerine ekleyen Yalçın Ata, “Konak Belediyesi, esnafın en rahat ulaşabildiği, işini en rahat çözümleyebildiği bir belediye. Bugüne kadar hiç problem yaşamadık. Ayrıca Başkanımın yönetiminde, müdürlerime, görevli arkadaşlarıma da buradan teşekkürlerimi iletiyorum” dedi. 

 
2024'ün seyahat listesinin başında İzmir var!
 
Hrant'ın katili Ogün Samast'ın tahliyesine ilişkin açıklama
YORUMLAR
Toplam 1 yorum var, 1 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
Değişim 16 Kasım 2023 Perşembe 12:28

Batur 5 dönemdir b,başkanı yetmedi mi. Gitmesi gerekenin başında Batur olması gerekir.Aslında dönem kuralı getirilmeli yoksa kimse koltuğu bırakmak istemez .

Yorumu oyla      0      0  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Herakleitos Felsefe Günleri yola çıkıyor
Herakleitos’un bilgelik ateşi Felsefe Günleri ile bir kez daha Efes Selçuk’ta yanacak.
EKAF’tan Başkan İduğ’a ziyaret
Göreve yeni seçilen Ege Karadeniz Dernekleri Federasyonu (EKAF) Başkanı ...
Hedef Türkiye’de ‘Karabağlar Mobilyası’nı söz sahibi yapmak!
Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu, markalaşmanın önemine ...
 
Menderes filosuna 10 yeni çöp kamyonu
Menderes Belediyesi'nin araç filosuna kazandırdığı 10 adet yeni çöp kamyonu hizmete başladı.
Büyükşehir Meclisi’nde önemli ‘şirket’ kararları!
Kasım ayı ikinci oturumunda komisyonlardan geldiği şekliyle oylanıp oy ...
Büyükşehir’den köpek sahiplenen hayvanseverlere mama desteği
Mecliste oybirliğiyle kabul edilen karar kapsamında barınaktan köpek sahiplenen ...
 
Büyükşehir Meclisi’nde ‘Özgürlük Parkı’ tartışması: Plana oy çokluğuyla onay!
Büyükşehir Belediye Meclisi kasım ayı ikinci oturumuna Eski Buca Cezaevi ...
İZSU'dan 'Körfez raporu' açıklaması: O iddialara tek tek yanıt!
İZSU'dan yapılan açıklamada, kanalizasyon kaynaklı kokunun önlenmesi için ...
İzmir'de 'Avrupa Gençlik Başkenti' heyecanı: Sonuçlar o tarihte açıklanacak
2026 Avrupa Gençlik Başkenti finalisti olan İzmir için geri sayım başladı. ...
 
RÖPORTAJLAR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA GERÇEK İZMİR
TWITTER'DA GERÇEK İZMİR
YAZARLAR
Sercan Avcı
CHP İzmir ve Büyükşehir’de görünen o ki…
ÇOK YORUMLANANLAR
Gerçek İzmir
KünyeKünye Ä°letiÅŸimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri