POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER GÜNCEL SPOR KÜLTÜR-SANAT DÜNYADAN EKONOMİ TÜMÜ
TikTok'ta 8 yaşındaki kızıyla tepki çeken yayın!
TikTok'ta 8 yaşındaki kızıyla tepki çeken yayın!
Erdoğan imzaladı: 28 Şubat davası sanıkları affedildi
Erdoğan imzaladı: 28 Şubat davası sanıkları affedildi
Tasarruf tedbirleri Resmi Gazete'de!
Tasarruf tedbirleri Resmi Gazete'de!
Polis memuru, husumetli olduğu komşusunu katletti!
Polis memuru, husumetli olduğu komşusunu katletti!
18 Nisan 2023 Salı - 13:01

"Gaffar Okkan'ın katilleriyle iş tutanlar bizi suçlayamaz"

Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu, "Bizi şimdi suçluyorlar. Suçladıkları hangi gerekçeyle suçladıklarını da biliyorum. Gaffar Okkan'ın katilleriyle iş tutanlar bizi suçlayamazlar" dedi

 Gaffar Okkan ın katilleriyle iş tutanlar bizi suçlayamaz

Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu, İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin 300 günde 300 Proje çalışması kapsamında Çatalca Halk Buluşması'na katıldı. Kılıçdaroğlu, yaptığı konuşmada, "Baharı beraber getireceğiz. Birlikte getireceğiz. Güzel Türkiye'yi göreceksiniz. Güzel Türkiye'de hep birlikte yaşayacağız. Kadını, erkeği, yaşlı, genci, hep birlikte huzur içinde yaşayacağız. Sözüm söz, gerçekten de mutlu bir yaşam vadediyorum" dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı ve Millet İttifakı Cumhur Başkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu, Çatalca'da İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin 300 Günde 300 Proje çalışması kapsamında düzenlenen 'Çatalca Halk Buluşması'na katıldı. Kılıçdaroğlu'na, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'da eşlik etti. Kılıçdaroğlu yaptığı konuşmada, "Baharı beraber getireceğiz. Birlikte getireceğiz. Güzel Türkiye'yi göreceksiniz. Güzel Türkiye'de hep birlikte yaşayacağız. Kadını, erkeği, yaşlı, genci, hep birlikte huzur içinde yaşayacağız. Sözüm söz, gerçekten de mutlu bir yaşam vadediyorum" diye konuştu.

"BAHARI BERABER GETİRECEĞİZ"

Kılıçdaroğlu, "20 yıldır yapamadılar, 20 yıldır. Allah nasip eder, göreceksiniz, ilköğretim döneminde yapacağız. Bütün Türkiye duyacak. Bütün dünya duyacak. Bazen diyorlar ki, 5 çetelerden bu parayı nasıl alacaksın, adalet içinde alacağım adalet içinde, söke söke alacağım. Hiç endişe etmeyin. Söke söke her kuruşu alacağım 418 milyar Dolar'ı. Sanıyorlar bunu kimse alamaz. Bay Kemal onların tamamını alacak. Onların gece yatmadığını biliyorum. Kabuslar gördüklerini de biliyorum. Ama kul hakkı yemek en büyük günahsa, yiyenleri affetmeyeceğiz" dedi.

"GAFFAR OKKAN'IN KATİLLERİYLE İŞ TUTANLAR BİZİ SUÇLAYAMAZLAR"

Kılıçdaroğlu "Suriye'de 34 askeriniz şehit oldu. Beyefendi koşa koşa Putin'in kapısına gitti. Putin kapısında dakikalarca kapıda bekletti. Türkiye Cumhuriyeti için, bizim kabul edeceğimiz bir olay değildir. Bir ülkenin Cumhurbaşkanı, bir başka ülkenin başkanının kapısının önünde saatlerce beklemez. Bekletmeyeceğiz ve böyle bir tablo olmayacak. Kadın kardeşlerime seslenmek isterim. Acıyı yaşayan sizsiniz. Sorunu yaşayan sizsiniz. Sizin huzur içinde yaşayabileceğiniz güzel bir Türkiye'yi inşa etmek istiyorum. Ben `aile destekleri sigortasını´ Allah nasip ederse uygulamaya koyacağım. Hiçbir kadını bir erkeğe muhtaç ettirmeyeceğiz. Sağ elin verdiğini sol el görmeyecek. Hiç kimsenin yoksulluğunu afişe etmeyeceğiz. Herkesin sorunuyla ilgileneceğiz ve her sorunu çözmeye çalışacağız. Bizi şimdi suçluyorlar. Suçladıkları hangi gerekçeyle suçladıklarını da biliyorum. Gaffar Okkan'ın katilleriyle iş tutanlar bizi suçlayamazlar. Çatalca Meydanı'ndan söylüyorum. Bizim Cumhuriyet Halk Partisi'nin 2 kırmızı çizgisi var. Bir vatan, iki bayrak. Güzel bir gelecek inşa edeceğiz. Evlatlarımız, fidan gibi evlatlarımız geleceklerini yurt dışında arıyorlar. Almanya'ya mı gideyim?, Fransa'ya mı gideyim?, Kanada'ya mı gideyim? Diye bekliyorlar. O evlatlarımıza öyle bir güzel Türkiye inşa edeceğiz ki, gidenler de Türkiye'ye gelecek. Burada çalışacak, burada üretecekler. Burada kazanacaklar" dedi. (DHA)

 
Kuş gribinde korkutan mutasyon!
 
Ekonomik kriz gençlik projesini vurdu!
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
YSK açıkladı: İzmir'de kaç sandık olacak/kaç seçmen oy kullanacak?
14 Mayıs’ta yurt içi ve yurt dışında toplam 64 milyon 113 bin 941 seçmen ...
MHP'li ilçe başkanı hayatını kaybetti
Manisa'nın Salihli ilçesinde geçirdiği kalp krizi sonucu hastaneye kaldıran ...
AK Partili Sürekli: Sahnede poz verince saha çalışması yapılmış olmuyor!
Saha çalışmalarını Tire ve Bayındır'da sürdüren AK Partili Sürekli, "Öyle ...
 
'TOGG ne yerli ne millidir, sadece seçim malzemesidir'
AK Parti tarafından seçim öncesi büyük törenler ve medya kampanyası ile ...
Batur: Kazanacağız, kazanacağız, kazanacağız!
Konak’ın Cumhurbaşkanlığı ve genel seçim merkez seçim bürosu açılışı ve ...
AK Partili İnan: Karşımızda karanlıkta el ele tutuşanlar var!
AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Eyyüp Kadir İnan, 14 Mayıs seçimlerinin ...
 
''Kılıçdaroğlu ve CHP, Pensilvanya'nın güdümünde''
MHP lideri Devlet Bahçeli, "Kılıçdaroğlu, HDP'ye, PKK'ya neleri vadetmiştir? ...
Kılıçdaroğlu Kürtlere seslendi: Bu propagandaya kanmayın!
Millet İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, ...
İzmir'de 'Yıldırım' mesajlar: Bu kararı İzmir verecek!
AK Parti Genel Başkanvekili kentte katıldığı iftar buluşmasında, "Düşünün ...
 
RÖPORTAJLAR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA GERÇEK İZMİR
TWITTER'DA GERÇEK İZMİR
YAZARLAR
Sercan Avcı
CHP İzmir ve Büyükşehir’de görünen o ki…
ÇOK YORUMLANANLAR
Gerçek İzmir
KünyeKünye Ä°letiÅŸimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri