POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER GÜNCEL SPOR KÜLTÜR-SANAT DÜNYADAN EKONOMİ TÜMÜ
MSB acı haberi duyurdu: 1 şehit
MSB acı haberi duyurdu: 1 şehit
İran'da satanizm operasyonu: 261 gözaltı!
İran'da satanizm operasyonu: 261 gözaltı!
Öğretmen atama başvurularında tarih belli oldu
Öğretmen atama başvurularında tarih belli oldu
TikTok, YouTube'a rakip oluyor!
TikTok, YouTube'a rakip oluyor!
18 Mayıs 2018 Cuma - 11:55

AK Parti İl Başkanı Şengül'den İzmir Marşı'na destek, o müdüre tepki!

Atatürk Lisesi'ndeki mezuniyet töreninde yaşanan krizin ardından öğrencilerin İzmir Marşı söylemesine izin vermeyen müdüre CHP cephesinden tepki yağmıştı. AK Parti İl Başkanı Şengül de müdürü eleştirdi ve "Bırak söylesin gençler İzmir Marşı’nı. Bu olayı duyduğum gün, dedim oradaki bütün gençlerle bir araya gelip, hep birlikte İzmir Marşı’nı söyleyelim” ifadelerini kullandı.

AK Parti İl Başkanı Şengül den İzmir Marşı na destek, o müdüre tepki!

İzmir'in köklü eğitim kurumu Atatürk Lisesi'nde mezuniyet töreninde yaşanan İzmir Marşı krizinin yankıları sürüyor. 

Öğrencilerin İzmir Marşı söylemesine izin vermeyen okul müdürüne CHP cephesinden, mezunlar derneğinden ve kentteki sivil toplum kuruluşlarından tepki yağmış, İl Milli Eğitim Müdürlüğü de soruşturma başlatmıştı. 

Atatürk Lisesi Müdürü Selamettin Demirhan'a bir tepki de AK Parti İl Başkanı Aydın Şengül'den geldi. 

AK Parti İl Başkanı Şengül, “İzmir Marşı bizim milli marşımızdır. Sadece İzmir’e, CHP’ye ait bir marş değil” diye belirterek, "Bırak söylesin gençler İzmir Marşı’nı. Bu olayı duyduğum gün, dedim oradaki bütün gençlerle bir araya gelip, hep birlikte İzmir Marşı’nı söyleyelim” diye konuştu.

“İZMİR MARŞI, SADECE CHP’YE AİT BİR MARŞ DEĞİL, HEPİMİZİNDİR”
Şengül şunları söyledi: İzmir Marşı bizim milli marşımızdır. Sadece İzmir’e, CHP’ye ait bir marş değil, hepimizindir. Bırak söylesin gençler İzmir Marşı’nı. Bu olayı duyduğum gün, dedim oradaki bütün gençlerle bir araya gelip, hep birlikte İzmir Marşı’nı söyleyelim. Biz çiftçi bir aileden çıkmış, okuyup yetişmiş bir aileyiz. Eğer bu noktalara gelebilmişsek Cumhuriyetimiz sayesinde olmuştur. Bizim AK Parti olarak Atatürk ile ilgili en ufak bir sorunumuz olamaz. Cumhuriyete sahip çıkmama dönemi bitti. Siz Cumhuriyete nasıl sahip çıkarsanız, kendi milli silahlarınızı üretirsiniz, bulunduğunuz coğrafyada söz sahibi olursunuz, ekonomik bağımsızlığınızı kazanmış olursunuz.

NE OLMUŞTU? 
İzmir Atatürk Lisesi'nde, 13 Mayıs Pazar günü, 12'nci sınıf öğrencilerinin mezuniyet programında kep atma töreni sırasında geleneksel olarak Onuncu Yıl Marşı ve İzmir Marşı okunmak istendi.

Okul müdürü, iddiaya göre, 'siyasi gösteri' olarak kabul edip, marşın okunmasına izin vermedi. Öğrenciler ise tören sırasında okul müdürünün bu kararına uymadı ve marşı söylemeye başladı. Bunun üzerine öğrencilerin sesinin duyulmasını engellemek için hoparlörden yüksek sesle farklı şarkılar çalındı.

Bu sırada, öğrenciler ile velileri de cep telefonlarının kamerasıyla kayıt yaptı. Görüntülere göre, okul müdürü Selamettin Demirhan, "Ben bu okulda okul marşından başka bir marş söyletmem" dedi.

“KRİTERLERİMİZE UYGUN SEÇİM YAPAR, ADAY ÇIKARIRIZ”
AK Parti İl Başkanı'ndan aday belirleme ve seçim sürecine yönelik de önemli mesajlar geldi. Şengül, "AK Parti’ye yoğun bir aday adaylığı başvurusu oldu. Partimize bu kadar ilgi gösterilmesi bizi mutlu etti. Adaletli BİR değerlendirmenin yapılacağını biliyorlar. Bizde adam kayırma ve ya güçlü olan kazanır diye bir şey yok. Birçok kriterlerimiz var. Bu kriterlerimize uygun seçim yaparız. Biz birini milletvekili adayı gösterdiğimizde mutlaka bir alt yapısı vardır. Seçim yaparken teşkilatlarımızın da görüşünü alıyoruz, onlar çok önemli. Her adayla ilgili araştırma yapılıyor. Geçmişle ilgili araştırma yapılıyor.. Diğer partilerde kimin yukarıda dayısı varsa ona göre listeye girebilir. Bizde bu olmaz. “Tayyip Erdoğan’ı tanıyorum, Binali Yıldrım’la çok samimiyiz” gibi bir şey yok. Geçmiş dönemde Binali Yıldırım’ın danışmanı aday olduğunda öyle istenilen bir sıraya da giremedi. Bu yüzden bize gelen başvuruların yoğun olduğu söylenebilir" diye konuştu. 

“SEÇİMLE İLGİLİ ANKET YAPTIRMADIM”
AK Parti İl Başkanı, "Seçimle ilgili son dönemde İzmir’le ilgili bir anket yaptırmadım. Birkaç ay önce bir anket vardı. Gayet iyiydi. Bunları daha yukarılara taşımaya çalışıyoruz. Siz halka doğruyu gösterirseniz doğru şekilde yönlendirebilirsiniz. Samimi olduğunuzu gösterirseniz, her şekilde güvenini kazanabilirsiniz" ifadelerini kullandı. 

“HALKIMIZ KARAR VERİRKEN ÜLKEYİ KİM YÖNETECEK DİYE BAKIYOR”
Şengül şöyle konuştu: Referandumla genel seçimi birbirine karıştırmamak gerek.  Referandum süreci başladığında evet oranı %31’lerdeydi. Bizim kendi tabanımız dahi ikna olmamıştı. Oralardan biz %51 oranıyla evete geldik. Buradan bakarsak referandum sonucu son derece başarılıdır. Genel seçimler daha farklı. Halkımız karar verirken ülkeyi kim yönetecek diye bakıyor. “Ben şirketimi Cumhurbaşkanı Erdoğan’a mı teslim ederim, Kılıçdaroğlu’na mı teslim ederim” diye bakıyor. “Bu ülkeyi kim daha iyi yönetir, Akşener mi Erdoğan mı?” İnsanlar buna göre değerlendirip karar veriyor. 24 Haziran’a az süre kaldı. Milletimiz kararını verecek.

 
İzmir'de yargılanan ABD'li rahibin üst düzey FETÖ bağlantıları!
 
PFDK'dan Menemen'e ağır fatura
YORUMLAR
Toplam 1 yorum var, 1 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
Naci beyaz 18 Mayıs 2018 Cuma 15:52

Tabii ki Recep Tayyip Erdoğan kazanacak Durmak yok yola devam Menemen AK Parti teşkilatı teşkilatı

Yorumu oyla      0      0  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Saadet Partisi'nde Altan Tan sürprizi
Saadet Partisi Genel Başkanı ve cumhurbaşkanı adayı Temel Karamollaoğlu, ...
DİSK'li Kani Beko'ya Türk-İş desteği
CHP İzmir milletvekili aday adayı, DİSK eski Genel Başkanı Kani Beko seçim ...
İYİ Parti Aday Adayı Doğruyol'dan 'İzmir'e yatırım' çıkışı!
İzmir'in geçtiğimiz seçimde Başbakan çıkarmasına rağmen hak ettiği yatırımları ...
 
MHP'de 13 milletvekili liste dışı kaldı!
MHP'nin milletvekili seçimleri için açıkladığı aday listesinde, mevcut ...
Sözcü Kalın'dan 'çözüm süreci' açıklaması
Cumhurbaşkanı Sözcüsü İbrahim Kalın, gündemde yeni bir çözüm sürecinin olmadığını açıkladı.
Erdoğan: Sen bu asrın nene Hatunu'sun!
Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti Genel Merkezi'nde vekillerle iftar programında ...
 
CHP İzmir'de SKM hazır kıta: 2014 modeli uygulanacak
CHP İzmir’de Yüksel ve Varnalı koordinasyonunda SKM, 24 Haziran seçim ...
İYİ Parti'de listeler için son düzlük: İzmir'de kimler şanslı?
İYİ Parti’de aday listesinin nasıl şekilleneceği merak konusu. İzmir’de ...
Erdoğan'dan onay: 4 ile yeni vali atandı
Resmi Gazete'de yayımlanan karara göre, Kırklareli ve Sinop valileri merkezi ...
 
RÖPORTAJLAR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA GERÇEK İZMİR
TWITTER'DA GERÇEK İZMİR
YAZARLAR
Sercan Avcı
CHP İzmir ve Büyükşehir’de görünen o ki…
ÇOK YORUMLANANLAR
Gerçek İzmir
KünyeKünye Ä°letiÅŸimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri