POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER GÜNCEL SPOR KÜLTÜR-SANAT DÜNYADAN EKONOMİ TÜMÜ
Özgür Özel'den Arapça tabela açıklaması
Özgür Özel'den Arapça tabela açıklaması
İmamoğlu'ndan 'Avrupa Oyunları' çağrısı
İmamoğlu'ndan 'Avrupa Oyunları' çağrısı
Ankara Organize Şube Müdürü serbest bırakıldı
Ankara Organize Şube Müdürü serbest bırakıldı
Kobani davasında karar açıklandı
Kobani davasında karar açıklandı
17 Ekim 2022 Pazartesi - 09:03

AK Parti İl Başkanı Sürekli üniversitelilerle buluştu

AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli, İl Gençlik Kolları Başkanı Recep Tayyip Taslak ile birlikte İzmir Ekonomi Üniversitesi Siyaset Platformu Kulübü öğrencilerinin programına konuk oldu. AK Partili İl Başkanı, "Gençlerin apolitik olduğu yönünde oluşturulmak istenen algıya kesinlikle katılmıyorum. Gündemi ve siyasi partilerin çalışmalarını gayet iyi takip ediyorlar. Geçmişten kopuk değiller ve müthiş bir enerjileri var. Bu enerjiyi bizlere de yansıtıyorlar" dedi.

AK Parti İl Başkanı Sürekli üniversitelilerle buluştu

AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli, İl Gençlik Kolları Başkanı Recep Tayyip Taslak ile birlikte İzmir Ekonomi Üniversitesi Siyaset Platformu Kulübü öğrencilerinin programına konuk oldu. Öğrencilerin tüm sorularını içtenlikle yanıtlayan Başkan Sürekli, “Gençlerimizin müthiş bir enerjisi var, gerek gündemi gerekse partimizin çalışmalarını yakından takip etmelerinden büyük mutluluk duydum. Samimi soruları ve ilettikleri görüşleri her birinin ne kadar dolu olduğunu gösteriyor. Gençlerimiz geleceğimize olan umudumuzu perçinledi.” diye konuştu.

İzmir Ekonomi Üniversitesi öğrencilerinden oluşan Siyaset Platformu Kulübü, Balçova’daki programda AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli ile İl Gençlik Kolları Başkanı Recep Tayyip Taslak’ı konuk aldı. Hukuk Fakültesinin yanı sıra farklı fakülte ve bölümlerde eğitim gören öğrencilerin gündem ve parti çalışmalarına yönelik tüm sorularını içtenlikle yanıtlayan Başkan Sürekli, üniversiteli gençlerin ilgilerinden büyük memnuniyet duyduğunu ifade etti. Gençlerin siyasette daha çok yer almaları gerektiğini dile getiren Başkan Sürekli, “AK Parti olarak teşkilatımızın tüm birimlerinde gençlerimize önemli görevler veriyoruz. Ülkemizin yarınlarını oluşturacak gençlerimizin siyaset arenasında çok daha fazla yer almasını istiyoruz. Gençlerimizin akıl dolu sorularını içtenlikle yanıtladık ve düşüncelerimizi politikalarımızı ayrıntılarıyla anlattık. Gerek ülkemizin gündemi gerekse de partimizin çalışmalarını yakından takip etmelerinden mutluluk duyduk.” diye konuştu.

“Müthiş bir enerjileri var”

Saha çalışmalarında gençlerle mutlaka bir araya geldiklerini öte yandan gençlere yönelik birçok program düzenlediklerine dikkat çeken Başkan Sürekli, “Gençlerin apolitik olduğu yönünde oluşturulmak istenen algıya kesinlikle katılmıyorum. Gündemi ve siyasi partilerin çalışmalarını gayet iyi takip ediyorlar. Geçmişten kopuk değiller ve müthiş bir enerjileri var. Bu enerjiyi bizlere de yansıtıyorlar. Ben yarınlarımızı oluşturacak gençlerimize her zaman güvendim ve bu programda da onlara olan güvenim, umudum perçinlendi. Çok kıymetli görüşleri ve konukseverlikleri için gençlerimize teşekkür ediyoruz.” dedi.

Kulüp başkanından Başkan Sürekli’ye teşekkür

Siyaset Platformu Başkanı Oğuzhan Yıldırım, sorulara içtenlikle verdiği yanıtlar ve güler yüzünden dolayı Başkan Sürekli’ye teşekkür etti. Düzenledikleri programlarda siyasilerle bürokratları ağırladıklarını kaydeden Yıldırım, “Gündemi her ne kadar takip etsek de bizzat gündemin içinde bulunan siyasilerin ve bürokratların gözlerinin içine bakarak sorularımızı yöneltmek çok farklı bir deneyim. Bizler için de güzel ve anlamlı bir tecrübe oluyor. Her konu üzerine konuştuk, arkadaşlarımız tüm sorularını yöneltme imkanı buldu. Başkan Sürekli de hiç soruyu geçiştirmeden samimiyetle cevapladı. Akıllarda soru işareti kalmadı diye düşünüyorum.” diye konuştu.

 
O belediyeden 'ucuz ekmek' hizmeti
 
Bornova'da ihtiyaç sahipleri için kışa hazırlık!
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Bakan Akar'dan tahıl sevkiyatı raporu!
Tahıl koridoruna yönelik atılan imza sonrasında yaklaşık üç ayın geride ...
Erdoğan'dan yaralıların son durumu hakkında açıklama
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Amasra'daki maden ocağında meydana ...
Erdoğan BAE Devlet Başkanı Al Nahyan ile telefonda görüştü
Birleşik Arap Emirlikleri Devlet Başkanı Al Nahyan, Cumhurbaşkanı Erdoğan'la ...
 
CHP'den İzmir'de seçim güvenliği zirvesi!
CHP Parti Okulu, her yıl Türkiye’nin 81 ilinden eğitim koordinatörlerinin ...
İYİ Partili Çıray'dan çarpıcı 'şehir hastanesi' çıkışı!
İzmir Valisi Köşger'in ulaşım sorunu için teleferik formülünü dile getirmesinin ...
Maden faciası meclis gündeminde!
41 kişinin hayatını kaybettiği maden faciası, Meclis gündemine taşınıyor. ...
 
CHP’li belediyelere 'Bartın' talimatı
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun talimatı üzerine CHP Genel Başkan ...
CHP'li Gökçe Gökçen'den partisine eleştiri!
CHP Genel Başkan Yardımcısı Gökçe Gökçen, Bartın'daki maden faciasına ...
Bartın'da açıklama: Türkiye'de hayat bu kadar ucuz mu?
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Bartın maden faciasında hayatını ...
 
RÖPORTAJLAR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA GERÇEK İZMİR
TWITTER'DA GERÇEK İZMİR
YAZARLAR
Sercan Avcı
CHP İzmir ve Büyükşehir’de görünen o ki…
ÇOK YORUMLANANLAR
Gerçek İzmir
KünyeKünye Ä°letiÅŸimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri