POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER GÜNCEL SPOR KÜLTÜR-SANAT DÜNYADAN EKONOMİ TÜMÜ
MSB'den kamuda tasarruf açıklaması
MSB'den kamuda tasarruf açıklaması
Tır viyadükten uçtu: Kurtulan olmadı
Tır viyadükten uçtu: Kurtulan olmadı
17 yaşındaki kızı öldürmüştü… Pişkin savunma
17 yaşındaki kızı öldürmüştü… Pişkin savunma
7 soruda Ayhan Bora Kaplan soruşturması
7 soruda Ayhan Bora Kaplan soruşturması
6 Nisan 2018 Cuma - 09:47

AK Parti İzmir'de çifte kongre heyecanı, Şengül'den teşkilata mesaj yağmuru!

İzmir'de ilçe kongreleri maratonunda son düzlüğe giriliyor. AK Parti'de bugün de iki ilçede kongre heyecanı yaşanıyor. Nazmi Yılmaz'ın sandığa tek aday olarak gittiği Gaziemir Kongresi'nde konuşan İl Başkanı Şengül'den teşkilata çok önemli mesajlar geldi.

AK Parti İzmir de çifte kongre heyecanı, Şengül den teşkilata mesaj yağmuru!

GERÇEKİZMİR – AK Parti İzmir’de Aydın Şengül’ün il başkanlığı görevine gelmesinin ardından start alan kongre takvimi işlemeye devam ediyor. 

AK Parti’de bugün iki ilçede kongre heyecanı yaşanacak. Genel Merkez’in Hamit Nişancı’yla yola devam kararı aldığı Seferihisar ve Hüseyin Uzun’un yerine Nazmi Yılmaz’ı başkan olarak belirlediği Gaziemir’de sandık kurulacak. 



Atatürk Kültür Merkezi'nde yapılan Gaziemir İlçe Kongresi saat 14.30 sıralarında başladı. Kongre İl Başkanı Şengül'ün yanı sıra İzmir Milletvekilleri Kerem Ali Sürekli, Nükhet Hotar ve Necip Kalkan, il ve ilçe yöneticileri ile çok sayıda partili katıldı. 

Divan başkanlığını AK Parti İzmir Milletvekili Kalkan'ın yaptığı kongrede sandığa Nazmi Yılmaz tek aday olarak gitti. 

O TARİHTE KİMSEYE RANDEVU VERMEYİN! 
Kongrede konuşan İl Başkanı Şengül teşkilata çok önemli mesajlar verdi. Şengül söze il kongresine yönelik açıklamalarla başlarken teşkilata, “28 Nisan’da kimseye randevu vermeyin. İnşallah Sayın Cumhurbaşkanımızın da katılımıyla il kongremizi yapacağız. Tüm dava arkadaşlarımıza ulaşıp en üst düzeyde katılım sağlayalım” dedi. 

3 Mart’ta Bergama’da başlayan ilçe kongreleri maratonunda izlenimlerini de aktaran AK Parti İl Başkanı, “Her gittiğim ilçede gördüğüm güzel bir şey var. Hala 2002’deki motivasyonuyla koşturan, çalışan dava arkadaşlarımız var. Belki hayal kırıklıkları yaşadılar, belki dışlandılar ama Liderimize bağlılıktan asla vazgeçmediler. Partiden kovsalar bacadan girdiler, görev almasalar da canla başla çalıştılar” diye konuştu. 

Teşkilatta iki sıkıntı yaşandığını dile getiren Şengül bunları bazı partililerin makam ve mevki beklentisiyle çalışması, makam ve mevkideki bazı partililerin de dava arkadaşlarına vefasızlık yapması olarak sıraladı. 
Şengül teşkilatın kongreler tamamlandıktan sonraki yol haritasına ilişkin de konuşurken, önemli uyarılarda bulundu. 

KONGRELER BİTER BİTMEZ... 
AK Parti İl Başkanı yeni ilçe başkanlarına seslenerek, “Kongreler bittiğinde ilçede kuruluştan bugüne kim görev almışsa tek tek ayağına gidecek, hepsinin gönlünü alacak. Önce bize bu davada yol arkadaşlığı yapanların gönlünü alacağız ki sonra bize oy vereceklerinkini alalım" ifadelerini kullandı. 

Şengül, “Bütün yükü Sayın Cumhurbaşkanımıza, Sayın Başbakanımıza bırakıp sosyal medyadan sahte mesajlarla birbirimizi kandırmayacağız. Kongreler bitince hemen mahallelerde yeniden örgütleneceğiz. Mahallelerimizde her hafta toplantılarımız olacak. Mahalle Kurulu toplantılarından sonra sandık yönetimlerini oluşturacağız. Her sandıkta 11-12 kişilik yönetim kurulu oluşturup seçime kadar bu kurullarla 4-5 defa toplantı yapacağız. Herkese ulaşacağız. İl Binasında çağrı merkezi oluşturup çalışmaları kontrol edeceğiz. Sayın Cumhurbaşkanımızın söylediği gibi ‘Ne aldatan ne de aldatılan’ olacağız” dedi. 

Şengül, “Sizlerle bir ve beraber olursak birbirimizin iyi yönlerini ortaya çıkarırsak Gaziemir’de de Büyükşehir’de de AK Parti bayrağını dikeriz” diye konuştu. 



İKİNCİ DURAK SEFERİHİSAR 
AK Parti'de günün ikinci kongresinin adresi Seferihisar... İlk etapta 10 Mart’ta yapılması planlanan ancak bugüne ertelenen Seferihisar İlçe Kongresi Belediye Düğün Salonu'nda gerçekleştiriliyor.

Kongreye İl Başkanı Şengül ile birlikte İzmir Milletvekilleri Nükhet Hotar, Necip Kalkan, Büyükşehir Meclisi AK Parti Grup Başkanvekili Bilal Doğan, il ve ilçe yöneticileri ve çok sayıda partili katıldı. 

Kongrede mevcut Başkan Hamit Nişancı tek aday olarak sandığa gitti. 

AK Parti'de 7-8 Nisan tarihlerinde yapılacak Dikili, Foça, Güzelbahçe, Konak ve Urla Kongrelerinin ardından takvim tamamlanacak. 

Şengül’ün tek aday olarak gireceği ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Başbakan Binali Yıldırım’ın da katılması beklenen İl Kongresi ise 28 Nisan’da yapılacak. 

 
Bornova'da çevreci yarışma başladı!
 
Sındır: Suyu siyasete ve ticarete alet edecekler
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
CHP'de İzmir'in vekilleri 'Lider'e ne aktardı?
CHP Lideri Kılıçdaroğlu, gruplar halinde vekillerle görüştü. İki günlük ...
Konak'ta Meclis'te fotoğraf tartışması: Atatürk'e dil uzatanın dilini keseriz
Konak Belediye Meclisi toplantısının ikinci birleşiminde, belediyenin ...
CHP'li Özel: Bu yapılan açıktan bir sivil darbedir
CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, AK Parti Grubu'nun, "çalışma esaslarına" ...
 
CHP'li Balbay'dan YSK Başkanı'na istifa çağrısı
CHP İzmir Milletvekili Balbay YSK Başkanı Sadi Güven'i istifaya davet etti.
İzmir'den 3 isim yeniden Akşener'in A Takımı'nda!
İYİ Parti Olağanüstü Kurultayı'nda yeniden Genel Başkan seçilen Akşener, A ...
Erdoğan'dan Kılıçdaroğlu'na 500 binlik dava
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kılıçdaroğlu hakkında 500 bin liralık manevi tazminat davası açtı.
 
CHP Konak'ta güç birliği!
Konak Belediye Başkanı Sema Pekdaş, başkanlık koltuğunda dördüncü hizmet ...
Sözcü Kalın'dan 'Şimşek istifa etti' iddiasına yanıt
Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü Kalın, 'Ekonomi koordinasyonunda birtakım görüş ...
İzmir'de 3.meclis üyesi: Eski başkan İYİ Parti'ye geçti!
MHP’den 2014 yerel seçimlerinde Dikili Belediye Meclis Üyesi seçilen, ...
 
RÖPORTAJLAR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA GERÇEK İZMİR
TWITTER'DA GERÇEK İZMİR
YAZARLAR
Sercan Avcı
CHP İzmir ve Büyükşehir’de görünen o ki…
ÇOK YORUMLANANLAR
Gerçek İzmir
KünyeKünye Ä°letiÅŸimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri