POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER GÜNCEL SPOR KÜLTÜR-SANAT DÜNYADAN EKONOMİ TÜMÜ
Otoyol ve köprü ücretlerine zam
Otoyol ve köprü ücretlerine zam
AK Parti'den 2 ayrı kamp kararı
AK Parti'den 2 ayrı kamp kararı
Fenerbahçe seçim tarihini duyurdu
Fenerbahçe seçim tarihini duyurdu
Candan kardeşler hakkında iddianame hazırlandı
Candan kardeşler hakkında iddianame hazırlandı
8 Mart 2020 Pazar - 08:26

AK Parti İzmir'de kongre mesaisi 3 ilçeyle başladı: Sürekli ne mesaj verdi?

AK Parti İzmir’de kongre maratonu 3 ilçeden yola çıktı. Aliağa, Bergama ve Kınık’ta sandık kuruldu mevcut başkanlar yeniden seçildi. Sürekli, kongrelerde yaptığı konuşmada ilçe teşkilatlarındaki heyecana yönelik memnuniyetini dile getirdi, "Bu kongrelerde ortaya koyduğumuz tablo da gösteriyor ki; bu kararlılık, inanç ve  heyecan bizlerde oldukça, artarak devam ettikçe; ne bu milletin ne de Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin sırtını kimse yere getiremeyecek" dedi.

AK Parti İzmir de kongre mesaisi 3 ilçeyle başladı: Sürekli ne mesaj verdi?

GERÇEKİZMİR - AK Parti İzmir’de ilçe kongre maratonu start aldı.

Pazar mesaisinde Aliağa, Bergama ve Kınık’ta sandık kuruldu.. Üç ilçede de mevcut ilçe başkanıyla ‘yola devam’ kararı alınmıştı. 

Aliağa’da İlçe Başkanı Hamdi Erdem, Bergama’da İlçe Başkanı Sebahattin Güzel ve Kınık’ta İlçe Başkanı Sami Mollaahmet kongreye tek aday olarak girdi.

Kınık ilçe kongresi saat 12.00’da Osmaniye Mahallesi Delez Yaşam Vadisi’nde (Belediye Sosyal Tesisi), Bergama ilçe kongresi saat 14.00’da Küçükkaya Restoran’da, Aliağa ilçe kongresi saat 16.00’da Tüpraş Halk Eğitim Merkezi’nde gerçekleşti 

Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli ile AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Hamza Dağ da kongrelere katıldı. 

SÜREKLİ HEYECANA DİKKAT ÇEKTİ

AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli, kongrelerde yaptığı konuşmada ilçe teşkilatlarındaki heyecana yönelik memnuniyetini dile getiren "Tarihimizin en büyük mücadelelerinden birini verirken;  birliğimizi, dirliğimizi tazeliyor, birbirimize daha da çok kenetlendiğimiz genel kurullarımızı gerçekleştiriyoruz. Bizim ayinemiz her zaman iş oldu.  Bugün teröre de kafa tutuyoruz, millete de hizmet ediyoruz, kendimizi de yeniliyoruz.Çünkü AK Parti; hiçbir zaman sadece laf üretenlerin çatısı olmadı.Bizim ayinemiz her zaman iş oldu. Hedefimiz ise; bağımsız ve güçlü bir Türkiye... Bugün bu kongrelerde ortaya koyduğumuz tablo da gösteriyor ki; bu kararlılık, inanç ve  heyecan bizlerde oldukça, artarak devam ettikçe; ne bu milletin ne de Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin sırtını kimse yere getiremeyecek. " dedi

BU MİRASA SAHİP ÇIKMAK BOYNUMUZUN BORCU

"Biz, bin yılın hazinesine sahibiz, bağımsızlık mücadelelerinin tarihini yazmış bir milletiz" diyen İl Başkanı Kerem Ali Sürekli, sözlerini şöyle sürdürdü;" Atalarımız; bu toprakları vatan yaparken canlarını verdi.

Bu mirasa sahip çıkmak boynumuzun borcudur...

Bugün de yaptığımız bu'dur!  İdlib'te katil rejime karşı verdiğimiz mücadele; bu topraklara terörist yetiştiren bataklığı kurutma mücadelisidir.Şehadete yürüyen 34 kahraman askerimizi daha toprağa vermeden kanlarını yerde bırakmadık.Cumhurbaşkanımız ve Başkomutanımız; örnek bir liderlikle süreci yönetiyor.İnşallah bu ateşkesle köklü çözüm de gelecek. Birileri, Cumhurbaşkanımıza ettikleri hakaratle gerçek yüzlerini gösterdiler! Böylesi zor bir dönemden geçerken birlik olmak yerine; teröre karşı omuz omuza olmak yerine milleti galeyana getiren, bu direnişe yersiz bir savaş diyen, kurucusu olmakla övündükleri Cumhuriyet'i bu kadar kolay gözden çıkaranlara da bir çift sözümüz var!  Bu toprakları vatan yapan, Cumhuriyet'i kuran atalarımızın, şehitlerimizin ve gazilerimizin kemiklerini sızlatıyorsunuz! Bu mirasın tek sahibiyiz diyor, ama sahip çıkmıyorsunuz.

Vatanın bölünmez bütünlüğüne kastedenlerle mücadeleye taş koymak için değil; İzmir için, taş üstüne taş koymak için orda oturuyorsunuz...! Düşmanlık etmek, düşmana çanak tutmak için değil;  İzmir'e hizmet etmek için o görevlere seçildiniz.Biz; Allah'ın izni, milletimizin desteği ile yolumuza bakarız, bakıyoruz da.''

 

AK Parti'de ilçe kongreleri süreci 22 Nisan’da tamamlanacak. 

 
Trump'ın katıldığı toplantıda 'Corona virüs' tespit edildi
 
Dar gelirli ailelerin 'İyilik perisi' oldu
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
AK Parti İzmir'den bir ilk: Girişimcilik çalıştayı!
AK Parti İzmir İl Kadın Kolları Başkanlığı, bir ilke imza atatarak, ‘Tarımda ...
Erdoğan, Bahçeli ile telefonda görüştü
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile ...
Buca'da o meclis üyesi AK Parti'den istifa ettiğini duyurdu
AK Partili Buca Meclis Üyesi Ünal Ömür partisinden istifa etti. Mart ayı ...
 
Bahçeli'den İdlib ateşkesine ilişkin açıklama
MHP lideri Bahçeli, ''Bölgesel istikrarı doğrudan ilgilendiren Moskova ...
AK Parti İzmir'de kongre maratonu zamanı: 5 ilçenin adayları netleşti
Sürece ilişkin değerlendirmelerde bulunan AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem ...
YSK itirazı haklı buldu: O isim yeniden kurultay delegesi!
CHP İzmir İl Kongresi’nde kadın kotasından kurultay delegesi olmayı başaran ...
 
Erdoğan'dan ateşkes sonrası ilk mesajlar!
Cumhurbaşkanı Erdoğan, İdlib'deki ateşkesle ilgili, 'Rejimin olası ihlal ...
Yunanistan'a geçen sığınmacı sayısını açıklandı
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, 'saat 12.10 itibarıyla Türkiye topraklarından ...
CHP'de o koltuğa bir aday da yönetim içinden!
İl Başkanı Nurşen Balcı’nın aday olmama kararı verdiği CHP İzmir İl Kadın ...
 
RÖPORTAJLAR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA GERÇEK İZMİR
TWITTER'DA GERÇEK İZMİR
YAZARLAR
Sercan Avcı
CHP İzmir ve Büyükşehir’de görünen o ki…
ÇOK YORUMLANANLAR
Gerçek İzmir
KünyeKünye Ä°letiÅŸimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri