POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER GÜNCEL SPOR KÜLTÜR-SANAT DÜNYADAN EKONOMİ TÜMÜ
Ayhan Bora Kaplan soruşturmasında 7 tutuklama
Ayhan Bora Kaplan soruşturmasında 7 tutuklama
İran Cumhurbaşkanı Reisi'yi taşıyan helikopter kaza yaptı
İran Cumhurbaşkanı Reisi'yi taşıyan helikopter kaza yaptı
Yolcu otobüsü dereye uçtu: Yaralılar var!
Yolcu otobüsü dereye uçtu: Yaralılar var!
Özgür Özel: Gençlerin gitmesi beka sorunu
Özgür Özel: Gençlerin gitmesi beka sorunu
22 Mayıs 2021 Cumartesi - 08:58

AK Parti İzmir'den 30 ilçede eş zamanlı saha mesaisi!

AK Parti İzmir İl Başkanlığı ana kademe, aynı anda 30 ilçede ziyaretlerde bulundu. İl Başkanı Kerem Ali Sürekli, gün boyu Menemen’de ziyaretlerde bulunurken, tüm teşkilat yöneticileri de diğer ilçelerde alandaydı.

AK Parti İzmir den 30 ilçede eş zamanlı saha mesaisi!

Pandemi tedbirlerini alarak, eş zamanlı çalışmalarına hız kazandırdıklarını söyleyen Başkan Sürekli; “AK Parti İzmir’in tüm yöneticileri aynı anda 30 ilçemizde ziyaret gerçekleştiriyor. Eski ve yeni üyelerimizle bir araya geliyoruz. Hemşehrilerimizle, esnafımızla gönül birliği sağlıyor, görüş alışverişinde bulunuyoruz. Şehrimizin tüm dinamikleri ile buluşuyoruz. 2023 ve 2024 hedeflerimiz belli. Bu hedeflere giden yol gönüllerden geçiyor, vefadan, paylaşmaktan geçiyor.” diye konuştu.

Menemen AK hizmet farkını görüyor..
30 ilçede sadece üyelerinin değil, tüm vatandaşların kapısını çaldıklarını, sürpriz ziyaretler yaptıklarını söyleyen Başkan Sürekli, Menemen’de gördüğü ilgiden duyduğu memnuniyeti dile getirdi. AK Belediyecilikle buluşan Menemen’in, aradaki farkı kısa sürede görmeye başladığını vurgulayan Sürekli, sözlerini şöyle sürdürdü; “Menemenli hemşehrilerimiz kısa süre önce, güvendiği dağlara nasıl kar yağdığını gördü. Neyse ki; kendisine dokunan, tek gayesi hizmet olan AK Belediyecilikle buluştu. Nihayet, adil ve şeffaf bir yerel idareye sahip oldu. Belediye Başkanımız ve ekibi, çalışanların ve Menemenlilerin hakkı olan adımları bir bir atıyor. Gayet başarılılar. Ziyaretlerimde de gördüm ki; halkımız da bunu fark ediyor, takdir ediyor. Diğer ilçelerimizin de bu farkı yaşaması için var gücümüzle çalışıyoruz. İnşallah güvenlerine mazhar olacağız, İzmir’in her bir noktasını AK Belediyecilikle buluşturacağız.”

Acıda, dertte ve sevinçte birlikteyiz…
Menemen’de eski ve yeni üyelerine vefa ziyaretlerinde bulunmanın yanı sıra şehit ailelerini de ziyaret eden AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli; “Hayatın her alanında, her duyguda, her sorunda vatandaşlarımızla birlikteyiz. Onlarla dolaysız, köprüsüz bir bağ kuruyoruz. Hayatın içinde ne varsa bölüşüyoruz. Acıda, dertte ve sevinçte birlikteyiz. Sorunlarını dinliyoruz. 'Kökünü beğenmeyen dal ve dalını beğenmeyen meyve olgunlaşmadan çürür' derler. 19 yıldır köklerimizden aldığımız güçle dallarımıza, yapraklarımıza sarılarak yol alıyoruz ve giderek çoğalıyoruz. Çünkü biz; kendimizi milletimizden, hemşehrilerimizden, hizmet yolumuza katkı koyan her bir partilimizden üstün ya da ayrı görmüyoruz. Hepimiz aynı kökün üzerinde yükselen dallarız, yapraklarız. Birimizin derdi, hepimizin derdi.” diye konuştu.

Siyaseti hiç masa başında yapmadık…
Büyük ve güçlü Türkiye’nin inşası için, millete verdikleri sözleri tutmak için yıllardır durmadan çalıştıklarını belirten Sürekli, ayrıca şunları söyledi; “Hem ülkemiz hem İzmir için kalkınma ve büyüme hedeflerimiz var. Çok yol katettik. Ancak, daha çok yapacağımız iş var. Bu hizmet kervanını ne kadar büyütürsek o kadar hızlı yol alacağımızı biliyoruz. Biz siyaseti, hiç masa başında yapmadık. Milletimizle yaptık. Birbirimizi dinleyerek, dikkate alarak yaptık. Her zaman sokaktaydık, evlerdeydik. Sorunları yerinde tespit ederek yerinde çözümler ürettik. Teşkilatımızın ve üyelerimizin hizmet heyecanı, halkımızı da heyecanlandırıyor ve çok mutlu oluyoruz. Eş zamanlı yürüttüğümüz bu çalışmalarımız aralıksız devam edecek.”

 
Resmi Gazete'de yayımlandı: Dikili'de o bölge için flaş karar!
 
12-15 yaş arası çocuklar favipiravir kullanılabilecek
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Erdoğan: 4.paketi yakında Meclis'e sunacağız
Yapımına 2013 yılında başlan Kuzey Marmara Otoyolu tamamlandı. Açılış ...
CHP'li Polat'tan düğün sektörü için kanun teklifi
CHP YDK Üyesi ve İzmir Milletvekili Mahir Polat, koronavirüs salgını sebebiyle ...
"Gazze'de yaşananların tek sorumlusu İsrail'dir"
Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu New Yortk'ta, BM'nin Gazze toplantısında açıklamalarda bulundu.
 
Erdoğan'dan seyircisiz maçlar için açıklama
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Seyircisiz oynanmak zorunda kalınan ...
Cumhurbaşkanı Erdoğan 'şampiyon'u ağırladı
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde Beşiktaş ...
İYİ Parti'de Gençlik Kolu'nun yeni başkanı belli oldu
İYİ Parti İzmir’de geçtiğimiz aylarda görevden alma nedeniyle boşalan ...
 
İzmir'de 'Cumhur İttifakı' zirvesi!
AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli, MHP İzmir İl Başkanı Veysel ...
Akşener'in İkizdere ziyaretinde gerginlik
İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Rize'nin İkizdere ilçesinde esnaf ...
CHP'li Arslan'dan akaryakıt zammı tepkisi
CHP Parti Meclisi Üyesi ve İzmir Milletvekili Ednan Arslan akaryakıt zammı ...
 
RÖPORTAJLAR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA GERÇEK İZMİR
TWITTER'DA GERÇEK İZMİR
YAZARLAR
Sercan Avcı
CHP İzmir ve Büyükşehir’de görünen o ki…
ÇOK YORUMLANANLAR
Gerçek İzmir
KünyeKünye Ä°letiÅŸimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri