POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER GÜNCEL SPOR KÜLTÜR-SANAT DÜNYADAN EKONOMİ TÜMÜ
‘Daha fazla bekleyemem’ diyerek duyurdu!
‘Daha fazla bekleyemem’ diyerek duyurdu!
Erdoğan açıkladı: İran için 1 günlük yas!
Erdoğan açıkladı: İran için 1 günlük yas!
19 Mayıs krizi: Samet Akaydin kadro dışı!
19 Mayıs krizi: Samet Akaydin kadro dışı!
'Ali Koç, yaptıklarının hesabını tek tek soracağım!'
"Ali Koç, yaptıklarının hesabını tek tek soracağım!"
17 Nisan 2019 Çarşamba - 20:35

AK Parti'de yeni başkan Sürekli teşkilatla buluştu... Mesaj yağmuru!

AK Parti İzmir İl Başkanı olarak atanan Sürekli teşkilatla buluştu. Yeniden yapılanma mesajı veren Sürekli, “ En kısa sürede yönetimimizi oluşturacağız. Teşkilatımızın içinden gelen, bugüne kadar alın teri dökerek partimize büyük katkı sağlamış isimlerle yola çıkarak, önümüzdeki seçim için güçlü bir yapılanmayı şimdiden sağlamış olacağız" dedi. Sürekli, kavga ve çatışma ortamından beslenen, gerilim üzerinden siyasi rant sağlama peşinde olan bir anlayışlarının olmayacağını söyledi.

AK Parti de yeni başkan Sürekli teşkilatla buluştu... Mesaj yağmuru!

Gizem TABAN/GERÇEKİZMİR- 31 Mart yerel seçimlerinin ardından sürpriz bir şekilde istifa eden AK Parti İzmir’de Eski İl Başkanı Aydın Şengül’ün yerine gelecek isim merak konusu olmuştu.

Şengül’ün istifası sonrasında il başkanlığında yapılan temayülden çıkan isimlerden biri olan İzmir Eski Milletvekili Kerem Ali Sürekli, Ankara’da Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan ile görüştükten sonra AK Parti İzmir’in yeni il başkanı oldu.

Sürekli, il başkanı olarak atanmasının ardından il binasına gelerek teşkilatla buluştu. Partililerin coşkuyla karşıladığı Sürekli önemli mesajlar verdi.

CUMHURBAŞKANI’NIN SÖZLERİNİ AKTARDI

 “Yol arkadaşlarımız, ailemiz hepinizi saygıyla selamlıyorum hoşgeldiniz” diyerek sözlerine başlayan  AK Parti İzmir’in yeni İl Başkanı Sürekli şunları söyledi:,  “Dün akşam itibariyle Sayın Cumhurbaşkanımız, şahsıma il başkanlığı görevini tebliğ etti ve dedi ki; Şimdiden 2023-2024 seçimlerine çalışacaksınız. Açılmadık kapı, sıkılmadık el bırakmayacaksınız, durmak yok yola devam…”

ESKİ BAŞKANLARA TEŞEKKÜR ETTİ

Kendinden önceki İl Başkanı Aydın Şengül de dahil olmak üzere geçmiş dönemde il başkanlığı yapmış tüm isimlere teşekkür eden Sürekli, “Biz bir alileyiz AK Parti ailesiyiz. Allah’ın izniyle 2023’e yürürken Cumhurbaşkanımızın buyurduğu gibi durmadan çalışacağız, seçim yarınmış gibi çalışacağız. Olayın sırrı bu!” dedi.

YAPTIM DA GELDİM!

Partisinin İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Zeybekci’nin aday gösterildiğinde söylediği sözleri hatırlatan Sürekli, “Zeybekci Başkanımızın büyükşehir adaylığı sırasında söylediği e çok hoşuma giden bir sözü ardı: “Ben yapacaklarımı Denizli’de yaptım da geldim” diyordu. Kurucu teşkilat başkanlığı yaptım, ilçe başkanlığı yaptım, Milletekilliği yaptım, büyükşehirde de görev yaptım. Yaptım da geldim! Sıkıntıları biliyorum. En önemli mesele bizim sloganımız olan; Gönüllere girmek. İlk önce halkımızın gönlüne girmek zorundayız ve o gönüllerde kalıcı olmak zorundayız. Ama bundan da önce teşkilatımızın gönlüne girmek ve gönüllerinde kalıcı olmak zorundayız. Tüm siyaset yaşamım boyunca şiarım buydu. Ne kadar başardım bilemem ama 24 Haziran’da vekillik görevimiz bittikten sonra sizlerin ilginiz sevginiz vefanız bana bunun gerçekleştiğini gösterdi. Allah razı olsun” ifadelerini kullandı.

YENİDEN YAPILANMA MESAJI

Teşkilata birlik ve beraberlik çağrısı yapan Sürekli yeniden yapılanma mesajı da vererek, “Seçimden seçime değil her gün çalışacağız. Bu sadece ilde değil, ilçelerde de olacak. Gönül dostlarımızı bulacağız, ziyaret edeceğiz, iyi günde kötü günde yanlarında olacağız. Teşkilat ailesi budur! Bu güzide teşkilata, AK Parti İzmir teşkilatına layık olmak için çalışacağız. Siz de destek vereceksiniz ve başaracağız. Birbirimize kenetlenmek, safları sıklaştırmak zorundayız. Yılmadan bıkmadan çalışacağız. Teşkilatımızda yeniden yapılandırma çalışmalarına hızlıca başlayacağız. Bu çalışmalar sürerken alana ineceğiz, ilçelerimize gideceğiz. Ben bu binaya kapanamam, duramam. 30 ilçemizi ziyaret etmek isterim” diye konuştu.  

ŞİMDİ KURACAĞIMIZ KADRO…

AK Parti olarak, kuruldukları günden bu yana birçok badire atlattıklarını belirten Sürekli şöyle konuştu: “Ne kapatma davası ne hain darbe girişimi ne de kapalı kapılar ardında yapılan kirli planlar, bizi yolumuzdan döndürmedi. Partimizi el birliğiyle ayakta tuttuk ve bugünlere getirdik. Elbette bunda, İzmir’de görev yapmış tüm yöneticilerimizin ve cefakar teşkilat mensuplarımızın da payı var. Bu vesileyle geçtiğimiz dönemlerde yöneticilik görevini üstlenen tüm arkadaşlarıma teşekkürü bir kez daha borç biliyorum. Bugün, yepyeni bir göreve hep birlikte ‘Merhaba’ diyoruz.  Bundan sonra hızlı bir yapılanmaya giderek, en kısa sürede yönetimimizi oluşturacağız. Teşkilatımızın içinden gelen, bugüne kadar alın teri dökerek partimize büyük katkı sağlamış isimlerle yola çıkarak, Önümüzdeki seçim için güçlü bir yapılanmayı şimdiden sağlamış olacağız.Yönetimi belirlerken, “Ben yaptım oldu” mantığıyla değil, karşılıklı irtişa ile hareket edeceğiz. Genel Merkez’imizin yapacağı çalışma dışında, çok değerli milletvekillerimiz ve sizlerin görüşleri doğrultusunda adım atacağız. Şimdi kuracağımız kadro, bizi dört yıl sonraki seçimlerde başarıya ulaştıracak kadro olacaktır. Buna yürekten inanıyorum. İçinizden gelen bir kardeşiniz olarak beni hepiniz yakından tanıyorsunuz. Bugüne kadar sizleri ailemin bir parçası olarak gördüm.Şimdiye dek beni nasıl bir ağabey, sırdaş ve dost olarak gördüyseniz, bundan sonra da değişen bir şey olmayacak.Hepinize bir telefon uzaklığında olmaya devam edeceğim.”

KAVGA VE GERİLİMDEN BESLENEN BİR ANLAYIŞMIZ OLMADI, OLMAYACAK

İzmir vurgusu yapan Sürekli, ”İzmir bizim evimiz, umudumuz, yarınımız.  Çocuklarımızın, torunlarımızın, hepimizin geleceği bu şehirde...  Farklı bölgelerde bulunsak da hepimizin hayali daha iyi, sorunlarından arınmış bir İzmir’de yaşamak. Bu amaçla son yerel seçimde çok çalıştık, teşkilat olarak elimizden geleni yaptık, Gece gündüz demeden mahalle mahalle, sokak sokak gezerek fedakarca mücadele ettik. Ancak tüm bunlara rağmen istediğimiz başarıya ulaşamadık. Elbette ben dahil, hepimizin eksik yaptığı şeyler olabilir. Bunların sorgusunu kendi içimizde yapacağız ancak unutulmamalı ki artık seçim bitti. İzmir, tercihini yaptı ve gerekeni söyledi. Bundan sonra bize düşen de İzmir’e yönelik verilen sözlerin takipçisi olmak, şehrimizin menfaatine olan her durumda elimizi taşın altına koymaktır. Kavga ve çatışma ortamından beslenen, gerilim üzerinden siyasi rant sağlama peşinde olan bir anlayışımız hiçbir zaman olmadı ve olmayacak. Sarf ettiğimiz her söz, attığımız her adım kişilerin değil, İzmir’in çıkarları doğrultusunda olacak.  Emin olun başarıya ulaşarak, bir sonraki seçimde İzmir’in tarihine geçeceğiz” açıklamasında bulundu.

ÇANKIRI: BU BAYRAK DEĞİŞİMİDİR

Programın açılış konuşmasını yapan Milletvekili Çankırı ise, “İzmir gerçekten bir başarı sergiledi. 31 Mart’ta birlik ve beraberliği sağlayan Aydın başkanımıza, yönetimimize teşekkür ediyorum.  Bu bayrak değişimidir. Şimdi teşkilatın içinden gelen, karıncayı bile incitmemiş Kerem Ali Vekilimizle bundan sonra hizmet etmeye devam edeceğiz” dedi.

 
Büyükşehir'de 2'inci meclis oturumu: Neler yaşandı?
 
Ekrem İmamoğlu görevi devraldı
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Soyer'den İmamoğlu mesajı: Kuracağımız vizyon ortaklığıyla...
İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Soyer, 31 Mart yerel seçiminden 17 gün ...
Ekrem İmamoğlu mazbatasını aldı
AK Parti'nin İstanbul İl Seçim Kurulu'na yaptığı "mazbata" başvurusu reddedildi. ...
Ve İstanbul'da seçim sonuçları açıklandı
31 Mart 2019 Mahalli İdareler Genel Seçimleri'nde CHP İstanbul Büyükşehir ...
 
İzmir'de siyasi fair-play: Yücel'den Sürekli'ye tebrik ve birlikte çalışma mesajı!
CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel, AK Parti İzmir İl Başkanlığı görevine ...
Seçim Kurulu'ndan İmamoğlu'na mazbata daveti
CHP İstanbul İl Başkanlığı, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı ...
CHP İl Başkanı Yücel ilçe turuna çıkıyor: İşte 2 günlük programı!
CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel, ilçe turuna çıkıyor. Yücel, her gün ...
 
MHP İstanbul'da seçimin iptalini istedi
MHP, İl Seçim Kurulu'na başvurarak hem İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı, ...
CHP'de Disiplin Kurulu üyesinden İl Başkanı Yücel'e şok 'dosya' çıkışı!
CHP İzmir’de İl Disiplin Kurulu Üyesi Erdoğan Atılmış’tan flaş bir çıkış ...
AK Parti'den Maltepe için YSK'ya iptal başvurusu
AK Parti, Maltepe'de ilçe birleştirme tutanaklarının usulüne uygun düzenlenmediği ...
 
RÖPORTAJLAR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA GERÇEK İZMİR
TWITTER'DA GERÇEK İZMİR
YAZARLAR
Sercan Avcı
CHP İzmir ve Büyükşehir’de görünen o ki…
ÇOK YORUMLANANLAR
Gerçek İzmir
KünyeKünye Ä°letiÅŸimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri