POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER GÜNCEL SPOR KÜLTÜR-SANAT DÜNYADAN EKONOMİ TÜMÜ
CHP'nin Belediyeler Birliği Başkan Adayı belli oldu!
CHP'nin Belediyeler Birliği Başkan Adayı belli oldu!
Özgür Özel'den 'Selahattin Demirtaş' kararı
Özgür Özel'den 'Selahattin Demirtaş' kararı
Seçim değerlendirmesi: Beklentinin farkındayız!
Seçim değerlendirmesi: Beklentinin farkındayız!
Tansu Çiller'in eşi Özer Uçuran Çiller hayatını kaybetti
Tansu Çiller'in eşi Özer Uçuran Çiller hayatını kaybetti
28 Ocak 2019 Pazartesi - 11:02

AK Parti'den CHP'nin 'Soyer kararı'na ilk tepki: Aynı sıklette değil!

AK Parti İl Başkanı Şengül, ”Belediye başkanlığı ve Ekonomi Bakanlığı dönemindeki başarısı, tecrübesi, bilgi birikimi ve bürokrasiye hakimiyeti ile partimizin Büyükşehir Adayı Sayın Nihat Zeybekci, her anlamda rakibinden çok önde... Tunç Soyer’in, Nihat Zeybekci ile aynı sıklette olmadığı açıkça ortada... Yaklaşık 40 bin nüfuslu bir ilçeyi bile düzgün yönetemeyen, belediyeyi borç batağına sokan, çalışanların maaşını ödeyemeyen bir kişi, İzmir’i nasıl yönetecek?" dedi.

AK Parti den CHP nin  Soyer kararı na ilk tepki: Aynı sıklette değil!

AK Parti İzmir İl Başkanı Aydın Şengül, CHP’nin İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olarak Tunç Soyer’i belirlemesiyle ilgili değerlendirmede bulundu.

Başkan Şengül, ”Belediye başkanlığı ve Ekonomi Bakanlığı dönemindeki başarısı, tecrübesi, bilgi birikimi ve bürokrasiye hakimiyeti ile partimizin Büyükşehir adayı Sayın Nihat Zeybekci, her anlamda rakibinden çok önde... Tunç Soyer’in, Nihat Zeybekci ile aynı sıklette olmadığı açıkça ortada. Yaklaşık 40 bin nüfuslu bir ilçeyi bile düzgün yönetemeyen, belediyeyi borç batağına sokan, çalışanların maaşını ödeyemeyen bir kişi, İzmir’i nasıl yönetecek? Bunun takdirini vatandaşlarımıza bırakıyorum” dedi.

AK Parti olarak 24 Haziran 2018 tarihinde yapılan genel seçimin ardından hiç ara vermeden yerel seçim hazırlıklarına başladıklarına dikkat çeken Şengül, “CHP içindeki bitmek bilmeyen kavgalar ya da CHP’nin kimi aday olarak göstereceği, bizim hiçbir zaman gündemimizde olmadı. Seçim stratejimizi CHP’ye göre değil, İzmir’in ihtiyaçları doğrultusunda belirledik. Onlar daha adayını yeni belirlerken, biz ise İzmir’i tüm sıkıntılarından kurtaracak projelerimizi çoktan hazırladık. Kısa süre içerisinde kamuoyuna açıklayacağız. Belediyeciliği sadece kaldırım yapmak ve çöp toplamak olarak gören CHP zihniyeti, zaten İzmir’e yeterince zarar verdi. İzmir’in zamanını çaldı. CHP kimi aday gösterirse göstersin, zihniyetleri değişmediği için ne Büyükşehir ne de ilçelerde verebilecekleri hiçbir katkıları yoktur” diye konuştu.

ZEYBEKCİ, DENİZLİ’NİN TÜM SORUNLARINI ÇÖZDÜ, SOYER NE YAPTI?
Başkan Şengül, şöyle devam etti: “Kimin İzmir’e daha fazla katkı sağlayacağını görmek istiyorsak, geçmiş dönemde belediye başkanlığı yaptıkları yerlerin durumuna bakmak gerekir. Sayın Zeybekci, sorunlarla boğuşan Denizli’nin tüm sıkıntılarını kısa sürede giderdi. Denizli’yi bambaşka bir şehir haline getirdi. Tunç Soyer, Seferihisar’da ne yaptı?  ‘Sakin şehir’ dediği Seferihisar, onun döneminde yerinde sayarken, bir de belediye borç batağına girdi. Çalışanların maaşı bile ödenemez hale geldi. 40 bin nüfuslu bir ilçeyi bile yönetemeyen belediye başkanının, İzmir'i nasıl yöneteceğinin takdirini vatandaşlarımıza bırakıyorum.”

İZMİR HALKI DA BİZİMLE AYNI DÜŞÜNCEDE
Uzun süredir İzmir’i gezerek, vatandaşların taleplerini dinlediklerini söyleyen Şengül, “Hayatında CHP’den başka bir partiye oy vermeyenler bile artık aldatıldıklarının farkında. İzmir’in beceriksiz yöneticiler nedeniyle sürekli geri gittiğini görüyorlar. ‘Bizi bunlardan kurtarın’ diye feryat ediyorlar. Büyükşehir’den de CHP’li ilçe belediyelerinden de memnuniyet yok. İzmir’in; sorunlarını ivedilikle çözecek, bu işi bilen birine ihtiyacı var. Bu kişi de Sayın Nihat Zeybekci. İzmir halkının da bizimle aynı düşüncede olduğunu görüyoruz. Yıllardır hizmet görmemekten bıkan İzmir’in, Sayın Zeybekci’yi göreve getireceğinden şüphemiz yok. 31 Mart, İzmir’in beyaz bir sayfa açarak, hızla yükselişe geçtiği günlerin başlangıcı olacak” dedi.

 
Koray Şener fidanlarda yaşayacak
 
Sisli yolda en az 25 araç birbirine girdi!
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
CHP İzmir'de adaylardan ilk mesajlar: Kim/ne dedi?
CHP'de Tunç Soyer'in İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adaylığının kesinleşmesinin ...
AK Parti'nin yamaç paraşütü tutkunu adayı!
AK Parti'nin İzmir'in Karşıyaka ilçesinden belediye başkan adayı gösterdiği ...
Neptün Soyer: Ben de Türkegül Kocaoğlu'nu ziyaret edeceğim
CHP tarafından İzmir'den Büyükşehir Belediye Başkanı adayı gösterilen ...
 
Puzzle’ın son parçası ve Soyer!
‘Belediye tuvaletinde sıra bekleyen belediye başkanı’ başlıklı köşe yazımın ...
CHP ve İYİ Parti bir ilde daha anlaştı
Elazığ'da, CHP ve İYİ Parti belediye başkan adaylığında anlaştı.
Değişim fırtınası: CHP İzmir'de iktidar olduğu 22 ilçenin 18'inde...
CHP’de kritik PM ve MYK sonrası 2 ilçe dışında İzmir adayları belli oldu. ...
 
CHP 145 belediye başkan adayını daha belirledi
CHP “gergin” geçen 18 saatin ardından 145 belediye başkan adayı daha belirlendi.
CHP'nin İzmir Adayı Soyer'den flaş 'Kocaoğlu' mesajı ve Zeybekci'ye davet!
CHP'nin İzmir Büyükşehir Adayı olan Soyer, canlı yayında İzmir Büyükşehir ...
CHP'de kritik gecede flaş gelişme: İzmir Milletvekili PM'den istifa etti
CHP İzmir Milletvekili Kılıç, İzmir aday listelerine tepki göstererek ...
 
RÖPORTAJLAR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA GERÇEK İZMİR
TWITTER'DA GERÇEK İZMİR
YAZARLAR
Sercan Avcı
CHP İzmir ve Büyükşehir’de görünen o ki…
ÇOK YORUMLANANLAR
Gerçek İzmir
KünyeKünye Ä°letiÅŸimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri