POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER GÜNCEL SPOR KÜLTÜR-SANAT DÜNYADAN EKONOMİ TÜMÜ
Eski eş dehşeti: Sokak ortasında bıçakladı!
Eski eş dehşeti: Sokak ortasında bıçakladı!
Süper Lig'de küme düşen 2. takım belli oldu
Süper Lig'de küme düşen 2. takım belli oldu
Bakan açıkladı: Yeni halk plajları açılıyor
Bakan açıkladı: Yeni halk plajları açılıyor
Et entegre tesisinde vahşet: 5 tutuklama!
Et entegre tesisinde vahşet: 5 tutuklama!
29 Ağustos 2019 Perşembe - 13:11

AK Parti'den CHP'ye ziyaret: Yücel ve Sürekli ne mesaj verdi?

AK Parti İl Başkanı Sürekli, CHP İl Başkanı Yücel’i ziyaret etti. Buluşmada Sürekli, “İzmir’de bu dönemde yapılacak gerek hükümet yatırımlarının takibi gerek belediyelerin icraatlarında bizim desteklerimiz devam edecek.” derken Yücel ise, “Belediyelerin yasal mevzuat gereği yapamadıkları konularda iktidarın inisiyatif alması gerekiyor. Belediyenin bütçesinin yetmediği yerde iktidarın yardım etmesi gerekiyor” dedi.

AK Parti den CHP ye ziyaret: Yücel ve Sürekli ne mesaj verdi?

Gizem TABAN/GERÇEKİZMİR - AK Parti İzmir il Başkanı Kerem Ali Sürekli, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İzmir İl Başkanı Deniz Yücel’i makamında ziyaret etti.

Temmuz ayında mevkidaşı CHP’li Yücel’i AK Parti İl Binası’nda ağırlayan Sürekli, Yücel’e iade-i ziyarette bulundu.

Buluşmada iki başkan önemli mesajlar verdi.

ARAMIZDAKİ KIRMIZI HAT DEVAMLI AÇIK
Ziyarette konuşan AK Parti İl Başkanı Sürekli, “Sayın CHP İl Başkanı Deniz Yücel arkadaşımız bizi, il başkanlığına atanmamızdan sonra ziyaret etti, araya İstanbul seçimleri girince süreç biraz uzadı. İl başkanlığına atandığım gün, kendisi tebrik faksını da çekmişti. İl binamıza yaptığı ziyaret de güzel bir görüşme olmuştu. Aramızdaki kırmız hat devamlı açık, telefonla da görüşüyoruz. Bugün de iade-i ziyaret gerçekleştirdik. Hem de bu ziyaret vesilesi ile tekrar İzmir gündemini değerlendireceğiz. Bu görüşmelere devam edeceğiz. Ara sıra görüşmelerimiz olabilir” dedi.

"FAZLA POLİTİKA YAPMANIN ANLAMI YOK”
Sürekli şöyle devam etti: “Her şey İzmir için. İzmir’de bu dönemde yapılacak gerek hükümet yatırımlarının takibi gerek belediyelerin icraatları, bizim desteklerimiz devam edecek. Sadece yerelde ilçe belediyelerine destek değil, hükümetimizin İzmir projelerinde CHP’nin de desteğini alacağız. Gündemde şehir hastaneleri var, bu konuda bilgi kirliliği var. Bu konuda İzmir il başkanımızı da bilgilendireceğiz. Başta İzmirlilerle konuşacağız. CHP öncelikle görüşeceğimiz kurumların başında. Bunun dışında başka projeler de olabilir. Biz bunları Ankara'ya bakanlarımıza götürürüz. Bu seçimsiz dönem... Seçimsiz dönemde fazla politika yapmanın anlamı yok. Birlikte İzmir’in kalkınmasına katkıda bulunalım.”

BU BULUŞMALAR İZMİR’İN HİZMET ALMASI İÇİN ÖNEMLİ
AK Parti İl Başkanı Sürekli’yi ağırlamaktan dolayı memnun olduğunu ifade eden CHP İl Başkanı Yücel, “Geçtiğimiz ay bir ziyaret gerçekleştirmiştik ve bu buluşmaların İzmir’in hizmet alabilmesi için önemli olduğunu söylemiştik. Bu ziyaretler, farklı siyasi partilerden de olsa burada önemli olan sorun çözmek. Biz, her iki partinin ve diğer siyasi partilerin de görüşlerini alarak çoğulcu demokrasiyi hayata geçirerek tam anlamıyla görevimiz yapmış oluruz” diye konuştu.

YÜCEL: BU İLETİŞİMİ DAHA SIK YAPABİLİRSEK…
İzmir’de kısa bir süre önce meydana gelen orman yangını felaketine de değinen Yücel; “Benzer durumlarda bu kadar ağır ve vahim sonuçlar olmaması için ortak hareket etmemiz lazım. En büyük tesellimiz mal ve can kaybımız olmaması. Hem insan hem İzmirli olarak ciğerimiz yanıyor. Bu iletişimi, daha sık yapabilirsek benzer durumlarda daha koordineli hareket edip, direnç gösterebiliriz. İzmir’e ve İzmirlilere borcumuz var, sorumluluğumuz var, ortak projeler üretilmesi gerekiyor. Belediyelerin yasal mevzuat gereği yapamadıkları konularda iktidarın inisiyatif alması gerekiyor. Belediyenin bütçesinin yetmediği yerde iktidarın yardım etmesi gerekiyor” dedi.

“BAKAN PAKDEMİRLİ BİLGİ KİRLİLİĞİNDEN DOLAYI ÜZGÜN”
Yangınlarla ilgili bakan Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli ile görüştüğünü belirten Sürekli; “Bakanımızla görüştüm, bilgi kirliliğinden dolayı üzgün. Bakanımız, orman yangınında da bizzat süreci yönetti. Kelimenin tam anlamıyla, ciğerlerimiz yandı. İzmir'e büyük geçmiş olsun. Ben dün alandaydım, oradaki vatadaşlarımızla, muhtarlarla görüştüm. Yaralar sürat ile sarılacak. En önemlisi ağaçlandırma ve yeşillendirme. Sayın Yücel ile de teknik görüşmeleri yapacağız” dedi. 

YÜCEL’DEN 30 AĞUSTOS ÇAĞRISI VE EFEM ÇUKURU DAVETİ
Başkan Yücel, 30 Ağustos Zafer Bayramını kutlarken, “30 Ağustos’ta tüm İzmirlilerin evlerini bayraklarla donatmasını istiyorum. 30 Ağustos ile ilgili sorunları olanlara en iyi mesajı vermiş oluruz” dedi. Yücel’in çağrısına cevap veren Sürekli,  “30 Ağustos hakkında görüşlerinize katılmakla birlikte, tıpkı o gün olduğu gibi ülkemizin bölünmez bütünlüğü için çalışmaya devam edelim”  diye konuştu.

CHP’li Yücel, AK Partili Sürekli’yi İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin Efem Çukuru’nda düzenleyeceği  orman yangınların farkındalık programı ve ardından yapılacak özel meclise davet etti. Sürekli ise programı uyması halinde programa katılabileceğini söyledi.

 
Selçuk Efes büyük şölene hazır!
 
O ilçede belediye önünde pazarcı isyanı!
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
AK Partili Sürekli'den '30 Ağustos' mesajı
AK Parti İzmir İl Başkanı Sürekli; Zafer Haftası ve 30 Ağustos Zafer Bayramı ...
CHP'li vekilin kitabının geliri öğrencilere burs olacak
CHP İzmir Milletvekili Tacettin Bayır, 'Benim En Güzel Hikayem, Hayatım' ...
Cumhurbaşkanı Erdoğan Trump'la Suriye'yi görüştü!
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Amerika Birleşik Devletleri (ABD) ...
 
AK Partili Sürekli'den CHP'li Yücel'e iade-i ziyaret!
AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli, CHP İzmir İl Başkanı Deniz ...
Sürekli'den 7 ilçede teşkilatla mesai... Hedefinde Soyer!
AK Parti İzmir İl Başkanı Sürekli, 7 ilçede teşkilat mensuplarıyla bir ...
Başkan Oran'la gündem: Kongre süreci ve Soyer için ne dedi?
Gündeme dair soruları yanıtlayan Başkan Oran, kongre sürecindeki tavrını ...
 
CHP'li Polat 'atama çilesi'ni Meclis'e taşıdı
CHP İzmir Milletvekili Polat 2 yılı aşkın süredir atama bekleyen, Tarım ...
"Türkiye, SİHA'larda rakiplerinin önüne geçti"
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mahir Ünal, "Türkiye, silahlı insansız ...
Erdoğan ve Putin'nden önemli açıklamalar
Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Rusya Devlet Başkanı Putin, Jukovskiy Uluslararası ...
 
RÖPORTAJLAR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA GERÇEK İZMİR
TWITTER'DA GERÇEK İZMİR
YAZARLAR
Sercan Avcı
CHP İzmir ve Büyükşehir’de görünen o ki…
ÇOK YORUMLANANLAR
Gerçek İzmir
KünyeKünye Ä°letiÅŸimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri