POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER GÜNCEL SPOR KÜLTÜR-SANAT DÜNYADAN EKONOMİ TÜMÜ
'İlk önceliğimiz enflasyonu tek haneye indirmek'
'İlk önceliğimiz enflasyonu tek haneye indirmek'
Erdoğan'dan seçim değerlendirmesi
Erdoğan'dan seçim değerlendirmesi
Ev kiralamadan önce kredi notunuza dikkat edin!
Ev kiralamadan önce kredi notunuza dikkat edin!
İrfan Değirmenci'nin yeni adresi belli oldu
İrfan Değirmenci'nin yeni adresi belli oldu
23 Temmuz 2019 Salı - 13:11

AK Parti'den tartışılan CHP'li başkan hakkında yeni çarpıcı iddialar!

CHP’li Karaburun Belediye Başkanı Erdoğan'ın, meclis kararıyla belediye şirketine müdür olarak atanmasının ardından başlayan tartışmalar sürerken, AK Parti İlçe Başkanı Adem Avcı, yeni iddiaları gündeme taşıdı. Avcı, Erdoğan'ın belediyeye ait plajlardaki tesislerin müdürlüğüne kardeşinin oğlunu, Halkla İlişkiler Müdürlüğü'ne ise halasının kızını atadığını iddia etti. Avcı, ilçedeki gece pazarının daha önce ihale ile verildiğini ancak bu yıl ilana çıkılan ihalenin son gün iptal edildi.

AK Parti den tartışılan CHP li başkan hakkında yeni çarpıcı iddialar!

CHP’li Karaburun Belediye Başkanı İlkay Girgin Erdoğan'ın, meclis kararıyla belediye şirketine müdür olarak atanmasının ardından başlayan tartışmalar sürerken, AK Parti İlçe Başkanı Adem Avcı, yeni iddiaları gündeme taşıdı. Avcı, Erdoğan'ın belediyeye ait plajlardaki tesislerin müdürlüğüne kardeşinin oğlunu, Halkla İlişkiler Müdürlüğü'ne ise halasının kızını atadığını iddia etti. Avcı, ilçedeki gece pazarının daha önce ihale ile verildiğini ancak bu yıl ilana çıkılan ihalenin son gün iptal edildiğini ve büfelerin kura çekimi yapılarak dağıtıldığını ileri sürdü.

Karaburun Belediye Başkanı İlkay Girgin Erdoğan'ın, meclis kararıyla belediye şirketine müdür olarak atanması ve 8 bin liralık başkanlık maaşı dışında 7 bin 500 lira da müdür maaşı almasına olanak sağlayan kararın kamuoyunda tartışma yaratmasının ardından, yeni iddialar gündeme geldi. AK Parti Karaburun İlçe Başkanı Adem Avcı, Erdoğan'ın belediye bünyesinde hizmet veren 3 plajdaki tesisin müdürlüğüne erkek kardeşinin oğlu olan üniversite öğrencisi 23 yaşındaki Derya Girgin'i getirdiğini ileri sürdü. Erdoğan'ın ayrıca halasının kızı Yıldız Sedef'i ise Belediyenin Halkla İlişkiler Müdürü yaptığını iddia eden Avcı, şunları söyledi:

"İlkay Girgin Erdoğan belediye ait 3 lojmanı baştan aşağı tadilattan geçirme kararı aldı. Bunlardan birini kendisine tahsis edecek. Meclisten geçen karara göre ise diğer ikisini de kendisinin belirleyeceği kişilere verecek. Bunlardan birinde halkla ilişkiler müdürü kalıyor. Normal şartlarda taşeron kadrosundan olduğu için bu lojmanları kullanamaz. Devlet memurları ancak burayı kullanabilir."

'ŞİRKETTEN ALDIĞI MAAŞI OKUL HESABINA YATIRMAMIŞ'
Gelen tepkiler üzerine Erdoğan'ın şirketten aldığı huzur hakkını iptal ettiğini ve hesaba yatan parayı da bir okula bağışladığını açıklamasının ardından, bağış yapıldığı belirtilen okulla iletişime geçtiklerini ve böyle bir paranın okul hesabına yatmadığını öğrendiklerini öne süren Avcı, "Burada yapılanlar etik değil. Karaburun İzmir'in nüfus bakımından en küçük ilçesi. Burada maaşların ödenmesinde sıkıntı var. Belediye personeli rahatsızken, kendisinin bu şekilde maaş bağlaması etik değil. Daha önceki belediye başkanları döneminde de bu vardı ama hiçbiri bu parayı almadı" diye konuştu.

Karaburun'daki gece pazarı için her yıl ihaleye çıkıldığını ve ahşap büfelerin ihaleye katılanlara verildiğini ancak bu yıl ihalenin son gün iptal edildiğini belirten Avcı, "Encümen kararıyla kura çekimi yapılarak bu alanlar birilerine verildi. Bu uygulama tamamen yanlış. Burada adaletsizlik var" dedi.

O PARADAN VAZGEÇTİ
Karaburun Belediye Başkanı CHP'li İlkay Girgin, meclis kararıyla belediye şirketine müdür olarak atanması ve 8 bin liralık başkanlık maaşı dışında 7 bin 500 lira da müdür maaşı almasına olanak sağlayan kararın kamuoyunda tartışma yaratmasının ardından, geri adım attı. Girgin, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, 'Huzur hakkı' adı altında ödenen parayı almayacağını belirtti. Girgin'in şirketten ücret almayacağına yönelik kararının, gelecek ay yapılacak olan belediye meclis toplantısında görüşüldükten sonra, kesinleşeceği belirtildi. (DHA)

 
CHP’li Beko: Yarımada’da çevre katliamına 'dur' de!
 
Vahşet: Hamile kediyi pitbulla parçalattılar
YORUMLAR
Toplam 2 yorum var, 2 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
Ümit 23 Temmuz 2019 Salı 20:35

Ne Yani Seçileli 3 ay oldu diye her istediğini yapsın mı burası kimsenin çiftliği değil HAK+HUKUK+ADALET=Ne ise o olsun....

Yorumu oyla      0      0  
İzmir 23 Temmuz 2019 Salı 13:22

Ya bu bayan sadce bir dönem başkan olacak birdaha olmayacak.daha seçileli kaç ay olduki.CHP siyaseçilerin çoğu hedef siyaseti yapıyor gelecek nesil siyasetini yapmıyor.5 yıl çok çabuk geçecek.

Yorumu oyla      0      0  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
CHP’li Beko: Yarımada’da çevre katliamına 'dur' de!
CHP İzmir Milletvekili Kani Beko, İzmir’in Yarımadası diye bilinen Karaburun, ...
Başkan Engin'den siyasi partilere 'ortak akıl' ziyareti
Narlıdere Belediye Başkanı Ali Engin, siyasi partilerin Narlıdere İlçe Başkanlıklarını ziyaret etti.
CHP'li Bakan 'elektrik fabrikası'nı sordu: Ne zaman onay verilecek?
Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, fabrikanın belediyeye verilmesi ...
 
CHP İzmir’de o başkan görüşme odasında: Genel Merkez’e rapor gidecek!
CHP İzmir İl Başkanı Yücel, kendisini müdür olarak ataması kamuoyunda ...
Başkanların 100 günü!
İzmir’de bu dönem başkanlar görev sürelerinde geriye kalan 100 günde neler ...
MSB: Güvenli bölge görüşmeleri sürecek
ABD Suriye Özel Temsilcisi James Jeffrey başkanlığındaki heyetin Dışişleri ...
 
Yıldırım'dan İzmir'de çifte açılış, CHP'ye salvo!
AK Parti İzmir Milletvekili Yıldırım Kınık ve Foça'daki hastane açılışlarında ...
CHP Gençliği İzmir'de kampa giriyor!
CHP Genel Merkez Gençlik Kolları’nın düzenlediği kampa İzmir ev sahipliği yapacak.
CHP'de İzmirli başkanın tartışmalı kararıyla ilgili ilk üst düzey açıklama!
CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Öztrak düzenlenen basın toplantısında ...
 
RÖPORTAJLAR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA GERÇEK İZMİR
TWITTER'DA GERÇEK İZMİR
YAZARLAR
Sercan Avcı
CHP İzmir ve Büyükşehir’de görünen o ki…
ÇOK YORUMLANANLAR
Gerçek İzmir
KünyeKünye Ä°letiÅŸimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri