POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER GÜNCEL SPOR KÜLTÜR-SANAT DÜNYADAN EKONOMİ TÜMÜ
Eros'un katiline verilen cezaya itiraz!
Eros'un katiline verilen cezaya itiraz!
Yunanistan'da art arda 2 büyük deprem!
Yunanistan'da art arda 2 büyük deprem!
YÖK'ten denklik için yeni düzenleme
YÖK'ten denklik için yeni düzenleme
20 ilde FETÖ operasyonu: 70 gözaltı!
20 ilde FETÖ operasyonu: 70 gözaltı!
26 Mayıs 2022 Perşembe - 16:18

AK Partili Dağ: Kılıçdaroğlu 2010'dan bu yana FETÖ sözcülüğü yapıyor!

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Dağ, katıldığı yayında gündemi değerlendirirken, 'Kılıçdaroğlu 2010'dan bu yana FETÖ sözcülüğü yapıyor' dedi.

AK Partili Dağ: Kılıçdaroğlu 2010 dan bu yana FETÖ sözcülüğü yapıyor!

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Hamza Dağ, CNN Türk'te katıldığı yayında gündemi değerlendirirken, ''Kılıçdaroğlu 2010'dan bu yana FETÖ sözcülüğü yapıyor.'' dedi.

AK Partili Dağ’ın konuşmasından öne çıkanlar şöyle:

"2010'DAN BU YANA FETÖ SÖZCÜLÜĞÜ YAPIYOR"
Kılıçdaroğlu CHP'si ile bizim AK Parti arasındaki fark ideolojik fark değildir. Aramızdaki tek fark ahlakidir. Kılıçdaroğlu bir süredir ısrarla yalan, yalanları devam ettirmek suretiyle siyaset üretme içinde. Kurumlara baskın gibi yapılan şeyler, videolar vasıtasıyla toplumun inanmasını sağlamak. FETÖ'nün sözcülüğü yöntemini uyguluyor sayın Kılıçdaroğlu. 2010'dan bu yana FETÖ sözcülüğü yapıyor. Bu olay üzerinden yorumladığımızda açık ve net görüyoruz. Vakıflar açıklama da yaptılar.

Gündüz FETÖ'cü hesapların paylaşımlarına baktığımızda gündemi takip edenler açıklamaların bu minvalde olacağını öngörmüşlerdir. Kılıçdaroğlu, son dönemde iyice arttırdı, yaptığı muhalefet Türkiye'nin menfaatlerine muhalefet.

Kılıçdaroğlu'nun ortaya koyduğu iddiaların tamamı FETÖ'nün yıllardır ortaya koyduğu iddialar. O videoda bürokratları ayırıyor. 'Sarı'lar diye bir bürokrat kitlesi oluşturuyor.

Bürokratları tehdit ederek bir yol almaya gayret ediyor. Siyasette rakipler olacak, oldu bugüne kadar, bundan sonra da olacak. Seçim olmayan ülkelerde bile muhalefet oluşuyor kendi içinde. Siyasi rekabet olacak ama ahlaki ilke vardır. Ne kendi ailenizi ne de rakibinizin ailesini karıştırırsınız.

"YASAL OLMAYAN HİÇBİR ŞEY YOK!"
Hayır telaşımız yok. Ortaya konulan sözlere cevap veriyoruz. O günkü sözler bugün bir gazeteci tarafından söylense, ya da bir kahvede söylense dikkate almazsınız. Kılıçdaroğlu öyle ya da böyle Türkiye'nin ikinci partisinin genel başkanı. Genel başkana kıymet verdiğimiz için değil bu millete kıymet verdiğimiz için cevap vermek zorundayız. Ortada kamuoyunun çok bilmediği TÜRKEN Vakfı... Yasal olmayan hiçbir şey yok. TÜRKEN Vakfı, Amerika'da yurt ve burs imkanı veriyor. 14 yurdu var. Bir tane de 21 katlı büyük bir yurdu yapıyor. 

GİZLİLİK VAR MI?
Hepsine kamuoyuna açık şeyler. Yapılan işler belli. Kaçış diyor sayın Kılıçdaroğlu. Ortada yaşanan gerçekler var. en barizi 15 Temmuz'dur. Cumhurbaşkanımızı, ailesini, bizleri itham etmek doğru yol, yöntem değildir. Sayın Kılıçdaroğlu bir dalga konusu oldu bunun üzerinden.

KILIÇDAROĞLU AÇIKLAMAYI NEDEN ŞİMDİ YAPTI?
Bu açıklamalar siyaseten bize bir zarar vermiyor. Her açıklama sonrası o yaptığı konu bir balon olarak patlıyor. İnandırıcılıklarını CHP siyaseti yitiriyor. Yalanlar ispatlanmıyor. Kılıçdaroğlu çağrıda bulunuyor. Elektrikle alakalı, kendisi fatura ödemeyeceğini söylediğinde teşkilatına 'ödemeyin' demişti, vazgeçti. Belediyelere çağrıda bulunuyor, öğrencileri yapacağınız yurtlara alın diyor, hiçbir belediye cevap vermiyor. Partisi içindeki muhalefeti ortadan kaldırmış durumda. Demek ki 6'lı masa konusunda sıkıntıları var ki sürekli kendini ön plana çıkarma durumunda...

CHP'NİN İSTANBUL MİTİNGİ
Bir süredir Kılıçdaroğlu ve etrafındakiler kendilerini bağlıyorlar. Engin Altay'ın da o gün açıklamaları vardı 'gönlümüzün adayı' şeklinde. Vatandaşımız nezdinde en önemli husus güvendir.  Kendilerini bağladıktan sonra nasıl bir geri dönüş yapacaklarını bilemiyoruz doğrusu.

"İTTİFAKI BIRAKIN KAVGA ETMEMİŞ ŞEKİLDE ÇIKMA İHTİMALLERİ YOK"
Anket üzerinden ortaya konan yorum doğru değil. Kılıçdaroğlu demek ki öncelikle İYİ Parti ve 6'lı masayı ikna etmesi lazım. O 6'lı masadan en basit meselede bile ittifak çıkmaz. Abdülhamit konusunu açın orada, buyurun sayın Akşener 6'lı masada bunu tartışmaya açsın. İttifakı bırakın kavga etmemiş şekilde çıkma ihtimalleri yok. Aday belirleme niyetleri varsa imkan dahilinde değil zaten. Bazen 6'lı masadan açıklamalar geliyor. Biz çok net ifade edelim 2023 seçimlerinde Cumhur İttifakı'nın adayı Recep Tayyip Erdoğan'dır. 

 
İZSU'dan altyapı ve 'koku' teyakkuzu!
 
Başkan Eriş’ten çevreye duyarlı tesisin inşaatına inceleme
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Erdoğan'dan Kılıçdaroğlu'na 'vakıf' tepkisi
CHP lideri Kılıçdaroğlu'nun vakıf iddiasına tepki gösteren Cumhurbaşkanı ...
Çavuşoğlu: Filistin ve İsrail diyalog için hazır
Filistin'in diyalog için hazır olduğunu belirten Bakan Çavuşoğlu, İsrail'de ...
CHP'li Yücel'in İstanbul Sözleşmesi başvurusunda çarpıcı mütalaa!
İstanbul Sözleşmesi konusunda İzmir'de önemli bir gelişme yaşandı. CHP ...
 
AK Parti'den Büyükşehir'e Manda Çayı yanında 'koku' salvosu!
AK Parti İzmir Teşkilatı koku sorununa dikkat çekmek için sahaya indi. ...
AK Parti Menderes'ten yol çıkışı!
Menderes’te Cüneytbey ve Mithatpaşa Mahallelerinde incelemelerde bulunan ...
AK Partili Sürekli'den Kılıçdaroğlu'na 'vakıf iddiası', Soyer'e 'Atina' salvosu!
CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu’nun Cumhurbaşkanı ve ailesine yönelik kaçma ...
 
Gittim, gördüm, beğendim!
Kentte başarılı bulduğum belediye başkanları arasında yer alan Narlıdere ...
Prof. Dr.Tosun’dan gündeme bakış: Çarpıcı Kılıçdaroğlu ve İmamoğlu mesajları!
Siyaset Bilimci Tosun, Kılıçdaroğlu’nun kurum ziyaretleri ile ‘oyun kurucu/gündem ...
MGK'nın gündeminde yeni harekat var!
Milli Güvenlik Kurulu bugün Beştepe'de, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ...
 
RÖPORTAJLAR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA GERÇEK İZMİR
TWITTER'DA GERÇEK İZMİR
YAZARLAR
Sercan Avcı
2019-2024’te CHP’li başkanların verdiği siyasi dersler
İlker Ağın
Atatürk ve tarım
Seray Akın
Otomobilin neyi eksik? Onun da tarihi var...
Fikret İlkiz
Yargıç dertlenmesi ve etik
Dr. Tuncay Filiz
Hipertansiyon
ÇOK YORUMLANANLAR
Gerçek İzmir
KünyeKünye Ä°letiÅŸimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri