POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER GÜNCEL SPOR KÜLTÜR-SANAT DÜNYADAN EKONOMİ TÜMÜ
Özgür Özel: Gençlerin gitmesi beka sorunu
Özgür Özel: Gençlerin gitmesi beka sorunu
Görür en çok endişe ettiği 3 şehri açıkladı
Görür en çok endişe ettiği 3 şehri açıkladı
Ayhan Bora Kaplan soruşturmasında gelişme!
Ayhan Bora Kaplan soruşturmasında gelişme!
Uyuşturucu tacirlerine 'Narkoçelik-17' operasyonu
Uyuşturucu tacirlerine "Narkoçelik-17" operasyonu
22 Kasım 2023 Çarşamba - 21:39

AK Partili Dağ Soyer'in o sözlerini hedef aldı: Hizmet etmesem de İzmirli bana oy verir diyor!

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Tanıtım ve Medya Başkanı Hamza Dağ, gündemi değerlendirdi. İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Soyer’in ‘İzmirli sadece hizmete değil, demokrasiye, özgürlüğe oy verir" sözlerini değerlendiren Dağ, " Bir kendini ikrar var, 'ben hizmet etmedim, çalışmadım, yeterince İzmirliye faydalı olmadım' demek. İkincisi de İzmirlinin oyunu çantada keklik görme anlayışı var, ben hizmet etmesem de İzmirli bana oy verir diyor" dedi.

AK Partili Dağ Soyer in o sözlerini hedef aldı: Hizmet etmesem de İzmirli bana oy verir diyor!

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Tanıtım ve Medya Başkanı Hamza Dağ, Lider Haber TV'de gündemi değerlendirdi.

CHP KURULTAYI YORUMU: DEĞİŞEN BİR ŞEY YOK!
CHP’de Özgür Özel’in başkan seçilmesi tamamlanan kurultay sürecini değerlendiren Dağ “Genel Başkan değişti, bunun dışında bir şey olduğu kanaatinde değilim. Politikaları aynı. Bugüne kadar genel başkanın yanında olan ekibin aynen devam ettiğini görüyoruz. Ekip olarak da değişen bir şey yok. Seçim kaybedildi tek sebebini de Kemal Kılıçdaroğlu olarak kodlayıp, tabanı da buna yönlendirdiler. Ortada 5 genel başkan 2 büyükşehir belediye başkanı vardı, il il gezdiler. Cumhur İttifakı ve Cumhurbaşkanımız seçimi sadece Kılıçdaroğlu'na karşı değil 7 cumhurbaşkanı yardımcısına ve bakan olmak isteyen birçok kişiye karşı kazandı. Mevcut genel başkanın o zaman bugün eleştirdiklerini desteklediğini görüyoruz. Zafer Partisi il başkanının elini kaldırdığını görüyorsunuz. Değişen bir şey yok. Kılıçdaroğlu'nu seçimi kaybetme nedeni gösterip oradan kendilerine bir yol açamaya çalışıyorlar. İttifak çalışmalarına baktığınızda da değişen bir şey olmadığını görüyorsunuz” dedi.

TEMAYÜL YOKLAMALARI BAŞLIYOR
Parti olarak hafta temayül yoklamaları yapacaklarını dile getiren Dağ “Biz bu hafta temayül yoklamalarını yağacağız. Aday adayı başvuruları bugün sona erdi. Aralık başı Kasım sonu gibi çalışmalara üst komisyonumuz başlar. Kampanya kapsamında tarihsel olarak ne yapacağımızın adımları netleşmiş durumda. Aşamalarımız belli. Hangi zaman neye vurgu yağacağımız belli. 2023 kampanyasına Ekim ayında başlayıp Mayıs ayına kadar her hafta ne yapacağımızı bilerek o kampanyayı yapmıştık. Tabii depremden dolayı değişikliğe gittik. 4 aylık önümüzdeki süre zarfında hangi dönemde hangi vurguyu yapacağımızı, Cumhurbaşkanımız, aktörlerimizin söylemlerinde, filmlerde, açık alanlarda neler yağacağımızı belli aşamaya getirdik. ARGE başkanlığımız anketleri yaptı, yapmaya devam ediyor, isimleri soruyor. Oradaki veriler, saha bilgileri, Cumhurbaşkanımızın siyasi tecrübesiyle en doğru karar verilecek. Pazar günü de temayül yoklamalarımızı yapacağız. Üst komisyon il il gerekli müzakereyi yapar, son kararı da Cumhurbaşkanımız verir. “ ifadelerini kullandı.

SOYER'İN O SÖZLERİNE ELEŞTİRİ: BEN HİZMET ETMESEM DE İZMİRLİ BANA OY VERİR DİYOR
Başkan Soyer’in ‘İzmirli sadece hizmete değil, demokrasiye, özgürlüğe oy verir" sözlerini değerlendiren  Dağ şunları söyledi:

Bir kendini ikrar var, 'ben hizmet etmedim, çalışmadım, yeterince İzmirliye faydalı olmadım' demek. İkincisi de İzmirlinin oyunu çantada keklik görme anlayışı var, ben hizmet etmesem de İzmirli bana oy verir diyor. Ben İzmirliyi böyle görmüyorum. Bir siyasetçi aday oluyor ise hizmetleriyle karnesinin ortaya konulması lazım. Hizmetleriyle değerlendirilmesi lazım. Bahsettiği merhale zaten hecinimizin olmazsa olmazı. Demokrasi dediğimiz şeyin altını nasıl dolduruyoruz, özgürlüğün altını nasıl dolduruyoruz, önemli olan o. Batı Gazze konusunda özgür mü davrandı? Mesele orada! Gazze konusunda demokrasiyi mi savunuyor batı. Bu kelimeler güzel ama önemli olan bunun altını nasıl dolduruyorsunuz, biz bunları hayatımızda yaşıyoruz. Bir belediye başkanının seçime giderken 'hizmete değil bunlara oy verir' demesi 'ben hizmet etmedim' demektir ve İzmirliyi çantada keklik görmektir. İstismarın her şeyi kötü. Atatürk'ü, laikliği, dini istismar etmek doğru değil. Hepsinde insanın kutsalları olur, öncelikleri olur ama kendi hayatında bunların hakkını veremden, bunları istismar etmek doğur değil. Hele ki bir siyasetçinin istismar etmesi hiç doğru değil. Biz bugüne kadar bunlara dikkat ettik, dikkat etmeye devam edeceğiz.

 
Ateş Ünal Erzen hayatını kaybetti
 
Fenomen Banu Parlak gözaltına alındı
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Politika Durağı'nda bu akşam gündem partilerdeki adaylık süreçleri
Siyasetin nabzı yine Bir TV’de yayınlanan Politika Durağı programında ...
Soyer'den Meclis'te 'kilise çanı' açıklaması!
Meclis toplantısında, Seferihisar Belediye Başkanlığı dönemindeki bir ...
CHP Meclis Grubu'ndan Soyer'e destek: Asıl hedef Atatürk!
İzmir Büyükşehir Belediyesi CHP Meclis Grubu, Nutuk’tan alıntıladığı sözler ...
 
Dikbayır'dan kendisi hakkında suç duyurusu!
'Taciz' suçlamasıyla İYİ Parti Disiplin Kurulu'na sevk edilen Sakarya ...
CHP'den Soyer'e destek, İçişleri Bakanı'na tavsiye: Nutuk'u okusun!
CHP Grup Başkanvekili Ali Mahir Başarır, “İlk tavsiyem İçişleri Bakanı’na: ...
CHP İzmir’de iki ilçe başkanının gündeminde adaylık istifası!
CHP’de örgütlere gönderilen genelge doğrultusunda İzmir’den iki ilçe başkanı ...
 
'Belediye başkan adayları' açıklaması: Tarih verdi!
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Cezayir ziyareti dönüşünde uçakta gazetecilerin ...
50+1 tartışması: Hangi lider/ne mesaj verdi?
Siyasette yeni başlık yüzde 50+1 tartışması. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip ...
Akşener: İYİ Parti'de güneş yerinde, her şey yolunda!
İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, TBMM grup toplantısında konuştu. ...
 
RÖPORTAJLAR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA GERÇEK İZMİR
TWITTER'DA GERÇEK İZMİR
YAZARLAR
Sercan Avcı
CHP İzmir ve Büyükşehir’de görünen o ki…
ÇOK YORUMLANANLAR
Gerçek İzmir
KünyeKünye Ä°letiÅŸimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri