POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER GÜNCEL SPOR KÜLTÜR-SANAT DÜNYADAN EKONOMİ TÜMÜ
Muhsin Şentürk çıkışı: Anayasa ihlalinin sembolü!
Muhsin Şentürk çıkışı: Anayasa ihlalinin sembolü!
Galatasaray-Fenerbahçe derbisinin hakemi belli oldu
Galatasaray-Fenerbahçe derbisinin hakemi belli oldu
MSB'den kamuda tasarruf açıklaması
MSB'den kamuda tasarruf açıklaması
Tır viyadükten uçtu: Kurtulan olmadı
Tır viyadükten uçtu: Kurtulan olmadı
16 Eylül 2022 Cuma - 10:59

AK Partili Dağ'dan Kınık'a iki müjde, bir söz!

Kınık Belediyesi tarafından 6’ncısı düzenlenen Hasat festivali final gününde, Nostalji Kraliçesi Muazzez Ersoy ile muhteşem bir final yaptı. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ festivalde ilçeye iki müjde, bir söz verdi.

AK Partili Dağ dan Kınık a iki müjde, bir söz!

Kınık İlçesi Bakırçay ovasının bereketli topraklarında sona eren hasat mevsiminin ardından düzenlenen Hasat Festivali, 6 gün boyunca süren halk konserlerini Türk Sanat Müziğinin güçlü sesi Muazzez Ersoy konseri ile taçlandırdı. İlçe halkının yanı sıra; çevre ilçelerden Kınık’a akın eden binlerce müziksever, Cumhuriyet meydanını hınca hınç doldurdular.

Kınık Cumhuriyet Meydanını dolduran binlerce müziksever, sanatçının şarkılarına eşlik ederek unutulmaz bir gece yaşadılar. Konser öncesi Kınık Belediye korosu ve şarkıcı Fırat Tanır sergiledikleri performansları ile beğeni topladılar.

Sanatçıya plaket takdiminin ardından bir konuşma yapan Kınık Belediye Başkanı Dr. Sadık Doğruer “ Kınık bugün, bu meydanda en kalabalık günlerinden birini yaşıyor. Sayın sanatçımız bizleri şereflendirdiler. Tabi ki Bakırçay’ın bereketi, Kınık’ın samimiyeti ile ünlüdür, bu akşam burada ikisini bir arada yaşıyoruz. Bugün bizleri yalnız bırakmayan başta Sayın Genel Başkan Yardımcımız Hamza Dağ’a, çevre ilçelerden ve şehirlerden teşrif eden kıymetli belediye başkanlarıma, kaymakamlarıma, siyasi parti temsilcilerine, Kınıklı hemşehrilerime ve dört bir yandan festival için ilçemizi ziyaret eden değerli vatandaşlarımıza teşekkür eder, sevgilerimi sunarım” dedi

2 MÜJDE, 1 SÖZ

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ günün anlam ve önemine değindiği konuşmasında” Hem Hasat Festivali, hem de kurtuluş haftamız sebebi ile bir aradayız. Biliyorsunuz Afyon’dan Ağustos ayının sonundan başlayarak, Eylül ayının ortalarına kadar süren Ege bölgemizin yunan işgalinden kurtuluşunu kutlarız. Bu hafta da Kınık’ın Kurtuluş Haftası. Dolayısı ile Hasat Festivali ve Kurtuluş Haftasını birlikte kutluyoruz. Bu vesile ile Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve o mücadelede mücadele eden tüm silah arkadaşlarını rahmet ve minnetle yad ediyoruz. Kınık’a gelmişken iki müjde, bir de söz vermek istiyorum. Birinci müjdemiz; biliyorsunuz kuru domatesimiz Kınık’ımız için çok kıymetli ve çok önemli bir değer. Artık kuru domateste coğrafi işaretlemeyi almış bulunuyoruz. Yani bu sayede kuru domates Kınık’la müsemma olmuş oluyor. Tescil belgemizi sizlerle paylaşmak istiyorum hayırlı uğurlu olsun. Sadık Başkanımız ile Kınık’ta ok önemli hizmetler gerçekleştirdik. Hastanesi, parkları, spor tesisleri gibi birçok hizmetlerimiz oldu. Bunlardan birisi de TOKİ idi. Dün Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’mızın açıkladığı ‘İlk Evim, İlk Yuvam’ projesi kapsamında da 200 konutluk TOKİ ikinci etap çalışmasını başlatıyoruz, hayırlı uğurlu olsun. Ayrıca bir de sözümüz olacak. Geçtiğimiz haftalarda festivalini gerçekleştirdiğimiz Sucahlı Kavunu için, coğrafi işaretleme sürecini başlatıyoruz. İnşallah bir dahaki gelişimizde onun da tescil belgesini almış ve müjdesini vermiş olacağız.” dedi.

Konuşmaların ardından gece, Nostalji Kraliçesi Muazzez Ersoy’un birbirinden güzel şarkıları ile devam etti.
Festivalin son gün final etkinliğine AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, Kınık Belediye Başkanı Dr. Sadık Doğruer, Kınık Kaymakamı Abdurrahman Çelebi, Bergama Belediye Başkanı Hakan Koştu, Erzincan Refahiye Belediye Başkanı Çakmak Paçacı, kurum müdürleri, siyasi parti yöneticileri, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, oda başkanları ve vatandaşlar katıldı.

 
CHP'li Sındır'dan 'öğretmenevi' çağrısı!
 
Süslü Kadınlar'dan Karşıyaka turu!
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
CHP'li Sındır'dan 'öğretmenevi' çağrısı!
CHP İzmir Milletvekili Kamil Okyay Sındır, Öğretmenevi ve Akşam Sanat ...
Bakan Kurum'dan 2 kritik İzmir açıklaması: Sosyal konut başvuru sayısı ve depremzede mesajı!
Soysal konut projesi hakkında detaylı bir bilgilendirmede bulunan Bakan ...
Politika Durağı'nda gündem 100.yıl gecesi ve sonrası: 3 deneyimli gazeteciden çarpıcı yorumlar!
Kentin 3 deneyimli gazetecisi Sercan Avcı, Mustafa Akbaş ve Onur Çakır ...
 
Bakan Kurum'a bir tepki de Torun'dan: Sen kimsin ki...
Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Kurum’un ‘İzmir yönetimi ...
CHP'li Özkan’dan Cumhur İttifakı’na ‘İzmir’ çıkışı!
CHP İzmir Milletvekili ve Genel Başkan Başdanışmanı Tuncay Özkan, İzmir’in ...
Kılıçdaroğlu'dan sosyal konut açıklaması
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu sosyal konut projesine ilişkin yaptığı ...
 
CHP İzmir'den Bakan Kurum'a tepki seli: Kim/ne mesaj verdi?
Bakan Kurum'un "Şu an maalesef İzmir, beceriksizlik, liyakatsizlik ve ...
Bakan Soylu'dan 'Ümit Özdağ' açıklaması
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Zafer Partisi lideri Ümit Özdağ'ın sözleri ...
Bakan Çavuşoğlu'ndan vize açıklaması
Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu, BM Genel Kurulu'nda Türk vatandaşlarına vize ...
 
RÖPORTAJLAR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA GERÇEK İZMİR
TWITTER'DA GERÇEK İZMİR
YAZARLAR
Sercan Avcı
CHP İzmir ve Büyükşehir’de görünen o ki…
ÇOK YORUMLANANLAR
Gerçek İzmir
KünyeKünye Ä°letiÅŸimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri